fbpx

Pasi Äikäs

Pasi Äikäs

Pasi Äikäs
Yrittäjä, toimitusjohtaja, vastaava hoitaja LKV, kaupanvahvistaja
3306

Olen KOTI LKV:n yrittäjä/omistaja ja toimitusjohtaja, vastaava hoitaja sekä toimin myös aktiivisesti välittäjänä. Minulla on myös kaupanvahvistajan oikeudet eli voin toimia kaupanvahvistajana kiinteistökaupoissa.

Olen 54-vuotias rehti keskisuomalainen, vuodesta 1989 Helsingissä perheeni kanssa asunut yrittäjä. Työkokemusta löytyy mm. rahoitusalalta ja yrittäjänä olen toiminut viimeiset 10 vuotta. Teen aktiivisesti välitystyötä ja suurimman osan myyntiin tulevista kohteistani saankin suositusten ja vanhojen asiakkaideni kautta. Me KOTI LKV:ssä seuraamme aktiivisesti asuntomarkkinoita ja osaamme reagoida nopeasti muuttuviin markkinatilanteisiin.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

SUOSITUKSET

Suosittelisin Pasia muitta mutkitta kenelle vain. Ensiasunnon ostaminen on suuri asia, Pasi teki prosessista helpon, neuvoi ja ohjeisti kaikissa vaiheissa. En osaa kuvitella, mitä välittäjän työtä voisi Pasia paremmin tehdä, ainakaan ostajan vinkkelistä. Kaikki sujui, tarjouksen tekeminen oli vaivatonta ja saimme siihen hyviä neuvoja, prosessin aikana saimme kaiken tarvittavan tiedon selkeästi ja ajoissa ja kaupanteko oli sujuvaa ja mukavaa. Kaikkinensa asionti Pasin kanssa oli kotoisaa ja lämmintä, ei vastannut lainkaan käsityksiä siitä mitä välittäjän kanssa asioiminen voisi olla.

– Ostaja, Helsinki

Välittäjä oli meille jo ennestään tuttu ja tiesimme voivamme luottaa hänen ammattitaitoonsa ja työskentelytapaan. Lisäksi olimme kyseisen myyntikohteen aikoinaan ostaneet hänen kauttaan, joten hän tunsi sen jo ennestään.

Olimme kaikin puolin tyytyväisiä välittäjän toimintaan myyntiprosessin etenemisessä. Ammattilaisena hän ymmärsi myyntiprosessiin vaikuttavat yksityiskohdat (esim. hinnan asetanta, ammattilaisen netti-ilmoitukseen ottamat valokuvat, näyttöjen järjestäminen, asiakirjojen saatavuus, yhteydenpito, neuvottelutaito tarjousprosessissa jne.). Yhteydenpito oli mutkatonta ja toimivaa ja asiat rullasivat koko ajan sovitusti eteenpäin. Välittäjän kanssa oli joustavaa edetä tarjousprosessissa, molempien osapuolten näkemykset huomioon ottaen. Välittäjä huolehti kaikista asioista ja informoi niistä.

– Myyjä, Helsinki

Välittäjä oli ammattitaitoinen ja miellyttävä. Hänestä jäi luotettava kuva ja voisin suositella häntä mielelläni myös muille.

-Ostaja, Kirkkonummi

Mis sie tarvitset oikei hyvvää välittäjää. Täs siul on sellane. Maanantaina kuvat, keskiviikkona ilmoitus nettiin, perjantaina kaupat. Kiitos Pasi! Suosittelen.

–  Myyjä, Helsinki

Suosittelen lämpimästi Pasin toimintaa. Aktiivista ja asiantuntevaa. Parhainta toki yhteydenpito ja se, että hän oli aina saatavilla!

– Myyjä, Kirkkonummi

Pasi teki tosi hyvää työtä. Tyylikäs ammattimainen suoritus. Suosittelen lämpimästi!

– Antti Soini, Helsinki

Välittäjä huomioi hyvin meidän tilanteen. Erityisesti minua ilahduttu se, miten hän kohtasi minun 4-vuotiaan tyttäreni, joka kovasti jännitti tulevaa muuttoa muutenkin muutosrikkaana kesänä. Tämä oli itseasiassa syy, miksi valitsimme juuri kyisen välittäjän.

– Myyjä, Espoo

Erittäin hyvin piti yhteyttä ja pysyi sovitussa aikataulussa. Erittäin hyvä välittäjä, jota olen käyttänyt häntä aikaisemminkin, olen nimittäin aikaisemmin myynyt tontteja.

-Asiakas, Espoo

Pysyttiin aikataulussa, kaikki meni tosi sujuvasti. Pasi otti päivittäin yhteyttä ja kertoi mikä tilanne. Mukava ja ystävällinen välittäjä. On suositeltu eteenpäin jo.

– Aira Tukia, Jämsä

Menu

Haku: