fbpx

Irma Manelius

Irma Manelius

Irma Manelius
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
3318

Vuosien kokemuksella erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä liike-elämässä ja välittäjänä tiedän, että hyvään ja tulokselliseen yhteistyöhön tarvitaan neuvottelutaitoa, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, joustavuutta ja valmiutta sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Kodin osto ja myynti ovat sydämen asioita, siksi minulle on tärkeää työssäni, että hoidan koko prosessin huolella loppuun asti. Lopputuloksena on hyvät kaupat ja tyytyväiset asiakkaat.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä kodinvaihtoosi liittyvistä asioista. Tehdään hyvää yhteistyötä. Sydämellisesti tervetuloa asiakkaakseni!

SUOSITUKSET

Olimme todella tyytyväisiä Irma Maneliukseen välittäjänä. Hän oli sovitun mukaisesti yhteydessä ja vastasi aina nopeasti kysymyksiimme. Hän esitteli kohdetta ammattimaisesti ja oli perehtynyt kohteeseen. Ihmisenä Irma on hyväsydämisen ja lämpimän oloinen, joka tietysti vaikuttaa luotettavuuteen sekä kohteesta kiinnostukseen. Jos tulevaisuudessa tarvitsen välittäjää, Irma on täydellinen vaihtoehto.

– Ostaja, Espoo

Ensivaikutelma oli asiantunteva, kokenut välittäjä. Yhteyttä pidettiin sovitusti ja jopa enemmänkin! Aikataulu meni yli odotusten- asunto myytiin ennen ensiesittelyä! Ei ongelmia lainkaan, ennätysnopea kauppa. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Kaikki sujui loppuun asti ammattimaisesti.

– Myyjä, Espoo

Ystäväni on tehnyt Irman kanssa monta asuntokauppaa ja hän suositteli nimenomaan Irmaa. En ole koskaan elämässäni ollut yksin niin ison asian, kuin kodin myyminen on, kanssa tekemisissä. Siksi mulle oli tärkää että välittäjä on ammatillisuuden liäsäksi miellyttävä ihminen ja persoona. Irma oli aivan nappivalinta! En löydä mitään parantamisen varaa hänen toiminnastaan ja ehdottomasti suosittelen häntä ystävilleni ja tuttavilleni!

– Tiina Kosonen, Espoo

Tuttu välittäjä edellisestä kaupasta viiden vuoden takaa. Olemme erittäin tyytyväisiä Irman työhön ja olemme suositelleet välittäjää muillekin.

– Nicholas Von Troil, Orimattila

Oikein hyvä ja positiivinen, asiantunteva välittäjä. En yleensä kovin helposti suosittele, mutta välittäjää olen suositellut muillekin tutuille.

– Martti Johannes Attila, Espoo

Irma hoiti koko prosessin erinomaisesti näytöiltä aina kauppoihin asti. Hieman jäi harmittamaan, ettei vaihdettu Irmaa meidän oman asunnon välittäjäksi. Suosittelisin kyllä! Aitoa ja lämminhenkistä palvelua!

– Ostaja, Espoo

Menu

Haku: