fbpx

Nina Lång

Nina Lång

Nina Lång
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
37049

Luonteeltani olen iloinen, ahkera ja tarmokas riippumatta siitä olenko töissä tai kotona. Minulle on kunnia-asia hoitaa minulle annetut tehtävät luottamuksella ja täydellä panostuksella. Välittäjän työssä kehitän jatkuvasti ammattitaitoani, jotta asiakkaani saavat vaadittavat tiedot sekä ajankohtaisten asuntomarkkinoiden mukaiset palveluratkaisut.

Kanssani kotisi myynti sujuu huoletta ja hyvässä hengessä!

SUOSITUKSET

Minulle jäi tunne että asuntoni myynti oli tehokasta ja laadukkaasti toteutettu. Minua pidettiin ajantasalla myynnin vaiheista ja asiat toteutuivat sovitusti. Olen erittäin tyytyväinen Ninan tapaan tehdä työtään.

Myyjä, Sipoo

Ostajan näkökulmasta Nina hoiti homman ripeästi, ystävällisesti ja ammattitaitoisella otteella.

Susanna Tuomola

Myynti tapahtui paremmin kuin osasimme odottaa. Tontti myytiin muutamassa päivässä hinnasta tinkimättä.

Myyjä, Kalkkiranta

Asuntomyynti sujui asiantuntevasti ja nopeasti. Erittäin pätevä esittelijä.

– Myyjä, Porvoo

Nina hoiti kaiken reippaasti, ystävällisesti, iloisesti ja tehokkaasti kuten edelliselläkin kerralla asioidessamme.

– Eeva Suhonen

Nopea, asiantunteva sekä ystävällinen palvelu! Kärsivällisyys ja positiivisuus iso plussa 🙂

– Ostaja, Söderkulla

Kaikki sujui kun oli suunniteltu. Asunto meni nopeasti kaupaksi ja oli jopa paljon kiinnostusta. Kaupat lyötiin lukkoon kun kosteusmittauksessa todettu pieni vika korjattiin
Välittäjä seurasi koko ajan tapahtumien kulkua ja opasti meitä ja antoi meille päättämiseen hyviä ohjeita.5

– Myyjä, Sipoo

Kaikki sujui ammattitaitoisesti, ystävällisesti ja asiakkaita huomioonottaen.
Voidaan lämpimästi suositella.

– Katarina Flittner

Ninalle arvosana AAA. Hän on Aurinkoinen, Ahkera ja Asiantunteva ammattilainen. Sovitut aikataulut pitivät ja toimeksianto toteutui yli odotusten.
Myyntiesite oli siisti, kuvat selkeitä ja asunnon esittelytekstiin oli paneuduttu huolellisesti sekä kokemuksen tuomaa asiantuntevuutta hyödyntäen. Esittelyiden jälkeen sain tilannekatsauksen heti ja ehdotuksia jatkotoimenpiteiksi.
Asuntokaupat toteutuivat lähestyvästä lvi-saneerauksesta huolimatta nopealla aikataululla ja kaupat tehtiin hymyillen. Suosittelen Ninaa kaikille, jotka suunnittelevat asunnon myyntiä.

– Myyjä, Vantaa

Kaikki tapahtui mielettömän nopeasti ja täysin moitteettomasti alusta loppuun saakka. Vain muutama viikko asuntonäytöstä, ja nyt asumme jo uudessa ihanassa kodissa. Suuri kiitos ammattitaitoiselle välittäjälle 🙂

– Minnie Jantunen

Toiminta oli erittäin ammattitaitoista ja sujuvaa alusta loppuun asti. Suosittelen varauksetta Ninaa välittäjäksi, sekä olen valmis käyttämään hänen palveluitaan vastaisuudessa, jos on tarvetta.

– Myyjä, Vantaa

Menu

Haku: