fbpx

Helena Heininen

Helena Heininen

Helena Heininen
Kiinteistönvälittäjä LKV
37057

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla yli kymmenen vuotta. Asiakkailtani saamieni palautteiden mukaan olen ammattitaitoinen, huolellinen ja luotettava. Tapani hoitaa asiat on tehokasta ja miellyttävää. Kiitosta olen saanut myös hyvästä yhteydenpidosta ja aikataulusta, sekä stailaus- ja markkinointiosaamisesta. 

Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!

 

SUOSITUKSET

Asunnon myynti sujui asiantuntevasti ja nopeasti. Helena Heininen on sympaattinen, asiassa mukana oleva ammattilainen. Sain häneltä kaiken tarvitsemani tiedon, hän neuvoi ja piti minut ajan tasalla hienosti koko myyntitapahtuman ajan, alusta loppuun. Kiitokset myös esitteen valokuvaajalle upeasta työstä. Suosittelen Helenaa ehdottomasti, eli: täydet pisteet!

Myyjä, Helsinki

Helena möi edellisen kotini alle vuosi sitten ja olin häneen jo silloin todella tyytyväinen. Niinpä oli luonnollista, että valitsin hänet uudelleen. Ammattitaitoinen, huolellinen ja luotettava, näillä sanoin voisin kuvata Helenaa. Asunto myytiin nopeammin kuin uskalsin edes toivoa ja kaupanteko sujui hyvin. Olen tyytyväinen Helenan tapaan tehdä töitä ja avoimuuteen, jolla hän kohtaa sekä myyjän että ostajan. Helena on täysi kymppi välittäjänä!

Myyjä, Helsinki

Kaikki sujui todella jouhevasti. Saimme ystävällistä palvelua, vastauksia kysymyksiin ja hyviä neuvoja välittäjältä, nopeallakin aikataululla. Oli turvallinen olo tehdä kauppoja Helenan kanssa. Kiitos paljon!

Ostaja, Espoo

Helena oli aivan loistava välittäjä! Erittäin ammattitaitoinen ja perehtyi kohteeseen todella perusteellisesti. Hän piti minut ajan tasalla myynnin suhteen ja oli muutenkin aktiivinen liittyen näyttöihin. Olen myynyt edelliset asuntoni itse ilman välittäjää ja kynnys välittäjä hankkimiseen oli melko korkea. Voin kuitenkin sanoa, että se kannatti ja tiedän, että jos olen myymässä kotia tulevaisuudessa otan ehdottomasti Helenaan yhteyttä!

Myyjä, Helsinki

Helena otti asuntoni myynnin haltuun ammattitaitoisesti. Hän myi asuntoni alle viikossa! Helenan positiivinen persoona ja asenne osaamisen lisäksi vahvisti luottamusta siihen, että asunnon välitys oli hyvissä käsissä. Olen oikein tyytyväinen Helenan palveluun- koko prosessi meni sujuvasti ja odotusteni mukaisesti. Kiitos Helena! Suosittelen häntä lämpimästi!

Myyjä, Helsinki

Asuntomme myynti oli takerrellut edellisellä yrityksellä puolisen vuotta sitten. Helena vaikutti alusta alkaen aikaansaavalta ja positiiviselta henkilöltä, joka ei hätkähtänyt tilannetta. Kodistamme otettiin upeat kuvat ja tehtiin hyvä ilmoitus, ja niin vaan kävi että kotimme meni tällä kertaa kaupaksi ensimmäisellä näytöllä. Yhteydenpito on ollut helppoa ja kaikki asiat ovat hoituneet ajallaan ja jämptisti.

Myyjä, Helsinki

Menu

Haku: