Meille töihin?

Mikäli etsit uutta työpaikkaa kiinteistönvälitysalalta ja haluat työskennellä alan huippujen kanssa ilman paineita pöytämaksuista, meillä voisi olla sinulle uusi KOTI!

Meillä työskentely on helppoa ja stressitöntä: toimintamallimme ei sisällä kustannuksia työntekijälle, vaan yritys vastaa kaikista välitystyön mukanaan tuomista kuluista. Kuitenkin työskentelet yrittäjämaisesti, määrittäen itse oman työaikasi. KOTI LKV tarjoaa sinulle kaikki työvälineet mitä tarvitset sekä yrityksen tuen taustalle. Sinä voit keskittyä olennaiseen, myymään asuntoja ja palvelemaan asiakkaita!

Käytössäsi on ammattivalokuvaaja ja myyntiassistentti, jotka toimivat välittäjien ja myynnin tukena. Oma valokuvaajamme kuvaa kaikki myyntikohteesi ja myyntiassistenttimme tekee kohteistasi tyylikkäät esitteet sekä kauppakansiot sinulle valmiiksi.

Kaiken tämän lisäksi tarjoamme todella kannustavan, varmasti yhden alan parhaista provisioista!

Erittäin viihtyisä 270 m2:n toimistomme sijaitsee Espoon parhaalla paikalla kauppakeskus Iso Omenassa, toimistotornin ylimmässä kerroksessa hyvien yhteyksien äärellä. Täällä sinulla on mahdollisuus tavata asiakkaita ja hyödyntää Iso Omenassa käytettäviä mainospaikkoja. Toimistollamme sinua odottaa rauhallinen työhuone sekä todella mukava työyhteisö.

Kiinnostuitko?

OTA YHTEYTTÄ PASIIN TAI PEKKAAN:

PASI ÄIKÄS, toimitusjohtaja LKV 050 3507555

PEKKA VASS, hall.pj LKV 0400 165886

pasi.aikas(at)kotilkv.fi

pekka.vass(at)kotilkv.fi