fbpx

Lapsiperheiden unelma-asunnot valmistuvat Espoon parhaille paikoille vehreään Puolarmetsään!

Lapsiperheiden unelma-asunnot valmistuvat Espoon parhaille paikoille vehreään Puolarmetsään!

Kuvastimentie 7, 02210 Espoo

ET, 4h, k, s, khh, kph, var, ak, 114 m2
514 000 – 519 000 €

PT, 5h, k, s, khh, kph, var, ak, 125 m2
539 000 – 544 000 €

Kesällä 2018 valmistuu 11 uutta ja modernia perheasuntoa loistavalle sijainnille palveluiden ja hyvien yhteyksien kupeeseen. SAFA arkkitehti Antti Heikkilä on suunnitellut alueelle 5 betoni/puu rakenteista erillistaloa (114 m2) sekä 6 paritalohuoneistoa (125 m2). Suunnittelunlähtökohtana on ollut arjen toimivuus lapsiperheiden tarpeisiin. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat lyhyen matkan päässä, monipuoliset harrastemahdollisuudet ovat myös lähellä (keskuspuisto kulkee tontin takana) eikä Iso Omenan palveluihin ja tulevalle metroasemalle ole kuin alle 10 minuutin aiomatka.

VEHREÄ RINNETONTTI KESKUSPUISTON KUPEESSA
Talot asettuvat ylväästi aurinkoiselle rinnetontille. Sijainti ja tontti on mitä parhain, täällä olet täysin omassa rauhassa ja voit nauttia vehreistä näkymistä, kuitenkin keskellä Espoon parhaita palveluja ja kulkuyhteyksiä.

LOISTAVA TILANKÄYTTÖ
Alakerrassa saunaosasto ja kodinhoito on sijoitettu käytännöllisesti asuntojen päätyyn. Kylpyhuoneissa on kaksi suihkua. Tilava varastohuone mahdollistaa monien harrastusvälineiden säilönnän sekä helpottaa ”turhien tavaroiden” säilytystä. Alakerrassa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta. Autoille löytyy 1 katospaikka sekä 1 ulkopaikka talon vierestä.

VIIHTYISÄ JA VALOISA YLÄKERTA
Olohuoneen isot ikkunat yltävät lattiasta kattoon ja tuovat reilusti valoa oleskelutiloihin. Tyylikäs avokeittiö ja olohuone ovat yhtenäistä ja avaraa tilaa. Olohuoneesta on käynti isolle terassiparvekkeelle, johon mahtuu helposti ruokailuryhmät ja grillit kesäpäiviä varten.

MODERNI JA NYKYAIKAINEN TALOTEKNIIKKA
Nykyainainen talotekniikka pitää asumiskustannukset matalina ja helpottaa arjen sujumista. Lämmitysmuotona on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ilmanvaihto toimii lämmöntalteenotolla varustetulla koneellisella tulo- ja poistoilmalaitteella. Kotien pintamateriaalit ja varusteet ovat erittäin korkeatasoisia. Kiintokalusteet ja keittiöt ovat Puustellin mallistoa Mielen huippukodinkoneilla varustettuna.

KUIN ASUISIT OMAKOTITALOSSA
Edullista asumista uudessa asunnossa! Asunnot myydään kiinteistön määräosina, jokainen määräosan omistaja vastaa omista kustannuksistaan ja korjauksistaan. Tontti ja piha-alueet jaetaan hallinnanjakosopimuksella erillisen suunnitelman mukaisesti 11 osaan.
 

ESITTELYT JA LISÄTIEDOT:
PEKKA VASS, Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV
0400 165886
pekka.vass@kotilkv.fi

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Call us
x
 
x
 Contact us
x
Lähetä
Email is incorrect
Thank you for your message!