fbpx

Mari Koski

Mari Koski

Mari Koski
MBA
123205

Taidolla, yhteistyöllä ja terävällä reagointikyvyllä on suuri merkitys.

Toistakymmentä vuotta pitkä kokemukseni asunto-, asiantuntija- ja yrityspalveluista ovat muovanneet minusta kivenkovan ammattilaisen. Ihmiset ja kodit kiehtovat minua. Välitän erilaisia koteja erilaisille ihmisille. Vahvuuteni on, että minulla on taito tuoda jokaisen kodin parhaat puolet esille. Olen työskennellyt myös johtotehtävissä, esimiehenä ja asiantuntijana laatutietoisten insinöörien kanssa. Pitkästä ja toisenlaisesta urastani on nyt todella hyötyä. Olen järjestelmällinen, toimin päättäväisesti ja pidän huolen siitä, että kaikki asiat tulevat hoidetuksi ajallaan.

Toimintamalliini kuuluu läheinen vuorovaikutus asiakkaan kanssa, sillä kohteen myynti on meidän projektimme. Yhdessä saamme aikaan parhaan lopputuloksen!

Skill, cooperation and an immediate response time is of great importance!

When it’s time for you to buy, sell or invest in property, I am here to assist and ensure that the process from start to finish goes smoothly. More than 10 years’ experience in housing, professional and business services has enabled me to become a strong professional in real-estate. My promise to you is an unforgettable customer experience.

The best vibes from my work is when my clients and superiors have given me feedback on the job done: ”Se is a great person to have on the team, can be trusted to deliver and most often beyond what was agreed, shows incredible drive, tenacity and business acumen. She is also a great sounding board for ideas and advice“.

My ‘mode of operandum’ is based on close interaction with clients; after all selling your property is our joint project. Together we will achieve amazing results! Don’t hesitate to get in touch. Let’s create together another success story!

REFERENSSIT

Marin kanssa kommunikointi oli erittäin joustavaa ja asiantuntevaa. Hän perehtyi asioihin oma-aloitteisesti, nopeasti ja hoiti asiat asiakasläheisesti. Yhteistyö ja saamamme palvelu oli Marin kanssa erinomaista alusta loppuun saakka.

SONJA, ESPOO

Olen todella tyytyväinen kiinteistövälittäjän työhön, oli paras välittäjä tähän mennessä! ❤️

MYYJÄ, KIRKKONUMMI

Loistavaa, ammattitaitoista täyden kympin superpalvelua. Todella sujuvaa yhteistyötä. Kiitos Mari!

ANNE LÄMSÄ

Mari did her job professionally. Instructions were clear, responses were quick, advice were helpful, and paperwork were tidy.

RUSSELL AND IVY

Olimme todella tyytyväisiä asuntokauppaamme ja siihen, miten mutkattomasti ja napakasti Mari hoiti asuntomme myymisen (ja nopeasti!). Asiat menivät vaivattomasti eteenpäin ja Mari piti meitä ajan tasalla juuri sen verran mitä pitikin. Kiitos Mari!

MYYJÄ, ESPOO

Erittäin hyvä palvelu. Marilta sain suuren osan tiedoista jo ennen kuin tiesin kysyä. Kaikkiin kysymyksiin tuli nopea vastaus. Mari oli erittäin avustava ja mielestäni hänen kanssa kaupat voisivat jokaisella onnistua! Suosittelen asiantuntijaa lämpimästi.

DIANA MÜRR

Mari hoiti kaupan suunnittelusta toteutukseen nopeasti ja tehokkaasti. Marin ammattitaidon ansiosta koko myyntiprosessi sujui jouhevasti, hinta-arvio oli kohdillaan ja asuntokaupat toteutuivat heti ensimmäisen näytön tuloksena. Lisäksi Mari piti meidät hyvin ajan tasalla koko ajan ja ohjeisti aina tarvittaessa. Lämmin suositus!

MYYJÄ, ESPOO

Aivan loistava yhteistyö. Avoin, ammattitaitoinen ja luotettava palvelu läpi koko prosessin, kiitos!

SINI

Erittäin asiantuntevaa asuntokauppaa jokaisessa vaiheessa.

MYYJÄ, ESPOO

Mari Koski osaa hommansa ja ylikin. Oikeaa välittämistä asioista jotka kuuluvat asunnon myyntiin ja kaikki ”by the book”. Mahtavaa, suosittelen 5/5!

TOMMI TIKKA

Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu.

MYYJÄ, ESPOO

Mari on erittäin kokenut ammattilainen, jonka kanssa yhteistyö sujuu loistavasti. Hän osaa opastaa ja neuvoa ja on aidosti kiinnostunut asiakkaastaan.

MICAELA, KIRKKONUMMI

Ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä 6/5

SEPPO PLATTONEN

The sale of our house was so fast it must have broken the local record. Mari was instrumental to the success of the whole operation. Everything was well organized, carefully timed, and she advised us with picking the right offer to accept. We managed to get to the full listing price for the house and the whole thing took just a couple of days. I was also a witness of multiple instances of very professional behavior to the other parties in order to keep a good name of ours and your company.

MYYJÄ, VIHTI

Nopeasti, taitavasti ja ystävällisesti. Ilman kliseitä ja ärsyttäviä lauseenparsia ” tässä on , sanotaanko niin, Mahtava Koti” Juurikin niin. jne… Ei asunto ole koti eikä edes mahtava.

MYYJÄ, ESPOO

Hyvin. Nopeaa ja suoraviivaista toimintaa.

OSTAJA, ESPOO

Erittäin sujuvasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti.

MYYJÄ, LOHJA

Omakotitalon osto sujui hyvin, saimme aina apua ja neuvoja kun niitä tarvitsimme. Välittäjä hoiti asiansa kokonaisuudessaan erinomaisesti.

OSTAJA, LOHJA

Alkuun saimme asiantuntevaa näkemystä alueen tarjonnasta ja hintatasosta. Jatkossa tarvittavien taustatietojen selvittäminen ja tiivis yhteydenpito ja lopulta tarjousten käsittely asiakkaiden ja meidän kansssamme oli ammattitaitoista. Kaupat tuli heti ensimmäisistä näytöistä tavoitehintaan!

MYYJÄ, ESPOO

Asuntokaupat menivät sujuvasti ensiasunnon ostajan näkökulmasta. Yhteydenpito välittäjään oli helppoa ja näyttö järjestyi nopealla aikataululla. Saimme tarjouksen tekemistä varten tarvittavat asiakirjat nopeasti ja koska kohteen hinnoittelu oli valmiiksi realistiselta tasolla, pystyimme tekemään sitovan tarjouksen ilman turhaa ja aikaavievää tarjous-vastatarjous rumbaa. Tehtyämme tarjouksen Mari piti meidät ajan tasalla prosessin etenemisestä ja myyjän hyväksyttyä tarjouksen saimme asuntokaupat nopeasti tehtyä. Kiitos hyvästä työstä!

OSTAJA, ESPOO

Kaikki sujui erittäin joustavasti välittäjän kanssa. Rohkean tuntuinen hintapyyntö osoittautui realistiseksi ja teimme hyvät kaupat. Olin erityisen tyytyväinen joustavuuteen, koska emme pystyneet itse olemaan paikkakunnalla.

MYYJÄ, ESPOO

Kaikki sujui ammattitaidolla yllättävän nopeasti hyvällä yhteisymmärryksellä.

MYYJÄ, VANTAA

Todella hyvää asiakaspalvelua. Vastailtiin hyvin kysymyksiin myös kiperiin kysymyksiin ja vastattiin suoraan eikä niin sanotusti pehmitetty vastausta. Erittäin hyvää palvelua ja sujui kaikki erittäin hyvin.

OSTAJA, ESPOO

Mari oli erittäin asiallinen välittäjä. Arvostimme hänen asiakeskeisyyttään.

OSTAJA, VANTAA

Superhyvin ja nopeasti. Kivasti saimme koko ajan väliaikatietoja näytöistä ym.

MYYJÄ, VANTAA

Kaikki sujui erittäin hyvin.

MYYJÄ, VANTAA

Kaikki sujui kivuttomasti ja helposti. Yhteydenpito oli todella hyvää ja välitys ammattitaitoista.

OSTAJA, VANTAA

Kaikki sujui hyvin ja lopputulos oli erinomainen.

MYYJÄ, ESPOO

Välittäjästä syntyi vaikutelma, että hän perehtyy myytävään asuntoon perusteellisesti. Lisäksi välittäjällä oli hyvin hallussa asunnon myyntiin liittyvät toimintatavat. Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla asunnon myyntitilanteesta. Välittäjän toiminta oli arvostettavan ystävällista, avointa ja suoraviivaista.Olemme suositelleet tätä välittäjää tuttavillemme.

MYYJÄ, ESPOO

Hyvin

OSTAJA, ESPOO

Yksityisnäyttö oli hyvin järjestetty ja saimme rauhassa tutustua kohteeseen välittäjän vastaillessa kysymyksiimme. Yhteydenpito ja ostoprosessin eteneminen oli mutkatonta välittäjän ammattitaidon ansiosta.

OSTAJA, ESPOO

asiallisesti, ystävällisesti ja joustavasti

OSTAJA, HELSINKI

Kaikki sujui loistavasti! Välittäjänä osasi asian todella erinomaisesti paneutuen annettuun tehtävään huolella. Välittäjäni myi kotiani kunnioittaen myyntikohdetta.

MYYJÄ, HELSINKI

Olemme tosi tyytyväisiä!
Kiitos!

OSTAJA, VANTAA

Moi, kaikki mennyt erinomaisesti!
Kiitos!

OSTAJA, VANTAA

Kuuden välittäjän käynneistä oli helppo valita se paras, Mari Koski. Hän on erittäin sympaattinen rautainen ammattilainen joka oli aidosti kiinnostunut asunnostani ja keskittyi olennaiseen. Asunnon myyntiin ja myyjään. Harkittu selkeä myyntisuunnitelma. Kaikki toimi aikataulullisestiloistavasti. Asunto meni ensi näytöllä. Supersuositus kun tarvitsee ammattilaisen hoitamaan kaikki. Kiitos Mari!

MYYJÄ, ESPOO

Kaikki sujui sovitusti. Positiivisin yllätys oli välittäjän informointi toimeksiannon edistymisestä, varsinkin aikaisempiin kokemuksiini vastaaviin toimeksiantoihin.

MYYJÄ, LOHJA

Kaikki sujui erittäin nopeasti ja ongelmitta, mutta toki siihen vaikutti, että olin valmis maksamaan pyydetyn hinnan ja jopa kohdetta näkemättä. Sikäli on vaikea sanoa, miten välitystoiminta olisi sujunut komplisoidummassa tapauksessa. Mutta välittäjä oli aktiiivinen ja hoiti hommansa hyvin, muutakaan ei voi sanoa.

OSTAJA, ESPOO

Hyvin ja joustavasti sujui

OSTAJA, ESPOO

Ihan hyvin ei tarvittu edes yhteisnäyttöjä ja hinta jäi alhaiseksi mutta ei se ole välittäjän vika jos ei ketään kiinnosta

MYYJÄ, VANTAA

Menu

Haku: