fbpx

Leena Luoto

Leena Luoto

Leena Luoto
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
37061

Asiakastyytyväisyys on lähtökohta onnistuneelle asuntokaupalle. Olen tehokas ja ammattitaitoinen kiinteistönvälitysalan ammattilainen.

Kodin vaihtaminen on elämämme suurimpia päätöksiä. Tässä päätöksessä teidän ei tarvitse olla yksin, vaan voitte aina ottaa yhteyttä minuun.

Vuosien kokemus asiakaspalvelusta ja kiinteistönvälittäjänä takaavat sinulle parhaat asuntokaupat.

Kun olet ostamassa tai myymässä, palkkaa minut. Hoidan tämän minulle uskotun luottamustehtävän tunnollisesti ja ripeästi.

Soita jo tänään, asuntokaupoilla tavataan!

SUOSITUKSET

Asunnonmyynti sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti.
Leenalle on hyvä ote myyntiin, joten vahva suositus ja kiitos Leenalle. Kyseinen kohde myyntiin yhdellä esittelyllä ja hyvään hintaan, joten asiakaskokemus oli erittäin positiivinen.

Myyjä Espoo

Asiointi välittäjän kanssa sujui mainiosti. Viestintä oli selkeää ja prosessi eteni sutjakasti. Lisäksi välittäjä piti minut aina ajan tasalla sähköisen asuntokaupan eri vaiheissa.

Ostaja Espoo

Leena Luodon kanssa asiointi oli helppoa ja välitöntä ja hän piti huolen, että asiat sujuivat sovitusti ja mukavasti. Leena huomioi joka tilanteessa meidät henkilökohtaisesti ja toimi luotettavasti.

Myyjä Vantaa

Our whole experience was very good; as smooth as it could be. Leena was extremely helpful, and we now have our dream home!

Ostaja Vantaa

Tonttikauppa tehtiin ’sähköisesti’ ja se sujui mielestäni hyvin. Ei tarvittu isoa konklaavia kokoontumaan samaan aikaan samaan paikkaan (Pankkiin), vaan jokainen hoiti oman osuutensa netin kautta omalta työpisteeltään.

Sähköisessä kaupanteossa on vielä hieman haasteita Maanmittauslaitoksen ohjeistuksen osalta, mutta sillä asialla ei ole tekemistä välittäjän kanssa, vaan mielestäni Maanmittauslaitos voisi selkeyttää omaa ohjeistustaan mm. lainhuutoon tarvittavien liitteiden osalta ja myös heidän oma käyttöliittymänsä on hieman vaikeaselkoinen.

– Ostaja, Ojakkala

Prosessi Leenan kanssa sujui alusta loppuun varsin jouhevasti. Aikaa asuntoon tutustumiseen oli järjestetty riittävästi, papereiden pääkohdat käytiin kimpassa läpi maallikolle sopivalla kielellä ja tarkkuudella ja kuntotarkastus saatiin hyvin mahdutettua haastavaan aikajanaan. Leenan sai hyvin kiinni viestein ja soitoin, ja palvelua saimme kummallakin tarvitsemallamme kielellä, suomeksi ja englanniksi.

Ostaja Vantaa

Asiantuntevasti, nopeasti ja asiakaslähtöisesti. Saimme vastaukset kysymyksiimme joutuisasti, ja meille ennestään tuntemattomat kauppaan liittyvät asiat selvitettiin selkokielellä.

Ostaja, Espoo

Välittäjä oli ammattitaitoinen ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida.
Olemme kaikin puolin tyytyväisiä.

Myyjä, Siuntio

Kaikki hoidettu hienosti.
Minun ei tarvinnut huolehtia yhtään mitään. Olen niin tyytyväinen, että valitsin Leenan myymään oman asunnon. Sitäkin hoidettu niin ammattilaisesti ja hienosti!

Ostaja, Helsinki

Leenan kanssa sujui oikein hyvin kaikki ostamiseen ja myymiseen liittyvät asiat. Kaikki asiat selvitettiin Leenan toimesta nopeasti ja yhteydenpito oli aktiivista.

Myyjä, Espoo

Määrätietoinen, ahkera ja sinnikäs toiminta johti toivottuun lopputulokseen.

– Myyjä, Ojakkala

Kaikki sujui alusta loppuu hyvin ja vaivattomasti. Leena on lämminhenkinen ja asiantunteva välittäjä.

Myyjä, Helsinki

Välittäjämme hoiti tehtävänsä ammattitaitoisesti alusta loppuun. Olimme tyytyväisiä hänen toimintaansa.

Myyjä, Ojakkala

Leena oli asiantunteva ja rehellinen, koko toimeksiannon ajan.

Myyjä, Vantaa

Kaikki sujui todella hyvin. Leena hoiti asiat nopeasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Lisäksi Leena piti minut koko ajan ajan tasalla tapahtumista. Asuntoni myytiin kahdessa päivässä, eli jo ennen ensinäyttöä.
Leena on huippu välittäjä! Suosittelen!

Myyjä, Helsinki

Välittäjä oli oikein hyvä. Vastasi kysymyksiin lyhyesti ja asiallisesti, eikä lätissyt turhia korulauseita, johon useimmat välittäjät sortuvat. Selvitti asiat, joihin pyysimme vastausta ja piti meidät koko ajan tasalla. Kiitos!

Ostaja, Espoo

Prosessi oli pitkä kadonneiden osakekirjojen takia, mutta Leena soitteli ja lähetti sähköpostia pitäen mieheni ja minut ajan tasalla. Todella hyvää asiakaspalvelua ja kiitos siitä menee Leena Luodolle!
Olemme todella tyytyväisiä ja onnellisia uuden asunnon omistajia. Kannatti odottaa!

Ostaja, Helsinki

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Huoneisto meni heti kaupaksi ensiesittelyssä. Leena Luoto oli hyvin avulias ja lämminhenkinen ihminen. Häneltä sai kaiken tarvittavan tiedon ja aina oli ajan tasalla, missä mennään. Voin lämmöllä suositella muillekin Leena Luotoa.

Myyjä, Helsinki

Kaikki sujui mielestämme oikein hyvin. Kommunikointi ja yhteydenpito toimi. Saimme kysymyksiimme pikaisesti vastaukset ja välittäjän kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä.

Ostaja, Espoo

Kaikki meni tosi sujuvasti, asunnon myyntiin otosta itse myyntiin ja kauppojen tekoon. En tiedä, vaikuttiko tähän se, että välittäjä oli sama, kuin ostamassamme kohteessa, muuta nii tai näin, homma sujui tosi hyvin. Yhteydenpidosta täydet pisteet, meitä pidettiin tosi hyvin ajan tasalla sekä omamme myynnistä että uuden kohteen ostoon liittyvistä kuvioista.

Myyjä, Espoo

Myynti kesti viisi kuukautta. Tiesimme toki itsekin, että kohde oli haastava. Myynnin aikana välittäjä hoiti koko ajan kaiken, meidän tehtäväksemme jäi jatkaa välityssopimusta. Välittäjä esitteli huoneistoa säännöllisesti ja raportoi tilanteesta joka näytön jälkeen. Hän loi meihin uskoa ja sanoi asunnon vielä käyvän kaupaksi. Kaupanteossa välittäjä piti huolen, että osapuolet löysivät yhteisen ratkaisun, vaikka hinta jäikin meidän kannaltamme vähän alhaiseksi. Kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä palveluun ja hinta/laatusuhde oli erinomainen.

Myyjä, Espoo

Menu

Haku: