fbpx

Jussi Rainio

Jussi Rainio

Jussi Rainio
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™, julkinen kaupanvahvistaja
37044

Asunto- ja toimitilavälityksen ammattilainen

Ota minuun yhteys niin tavataan ja keskustellaan, kuinka asunto tai toimitila asiasi saadaan kuntoon.

Kerron sinulle aina rehellisen mielipiteeni, jotta voit itse miettiä mikä olisi sinun kannaltasi paras vaihtoehto. Osaan asettua juuri sinun asemaasi ja ymmärrän, etteivät ratkaisut ole aina helppoja. Minä käsittelen näitä asioita päivittäin ja kohtaan työssäni paljon ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa.

SUOSITUKSET

Uuden asunnon hankkiminen on hankalaa ja epävarmaa silloin, kun oma nykyinen asunto on vielä myymättä. Jussi Rainio otti myös oman talomme myyntiin ja sai koko ketjun toimimaan aukotta, saimme sen asunnon, johon tähtäsimme. Kaikki sujui nopeasti ja meidän kannaltamme yllättävänkin vaivattomasti.

– Teppo Nurminen

Omakotitalon myyminen voi tuntua pelottavalta tehtävältä, mutta Jussi Rainion erittäin ammattimainen ote (ja hyvä ammattivalokuvaaja) saivat aikaan sen, että talo oli myyty 9 päivässä. Alkuperäinen arvio oli 1–4 kuukautta, ja olimme jo varautuneet kahteen muuttoon ja vuokralla asumiseen siinä välissä. Nyt koko ketju kuitenkin saatiin toimimaan ilman ainuttakaan takaiskua, ja tällainen säästää paitsi hermoja ja vaivoja, myös rahaa.

– Teppo Nurminen

Alusta loppuun asti kaikki erittäin sujuvaa. Palvelu asiantuntevaa ja miellyttävää.

Myyjä, Ojakkala

Meidän mielestämme kaikki sujui tod. erinomaisesti.

Ostaja, Lohja

Talomme myynti onnistui todella hyvin ja nopeasti. Esiteet valokuvineen, oli hienosti laadittu. Välittäjän ja meidän välinen kanssakäymisemme sujui erittäin hyvin. Apua kysymyksiin saimme välittömästi.

Myyjä, Lohja

Jussi Rainio toimi ammattimaisesti. Ei huomautettavaa.

Helena Laine

Kauppa sujui nopeasti ja ammattitaidolla.

Matti Lehmusto

Aamulla ilmoitus netissä, illalla teimme ostopäätökseen, joka johti kauppoihin. Näytöllä saimme kaikki tarvittavat tiedot asunnosta. Asiat muistivat hyvin ja asiallisesti.

Ostaja, Lohja

Sujui erittäin hyvin. Sujuvaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Myyjä, Lohja

Jussin tapa esitellä välittäjän palvelut ja prosessin eteneminen on huippuluokkaa, joka ei jätä asiakasta kylmäksi. Helppo tehdä päätös ja valita Jussi välittäjäksi, koska ei maalailla ”pilvilinnoja”, vaan annetaan realistinen kuva ja tilanne mikä on asuntokauppojen tilanne juuri nyt. Muitakin ehdokkaita toki oli, mutta eivät päässeet lähellekään Jussin tasoa. Aikataulu piti erinomaisesti, kuvat olivat hienot ja Jussi vastasi aina puheluihin kärsivällisesti ja rauhallisesti. Jussi ymmärtää erittäin hyvin, miten asuntokauppaa tehdään ja oli aina avulias joka suhteessa, moni ei ymmärrä ja sisäistä, että kyseessä on asiakkaan herkkä tilanne, jossa myös tunteet pelissä monesti. Jussi taitaa tämän asian ja osaa eläytyä asiakkaan ”housuihin”. Ostaja löytyi nopeasti ensimmäisellä näytöllä ja kaupantekotilaisuus sujui ilman mitään ongelmia, parasta tässä kohtaa oli se, että asiakas tunsi olevansa hyvissä käsissä ja tätä tunnetta ei voi lyödä millään ns. alennusprosenteilla. Nopea ja sujuva kauppa on kaikista parasta lääkettä ilman ongelmia. Valitse välittäjä, joka osaa hommansa ja älä lankea liiallisiin alennusprosentteihin, vaan ota ammattilainen ja asiansa osaava huippukaveri JUSSI RAINIO!

Timo Calonius

Jussi hoiti asuntomme myynnin mallikkaasti ja sai siitä parhaan mahdollisen hinnan. Myyntiaika oli oikein kohtuullinen ja Jussi piti meidät hyvin ajan tasalla koko ajan.

Myyjä, Vihti

Kaupat sujuivat vaivattomasti. Välittäjä oli asiantunteva, rehellinen ja rauhallinen. Jäi hyvä fiilis!

Ostaja, Inkoo

Jussi hoitaa aina toimeksiannot sovitun mukaisesti. Erityisesti arvostan sujuvaa viestintää ja ajan tasalla pitämistä. Suosittelen lämpimästi.

Myyjä, Lohja

Välittäjä oli asiantunteva. Hinta arvio sekä
oletettu myyntiaika meni suunnilleen arvion
mukaan.
Kohtelias, positiivinen asenne ja ajan tasalla
piti meitä hyvin mahdollisista asiakkaista.
Ilmoitti ajoissa näytöistä ja kaikki sujui mutkattomasti.
Voimme suositella lämpimästi.

Seija Lilja

Välittäjä oli aktiivisesti meihin yhteydessä ja erittäin kärsivällisesti otti huomioon kaikki toiveemme ja auttoi saamaan vastauksia kysymyksiimme kohteesta. Kauppoja tuskin olisi syntynyt ilman hänen kaltaistaan työlleen omistautunutta välittäjää.

Pekka Rönkkö

Menu

Haku: