blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Rivitalo Oh+4mh+ullakkoh+rt+k+2 wc+ph+s+vh+ak+var

Tammihaantie 2, Lippajärvi, Espoo

Hinta
185 000 €

Koko
119 m² / 130 m²

Vuosi
1970

Lippajärvi haluttu ja rauhallinen asuinalue Espoon sydämessä.

Rivikivitalon pääty jossa ikkunat kolmeen suuntaan +
kattoikkuna.

Tämä kodikas koti soveltuu hyvin suuremmallakin perheelle.

Tässä kodissa on tilaa ja valoa, suuri olohuoneen isoine ikkunoineen olohuoneen yhteydessä on tilava ruokailutila, joka on mahdollista yhdistää remontoitavaan keittiöön moderniksi ja avoimeksi perheen yhteiseksi tilaksi.
Neljä reilun kokoista makuuhuonetta + ullakkohuone (n 11m²), remontoidut suihku- ja saunatilat sekä erillinen wc.

Parketit hiottu, väliovet uusittu samoin eteisen kaapistot.

Paljon säilytystilaa helpottamaan lapsiperheen arkea.

Iso uusittu terassi sekä aidattu suojaisa piha upeasti ilta-aurinkoon länteen..

Autokatospaikka mahdollista lunastaa.

Lippajärvi on pientalovaltaista asuinaluetta, jossa koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä. Julkinen liikenne toimii hyvin ja autoileva on muutamassa minuutissa Kehäteillä. Lähistöllä on Laaksolahden urheilupuisto sekä Kauniaisten laskettelurinne. Lippajärven rantaan (Vilniemen uimaranta) on matkaa vain 600 metriä. Järven jäällä on talvisin perinteisesti hiihtoladut hiihtäjille ja kesällä järvessä voi tietenkin uida ja nauttia auringosta.

Yhtiössä on alkamassa linjasaneeraus, jonka yhteydessä uusitaan mm. sähkö- ja tietojärjestelmät sekä pesuhuoneet ja wc:eet nyt voit vielä vaikuttaa laattoihin ja kalusteisiin sillä tämä asunnon osalta remontti ajoittunee kesään 2024.

Tiedustelut ja esittelyt:

Martti Pitkänen Lkv, rak. mestari
0400 809503
martti.pitkanen@kotilkv.fi

30v asuntokauppa Espoossa

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
20032695
Sijainti:
Tammihaantie 2, 02940 Espoo
Omistusmuoto:
Oma
Huoneistoselitelmä:
Oh+4mh+ullakkoh+rt+k+2 wc+ph+s+vh+ak+var
Huoneita:
5 h
Hallintamuoto:
Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi:
Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala:
119 m²
Pinta-alojen lisätiedot:
Muut tilat tarkoittaa ullakkohuonetta n 11m², lattianeliöt n. 40m² ullakolla vaatehuone n. 7m²
Kerros:
3/3
Vapautuminen:
Sop mukaan/2kk
Kohteen kunto:
Tyydyttävä
Energialuokka:
D2018.
Rakennusvuosi:
1970
Käyttöönottovuosi:
1970

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
185 000 €
Myyntihinta:
180 098,91 €
Velkaosuus:
4 901,09 €
Vuokrattu:
Ei
Huoneiston yhtiövastike yht:
670 € / kk
Rahoitusvastike:
120 € / kk
Hoitovastike:
550 € / kk

Asuinkustannukset

Muut maksut:
Mikäli haluaa käyttää taloyhtiön saunaa maksaa se 15€/kk. Kun päätetyn linjasaneeraushankkeen osuudet on jyvitetty osakkaille, tulee tämän huoneiston velkaosuus arviolta olemaan tämänhetkisen laskennallisen arvion mukaan noin 115 000 €. Tämä on vasta laskennallinen arvio myytävän huoneiston tulevasta velkaosuudesta, joka tarkentuu urakan edetessä. Arvio on laskettu taloyhtiön ylimääräisessä yhtiökokouksessa 29.09.2023 esitetyn arvioidun hankkeen kokonaiskustannuksen 6 400 000 € pohjalta. Lainaosuuden voi maksaa kerralla tai kuukausittain myöhemmin määriteltävän rahoitusvastikkeen muodossa.

Lisätiedot

Pihan kuvaus:
Oma aidattu ja aurinkoinen piha-
Lämmitysmuodot:
 • kaukolämpö
Oma sauna:
Kyllä
Tehdyt remontit:
saniteettitilat, ullakko, väliovet, 2krs parketit uusittu (mh:eet ja aula) ja 1krs parketit hiottu (oh, rt), terassi, eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot
Auton säilytys:
Yhtiöllä autokatospaikkoja.

Tilat, materiaalit ja varustelu

Lattiamateriaali:
parkettia 1krs (oh, rt) hiottu 2005, 2krs (mh:eet, aula) uusittu 2001, muovimatto keittiössä Ja ullakolla, laattaa saniteettitilat ja eteinen.
Kate:
vartti-kate
Käytetyt rakennusmateriaalit:
 • muu
Muut rakennusmateriaalit:
siprex (kevytbetoni)
Keittiön varustelu:
Tilava toimiva keittiö
Keittiön muu varustelu:
 • liesituuletin
 • astianpesukone
Liesi:
 • induktio
Jääkaappi ja pakastin:
 • jääkaappi
 • pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus:
2001 remontoitu
Kylpyhuoneen varustelu:
 • suihkuseinä
 • pesukoneliitäntä
 • lattialämmitys
 • wc-istuin
 • suihku
Saunan kuvaus:
2001 remontoitu tunnelmallinen ja kompakti sauna. Myös taloyhtiöllä sauna.
Kiuas:
 • sähkökiuas
Makuuhuoneen kuvaus:
neljä reilun kokoista 2001 remontoitua makuuhuonetta lisäksi uusitut vaatekaapit, yläkerrassa tilava ullakkohuone
WC-tilojen kuvaus:
2005 remontoitu

Tontti

Koko:
28 879 m²
Omistus:
Oma
Kaavoitustilanne:
 • Asemakaava
Kaavoitustiedot:
Espoon kaupunki

Taloyhtiö

Nimi:
Asunto Oy Espoon Kartanonpuisto
Isännöitsijän tiedot:
MTR-Isännöinti Oy tiina.lindholm@mtr.fi 09-8387250
Huolto:
Karakallion huolto
Tehdyt remontit:
2022 Huoneistokorjauksia, johtuen vesivahingoista, B-talossa kattovuotoja, F-talon alapohja (valmistunut 2023), Linjasaneeraussuunnitelmat; urakan ja valvonnan kilpailutus, vesikaton urakan suunnitelmat ja tarjouspyynnöt, Pihavalaistuksen uusinta, Pesukone uusittu. 2019 Puiden kaatoa, putkistohuuhtelut SO JV SV ja kuvaus. 2017-2018 kasvillisuuden kunnostus, matalan muurin rakentaminen, F-talon alapohjan alipaineistus. 2017 Leikkipaikan peruskorjaus, Ulkovesipostien uusiminen, C-talon alapohja. 2016-2017 Vajojen ja aitojen huoltomaalaus. 2016 F-talon kaksi lohkoa kolmesta (Rakennuksessa on kolme lohkoa. Talon päätyihin on kaivettu kulkuaukot alapohjaan. Päätylohkot on puhdistettu ja siivottu rakennusjätteistä sekä alapohjan maan päällä oleva pintamuovi on poistettu. Käytöstä poistetut kattovesiviemärilinjat on purettu (maanpäälliset osat) ja tulpattu. Kahden lohkon läpiviennit on tiivistetty), VSS paine- ja tiiveyskoe, padotusventtiilin uusinta. 2015-2016 Maaperätutkimus, soveltuvuuden selvittäminen maalämpöhanketta varten. 2015 Huoltorakennuksen ja väestönsuojan ulko-ovien uusiminen, Lukitusmuutos Sento-avaimelle, Sokkelin huoltomaalaus, 4 x paineenalennusventtiili käyttövesiputkistoon, Taloyhtiölaajakaista ja satelliittivastaanotosta luopuminen, Katon pinnoitus ja kattoturvatuotteiden asennus. 2014-2015 Sisäänkäyntien peruskorjaus, mm. ulko-ovien uusiminen. 2014 D-talon alapohjan saneeraus 2013 IV-kanaviston nuohous. 2012 Lämmitysverkoston tasapainotus, Traktorivajan katon uusiminen, D-talon alapohjan kulkuaukon korjaus ja osittainen salaojitus, Ikkunoiden huoltomaalaus, Parkkipaikkojen ja pihakäytävien kunnostus. 2011 Traktorivajan oven uusiminen ja jätekatoksen rakentaminen, Saunan pesuhuoneen kunnostus. 2010 Olohuoneiden ikkunoiden ja pihaovien uusiminen. 2008-2009 Vajojen ja aitojen uusiminen. 2006 E-talon salaoja. 2004 A-, B-, ja C-talojen salaojat. 2002 Talojen päätykolmioiden uusiminen. 2001 C-talon alapohjien tuuletusputket.
Tulevat remontit:
Päätetyt: Yhtiökokous 15.5.2022 päätti toteuttaa linjasaneerauksen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Ylimääräinen yhtiökokous 29.9.2023: - Päätettiin siirtyä linjasaneerauksen toteutusvaiheeseen ja myönnettiin hallitukselle valtuudet valita urakoitsija linjasaneerausurakan toteutukseen. - Päätettiin toteuttaa sähkötyöt laajasti (Ryhmäkeskusten syöttökaapelit sekä antenni- ja dataverkkojen runkokaapeloinnit uusitaan. Sähköjohdot sijoitetaan pääosin tuuletettuun alapohjaan.) - Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet ottaa laina linjasaneerausurakan rahoittamiseksi enintään 6 400 000,00 euroa lainaa 25 vuodeksi.. Suunnitellut: Toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään vuosittain yhtiökokouksessa. Ajoväylien, parkkipaikkojen ja pihakäytävien vuosikorjaukset, lanaus, levennykset ja rajaukset tarvittaessa. Toteutetaan asteittain yhtiölle laadittua piha- ja kasvillisuussuunnitelmaa. Tenniskenttä, kaavamuutoshakemus tontin lohkomista varten. Traktorivajan kunnostus tai purkaminen. Jäteastiat ja molokit: Huoltosopimus, paloturvallisuuden selvittäminen. Portit ja liittyvät aidat: Uusiminen, huoltomaalaus. Julkisivut: Kunnostus kuntotutkimuksen perusteella huoltomaalausta ja kopojen korjausta. Saumojen ja halkeamien kunnostus ja korjaus. Yläkerran ja keittiön ikkunoiden uusiminen. Vesikaton uusinta, lämmöneristyksen parantaminen. Kattoikkunoiden vastuu on osakkailla. Saunaosaston ja pesutuvan peruskorjaus linjasaneerauksen mukaan. Kylmäkellarin kunnon seuranta. Huoneistojen märkätilat: Peruskorjaus linjasaneerauksen yhteydessä. Huoneistosaunojen ja märkätilalaajennusten kunnossapitovastuu on osakkailla. Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpölaitteiden uusiminen linjasaneerauksen yhteydessä, samoin tarvittaessa säätö- ja sulkuventtiilien uusiminen. Vanhan öljysäiliön poistaminen. Kattovesien ohjauksen parantaminen etupihoilla. Ilmanvaihto: Painovoimainen, nuohous 10 v. välein, tehty 2013. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Määräysten mukaiset päivitykset
Taloyhtiön autopaikat:
 • Autopistokepaikkoja: 60
 • Piha-autopaikkoja: 4
Huoneistojen lukumäärä:
57
Taloyhtiössä:
 • sauna
 • talopesula
 • mankeli
 • jäähdytetty kellari
 • kellarikomero
 • väestönsuoja

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Toimiston nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Osoite:
Kauppakeskus Iso Omena Piispansilta 9 A (5. krs), Espoo
Toimiston puhelin:
0207 351 222
Toimiston sähköposti:
info@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan