KOTI LKV LAAJENTAA – Palkkaamme huippuporukkaamme muutaman uuden kiinteistönvälittäjän

Muutimme 2017 joulukuussa kauppakeskus Iso Omenaan uusiin tiloihimme ja nyt on aika laajentaa. Saamme ”seinän takaa” lisätilaa ja pystymme tarjoamaan huippupaikalta modernit työskentelytilat muutamalle uudelle kiinteistönvälittäjälle.

Haluaisitko sinä työskennellä välitysalalla ilman mitään paineita toimistomaksuista tai muista työn mukanaan tuomista kuluista, kuitenkin nauttien alan parhaita provisiomalleja?

Meillä kaikki välittäjät ovat työsuhteessa ja maksamme reilusti työnantajana työeläkemaksut ynnä muut työsuhteesta aiheutuvat kustannukset. Konseptimme on siis täysin päinvastainen kuin ketjuissa, joissa työssäkäynnistä joutuu jopa maksamaan!

Konseptimme on osoittautunut toimivaksi. Tällä hetkellä KOTI LKV työllistää 20 välitystyötä tekevää ammattilaista, ammattivalokuvaajan sekä myynnin tukena toimivan assistentin. Uskallamme väittää, että yhteishenki on hyvä ja välittäjämme ovat pääkaupunkiseudulla pitkään toimineita alan ammattilaisia. Välittäjien vaihtuvuus KOTI LKV:ssa on aina ollut hyvin vähäistä.

Kiinnostaisiko kuulla lisää?

Ota yhteyttä Pasiin tai Pekkaan, niin kerromme mielellään lisää!

Pasi Äikäs
pasi.aikas@kotilkv.fi
050-350 7555

Pekka Vass
pekka.vass@kotilkv.fi
0400-165 886