fbpx

Daniela Siltaniemi

Daniela Siltaniemi

Daniela Siltaniemi
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, KED
3322

14-vuoden kokemus, palava into välittäjän työtä kohtaan ja energisyys takaavat Sinulle parhaimman mahdollisen lopputuloksen, olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa. Ylläpidän ammattitaitoani jatkuvasti ja huolehdin siitä, että minulla on kaksi tyytyväistä asiakasta lisää, kun tehtävä on suoritettu loppuun. Suurin osa asiakkaistani tulevat vanhojen asiakkaiden suosituksesta.

Olen saavuttanut alan korkeimman koulutustason (ylempi kiinteistönvälittäjä YKV) ja lisäksi LKV, KiAT, KED.

Som tvåspråkig betjänar jag dig även på svenska!

Service also in english!

SUOSITUKSET

Danielalla loistava asenne myyntityössä. Loistava välittäjä, aivan huipputyyppi ja kova vääntämään kauppaa! Suosittelisin ehdottomasti!

– Myyjä, Helsinki

Kokoajan todella hyvä ote myyntiin ja pidin erityisesti hyvästä kommunikaatiosta. Saimme hyvin tarkkaan tietoa näyttöjen kulusta jne. Kun tarjouksia alkoi olla useampia piti välittäjä hyvin kaikki potentiaaliset ostajaehdokkaat tietoisina ja välittäjä hoiti tilannetta hyvin aktiivisesti.

Suosittelisin välittäjää ehdottomasti tutuilleni ja yhdelle olenkin jo ehtinyt suosittelemaan.

– Myyjä, Espoo

Loistava välittäjä, hän on auttanut meidän perhettä jo vuosia kaikissa asuntomyyntiasioissa. Pätevä, huomioon ottava sekä erittäin ahkera! Suosittelen, viisi tähteä!

– Myyjä, Espoo

Välittäjä hoiti asian erittäin ammattitaitoisesti ja vastuuntuntoisesti. Välittäjän ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Toki välittäjä oli pyynnöstäni jo aiemmin hoitanut asioitani. Tiesin, että voin luottaa häneen. Ongelmia ei ollut työtehtävässä. Itseään säästämättä hän sai toimeksiannon suoritettua optimaalisessa ajassa ja tuloksessa.

– Myyjä, Helsinki

Sain välittäjän aina tarvittaessa kiinni ja hän otti selvää asioista, joihin halusin vastauksen myyjältä ripeästi. Toivon, että Daniela pysyy alalla ja jos tarvitsen vielä asuntoa voin kääntyä hänen puoleensa!

– Ostaja, Helsinki

Joka suhteessa moitteetonta toimintaa. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Voimme suositella Daniela Siltaniemen välityspalveluja kaikille vuokra- tai myyntipalvelujen tarvitsijoille lämpimästi!

– Myyjä, Järvenpää

Menu

Haku: