fbpx

Merja Kareinen-Honkanen

Merja Kareinen-Honkanen

Merja Kareinen-Honkanen
Kiinteistönvälittäjä LKV
3326

Merja Kareinen-Honkanen (LKV) on aina iloinen ja energinen, nauttii työstään ja palvelee asiakkaita 20 vuoden kokemuksen kartuttamalla ammattitaidolla.

Korkea työmoraali, hyvät neuvottelutaidot ja periksiantamattomuus ovat tuottaneet tulosta, sillä Merja on vuodesta toiseen toimistomme huippumyyjien joukossa!

Merja on saanut asiakkailta erittäin positiivista palautetta ja kiitosta etenkin luotettavuudesta sekä ripeästä asioiden hoitamisesta.

Vapaalla ja kiireisenkin työn ohella Merja pitää huolta päivittäisestä liikunnasta ja hyvinvoinnistaan kuntosalilla, lenkkeilemällä ja talvella hiihtoladut kutsuvat hiihtolenkeille.  Vapaa-aikaa vietetään koko perheen voimin aktiivisesti lasten jääkiekkoharrastuksen ja jalkapallon parissa.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja heidän antamansa suositukset tuttavilleen ja ystävilleen ovat Merjalle ehdottomasti paras kiitos hyvin tehdystä työstä.

Kun vaadit ammattitaitoista, rehtiä ja periksiantamatonta kiinteistönvälittäjää osaksi kotisi myyntiä, niin Merja on oikea valinta!

SUOSITUKSET

Mahtava välittäjä, täynnä asiallista energiaa ja aina niin aurinkoinen. Hän myi aiemman asuntoni ja myös tämän nykyisen, mitä nyt myytiin, ostimme sen hänen kauttaan. Kaupat sujuivat jouhevasti ja nopeasti. Ehdottomasti suosittelen!

–  Ulla Savolainen, Helsinki

Merjan kanssa kaikki sujui alusta alkaen hyvin, niin asunnon näyttö, tarjouksen tekeminen, yhteydenpito ja asuntokaupan teko. Merja oli hyvin aktiivinen yhteydenpidossa, hän kertoi ja varmisti asunnonostoon liittyvät asiat asiantuntevasti. Erityistä plussaa ammattimaisesta palveluasenteesta, energiasta ja hyväntuulisuudesta.

– Ostaja, Espoo

Todella positiivinen ja pirteä välittäjä. Hän ei tyrkyttänyt liikaa palveluitaan, mutta osasi ohjata asiantuntemuksellaan. Koko keikka meni kauhean hyvin. Hän teki hyvä esitteen, piti koko ajan ajantasalla ja kaupanteko tehtiin niin kuin alun perin oli suunniteltu. Hän oli erittäin tehokas ja ehdottomasti käyttäisin uudelleen. Sen verran paljon välittäjiä olen tavannut, että hän oli ihan parhaasta päästä.

–Anita Nyqvist, Helsinki

Ammattitaitoinen välittäjä. Kaikki sujui todella hyvin ja vaivattomasti. Olenkin jo kolme kertaa käyttänyt häntä. hoiti ja toimi niin hyvin, että käytin häntä muutamassa muussakin kaupassa ja kaikki on mennyt yhtä hyvin.

– Asiakas, Eriksnäs

Erittäin ammattimainen välittäjä, joka halusi selkeästi hoitaa työnsä kunnolla. Nopeutti selkeästi asunnon myyntiä omalla toiminnallaan.

–Myyjä, Helsinki

Koko prosessi toimi hyvin lähtien asuntonäytön järjestämisestä aina kauppakirjan allekirjoittamiseen. Suosittelen lämpimästi!

– Myyjä, Helsinki

Menu

Haku: