fbpx

Martti Pitkänen

Martti Pitkänen

Martti Pitkänen
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, rakennusmestari
3320

KOTI LKV:n paras välittäjä 2015-2023

Olen espoolainen neljän lapsen isä, luotettava ja ahkera alan rautainen ammattilainen. 30 vuoden kokemus asunto-, talo- ja tonttikaupoista ja sama nuoruuden innokkuus ja intohimo ovat yhä tallella. Olen vuodesta toiseen yrityksen kärkipään myyjä.

Rakennusmestarina tunnen talot pintaa syvemmältä.

Suurimmaksi osaksi myyn osakehuoneistoja, mutta erikoisosaamistani ovat myös omakotitalot, keskeneräiset omakotitalot, isot kiinteistöt jotka pitää pilkkoa osiin ja jopa niin ettei myyjälle lankea myyntivoittoveroa.

Vanhat asiakkaat ovat yksi tämän työn suola ja onkin upeaa, kun he ottavat yhä uudestaan yhteyttä etsiessään uutta kotia tai jälleen luotettavaa välittäjää oman kodin myyntiin. Kokeneena joukkuepelaajana yhteispeli sujuu ja päästään yhdessä maaliin voittajina, jolloin sekä ostaja, myyjä että välittäjä ovat kaikki tyytyväisiä.

Ota minuun yhteyttä olipa sitten kyseessä osakehuoneisto, omakotitalo tai tontti!

SUOSITUKSET

Mara sai myydyksi nopeasti ensimmäisen kotimme n. 10v sitten ja viime vuonna hän hoiti tyylikkäästi ja nopeasti äitini vanhan talon ja ison tontin pilkkomisen ja myynnin. Homma hoidettiin ammattitaitoisesti siten, ettei myyntivoitonveroa tarvinnut maksaa. Todellinen kiinteistönvälityksen ammattilainen, suosittelen lämpimästi!

– Myyjä, Espoo

Mara, vanha kaveri jo kouluajoilta, hoiti taas asuntoni myynnin kotikonnuilta Soukasta ripeästi ja kiitettävästi. Aluetuntemus, avuliaisuus ja ammattitaito huippuluokkaa, sanoisin, että Suomen paras kiinteistönvälittäjä. Suosittelen lämpimästi.

– Kenneth Lind, Espoo

Suosittelen välittäjää tuttavilleni. Martti ei ole pelkkä esittelijä osaa junailla isompaa kokonaisuutta. Ja alueen tuntemus hyvä. Esitteli ostettavaa kohdetta, siksi valittiin hänet myymään oma asuntomme. Hyvä pitää osto ja oman myynti saman henkilön käsissä.

– Ostaja/Myyjä, Espoo

Tunsin välittäjän entuudestaan. Hoiti kaiken erinomaisesti – yhteydenpito, aktiivisuus, asiantuntevuus, tarjousprosessin hoito, kaupanteko ja hinta-arvion toteutuminen. Ehdottomasti suosittelen asiantuntevaa ja tehokasta välittäjää!

– Myyjä, Espoo

Menu

Haku: