fbpx

Pekka Vass

Pekka Vass

Pekka Vass
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV
3308

Olen 40-vuotias, koko ikäni pääkaupunkiseudulla asunut yrittäjä. Kiinteistönvälityksen parissa olen työskennellyt menestyksekkäästi jo 13 vuoden ajan. Uralle mahtuu satoja toimeksiantoja ja kauppoja erityyppisten asuntojen välityksestä. Työtäni teen edelleenkin samalla innolla ja intohimolla. Tämä on tehnyt minusta yhden alamme huippumyyjistä. Vaikka muuta väitetään, niin asunnot eivät myy itse itseään. Ne tarvitsevat kumppanikseen hyvän myyjän! Asun kolmen poikani ja vaimoni kanssa Saunalahdessa, mutta asuntoja olen koko urani aikana myynyt kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Vapaa-aikani vietän matkustellen perheeni kanssa ja monipuolisen urheilun sekä ruoanlaiton parissa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

SUOSITUKSET

Pekka Vassista sai heti luotettavan ja asiallisen kuvan. Hän oli aktiivisesti yhteydessä meihin koko myyntiprosessin ajan ja kertoi tilanteen etenemisestä. Yleisten näyttöjen lisäksi oli myös yksityisnäyttöjä, eikä koko aikana ollut yhtään ns. nollanäyttöä. Omakotitalon myyntiprosessi hoitui nopeasti ja tehokkaasti. Voin lämpimästi suositella Pekka Vassia.

-Myyjä, Espoo

Pekka Vass antoi hyvin ammattimaisen ja luotettavan kuvan itsestään. Pekka veti meidän kohdallamme sekä myynti- että ostoprosessin hyvin vakuuttavalla ja kaupan molempia osapuolia kunnioittavalla tavalla. Suosittelemme.

-Ostaja, Espoo

Varmasti yksi parhaista tai jopa paras välittäjä, jonka olen tavannut. Antaa luotettavan vaikutelman itsestään ja oli myös luotettava.

– Petri Raninen, Espoo

Taas jälleen kerran 10+++ arvoista toimintaa Pekalta! Edellisestä asunnosta saatiin pyyntihinta ja toisesta asunnosta saatiin hyväksytty tarjous alle viikossa. En tiedä ketään kuka olisi suoriutunut hommasta paremmin. Voin lämpimästi suositella kaikille!

– Meri Kojonen, Espoo

Emme olisi paremmin voineet välittäjää valita. Uuden asunnon osto ja vanhan myynti hoituivat todella hyvin, ammattimaisesti ja juuri siinä aikataulussa kuin toivoimmekin.

Pertti ja Sara Lehto, Helsinki

Superlahjakkuus, erittäin hyvä, luotettava ja hieno mies. Oli tasa-arvoinen kumpaakin myyjää kohtaan. Pekka ylitti kaikki odotukset aikataulujen suhteen ja piti hyvin yhteyttä. Asunto myytiin alle kuukaudessa.

– Markku Elivuo, Kerava

Asunto meni ensimmäisellä näytöllä. Välittäjä on asiansa osaava, fiksu, asiallinen, tulee ihmisten kanssa toimeen, ei lupaa liikoja ja hoitaa asiansa hyvin. Olen suositellut eteenpäin.

– Asiakas, Espoo

Ystävällinen, positiivinen ja asiantunteva välittäjä. Pysyttiin hyvin aikataulussa ja asunto meni tosi nopeasti kaupan hyvään hintaan.

– Paula Korhonen, Helsinki

Välittäjä toimi kaikin tavoin kiitettävästi. Asiakkaana oli tunne, että välittäjään ja hänen ammattitaitoonsa voi luottaa. Välittäjänä toimi asiallisesti eikä ollut liian päällekäyvä.

–  Myyjä, Espoo

Menu

Haku: