fbpx

Juuso Laivisto

Juuso Laivisto

Juuso Laivisto
Kiinteistönvälittäjä LKV
3330

Olen aktiivinen ja ammattitaitoinen laillistettu kiinteistönvälittäjä, jolla on takana satoja onnistuneita asuntokauppoja koko pääkaupunkiseudun alueella. Suhtaudun intohimoisesti työhöni ja pidän itseni ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista mm. kouluttamalla itseäni jatkuvasti (LKV, LVV, KED).

Entisenä ammattiurheilijana paineensietokykyni, sitoutuneisuuteni sekä tavoitteellisuuteni takaavat sinulle parhaan mahdollisen tuloksen. Minulle tärkeintä työssäni on asiakkaan tyytyväisyys, joka on mielestäni yksi onnistuneiden asuntokauppojen kulmakivistä – pyrin määrätietoisesti saavuttamaan kanssasi asetetut tavoitteet. Valtaosa asiakkaistani tulevat suositusten perusteella.

Service also in english!

SUOSITUKSET

Valitsin Juuson asuntoni välittäjäksi kaverilta saadun vinkin perusteella. Valinta osoittautui erinomaiseksi, sillä koko prosessi eteni sujuvasti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun asti. Juuso piti minut hyvin ajan tasalla ja vastasi kysymyksiini viivyttelemättä. Asunnon myynti sujui todella nopeasti ja kaupat tehtiin heti ensimmäisen näytön jälkeen. Voin lämpimästi suositella välittäjää muillekin asunnon myyntiä harkitseville!

– Anni-Elina Leinonen, Espoo

Valitsin Juuson välittäjäksemme tuttavan suosittelujen kautta. Juuso hoiti myyntityön täsmällisesti ja napakasti. Ongelmakohdatkin hän luovi erinomaisesti.

– Myyjä, Espoo

Juuso hoiti asian erinomaisesti ja kokonaisuudessaan hänen ammattitaitonsa ja proaktiivisuus yllättivät todella positiivisesti, vaikka tiesinkin, että ammattitaito on kohdillaan. Voisin erittäin hyvin suositella Juusoa muille asuntoa myyville. Kaikki lupaukset, aikataulut jne. hoituivat huomattavasti ripeämmin kuin osasin odottaa! Muihin välittäjiin verrattuna täysin ylivoimaista toimintaa.

–  Jari Tuoriniemi, Helsinki

Juuso hoiti homman erittäin tyylikkäästi alusta loppuun. Ammattitaito ja halu palvella asiakasta paistaa läpi ja tuo asiakkaalle luottavaisen fiiliksen siitä, että välittäjä osaa hommansa ja saa asunnon myytyä tehokkaasti ja hyvään hintaan. Kaikki kommunikointi, paperiasiat ja muu säätö hoitui aina erittäin ripeästi, ilman ongelmia ja asiakkaan ehdoilla. Huipputyyppi!

–  Myyjä,  Helsinki

Aivan loistavaa ammattitaitoa Juusolta ja en voisi kuvitella että työtä voisi hoitaa paremmin/ammattitaitoisemmin. Heti ensi kättelystä tuntui että asunto on jo myyty ja yhteydenpito oli kohdillaan.

– Myyjä, Espoo

Ammattimainen ja hyvä välittäjä, joka hoiti asiat sovitusti ja täsmällisesti. Miellyttävä persoona joka herätti luottamusta. Suosittelisin välittäjää tuttavilleni.

– Myyjä, Espoo

Juuso hoiti sekä asuntomme myynnin että kaupat uudesta asunnosta hienosti. Kaikki sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Koko ajan hyvä yhteydenpito ja kaikista yksityiskohdista huolehdittiin alusta loppuun. Arvosanaksi täydet 10+ ja suosittelut!

– Hanna Westerberg, Helsinki

Älyttömän hyvä ensivaikutelma. Asiantunteva ja mukava. Piti erittäin hyvin yhteyttä. Piti kaikesta sovitusta kiinni. Ei olisi paremmin voinut mennä. En myy enään kenenkään muun kautta.

– Erno Koivisto, Espoo

Juusosta sai hyvä vaikutelman. Asiantunteva, osaava ja positiivinen kokemus. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin, yli odotusten. Pysyttiin aikataulussa ja kaikin puolin meni hyvin. Positiivinen kuva, voisi käyttää samaa välittäjää uudestaan. ole erittäinen tyytyväinen.

– Asiakas, Espoo

Piti huolen, että kaikki asiat tuli hoidettua, mikä oli tärkeää, kun minulla ensiostajana tietoa oli vähän. Oli perillä talon tiedoista ja osasi vastata sekä asuntoon että asuntokauppoihin liittyviin kysymyksiin. Osasi selittää ensikertalaiselle helposti ymmärrettävästi taloyhtiön asioista erilaisista muodollisuuksista. esitteli aktiivisesti asuntoa, eikä pelkästään vastaillut kysymyksiin. Ostoprosessi oli nopea, mutta yllättävän yksinkertainen. Välittäjä teki prosessin helpoksi. Välittäjä huolehti hyvin, että kaikki asiat tuli hoidetuksi. Välittäjä hoiti paljon asioita ainakin ostajan puolesta ja oli ostajana helppo toimia. Suosittelisin Juuso Laivistoa tuttavilleni.

– Ostaja, Espoo

Menu

Haku: