blank
OlohuoneOlohuone
OlohuoneOlohuone
blank
KeittiöKeittiö
Erillinen wcErillinen wc
blank
Makuuhuone 1Makuuhuone 1
Makuuhuone 2Makuuhuone 2
Makuuhuone 3Makuuhuone 3
Yläkerran aulatilaYläkerran aulatila
KylpyhuoneKylpyhuone
SaunaSauna
Eteinen ja tuulikaappiEteinen ja tuulikaappi
blank
blank

Rivitalo 4h+k+sauna

Halsuantie 12, Kannelmäki, Helsinki

Hinta
239 000 €

Koko
101 m²

Vuosi
1976

Tilaisuus remonttitaitoiselle! Rivitalon päätyasunto hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kävelyetäisyydellä kauppakeskus Kaaresta.

Asunnon sisääntulokerroksesta löytyy keittiö, erillinen wc sekä olohuone, josta käynti pihalle. Terassin / pihan suunta on noin lounaaseen. Yläkerrasta löytyy kolme tilavan kokoista makuuhuonetta sekä kylpyhuone ja sauna. Yhdestä makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle (suunta n. lounaaseen). Taloyhtiön tontti rajoittuu yleiseen puistoalueeseen.

Taloyhtiö on liitetty kaukolämpöön, eli lämmitys sisältyy vastikkeeseen. Yhtiössä myös DNA Welho 10M taloyhtiölaajakaista.

Asunto on välttävässä kunnossa ja kaipaa remonttia. Pintoja päivittämällä saat tästä itsellesi ihanan kodin.

Tervetuloa tutustumaan!

Tiedustelut ja esittelyvaraukset
Daniela Siltaniemi
Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, KED
0503376298
daniela.siltaniemi@kotilkv.fi

Betjäning även på svenska.

Hakusanat: päättyvä tie, oma piha, remontoitava, remontin tarpeessa, kaukolämpö

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
21295642
Sijainti:
Halsuantie 12, 00420 Helsinki
Omistusmuoto:
Oma
Huoneistoselitelmä:
4h+k+sauna
Huoneita:
4 h
Hallintamuoto:
Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi:
Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala:
101 m²
Kerros:
2/2
Vapautuminen:
sopimuksen mukaan
Kohteen kunto:
Välttävä
Energialuokka:
E2013.
Rakennusvuosi:
1976
Käyttöönottovuosi:
1976

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
239 000 €
Myyntihinta:
232 055,58 €
Velkaosuus:
6 944,42 €
Vuokrattu:
Ei
Huoneiston yhtiövastike yht:
602,75 € / kk
Rahoitusvastike:
138,05 € / kk
Hoitovastike:
464,70 € / kk

Asuinkustannukset

Muut maksut:
Annettu hallitukselle valtuudet kantaa tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta ja / tai kaksi pääomavastiketta per laina seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella. Autokatospaikka 21 eur /kk Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

Lisätiedot

Pihan kuvaus:
Pihan suunta on noin lounaaseen. Taloyhtiön tontti rajoittuu yleiseen puistoalueeseen.
Lämmitys:
ilmanvaihto: painovoimainen, liesituulettimet
Lämmitysmuodot:
 • kaukolämpö
Oma sauna:
Kyllä
Parveke:
Kyllä
Auton säilytys:
Toteutettuja autopaikkoja 32 kpl Käytetyn rakennusoikeuden mukainen autopaikkavelvoite on 40 kpl. Taloyhtiössä autotallisäännöt. Autotallitontti: Vireillä olevassa asemakaavan muutoksessa kaava-aluetta on rajattu uudelleen siten, että uusi kaavaehdotus ei koske tontteja 33163/1 ja 2 sekä tonttia 33162/2(Halsuantie 8, 10 ja 12) *** YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 9.6.2015 päätti esittää, että Helsingin kaupungin kiinteistövirasto ja Helsingin Yliopisto ottaisivat vastatakseen kaikki uusien autopaikkojen järjestämisestä ja rakentamisesta aiheutuvat kustannukset vastineeksi esitetyn pysäköintitontin vuokraoikeudesta luopumisesta. *** *** ***
Päiväkoti:
Päiväkodit alueella
Koulu:
Koulut alueella
Palvelut:
Lyhyt kävelymatka kauppakeskus Kaareen
Muut palvelut:
Kattavat palvelut kävelyetäisyydellä
Liikenneyhteydet:
Bussit, Kannelmäen juna-asema

Tilat, materiaalit ja varustelu

Kate:
Kolmink.huopa
Käytetyt rakennusmateriaalit:
 • muu
Muut rakennusmateriaalit:
siporex, puuelementti
Keittiön varustelu:
Keittiö kaipaa remonttia.
Keittiön muu varustelu:
 • liesituuletin
 • astianpesukone
Liesi:
 • sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin:
 • jääkaappi/pakastin
Keittiön lattia:
 • laatta
Keittiön seinät:
 • maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone kaipaa remonttia. Taloyhtiö hyvittää vesieristysmateriaalien kustannukset (ei työtä) kuitteja vastaan sen jälkeen kun vesieristys on tarkastettu ja hyväksytty. Taloyhtiö maksaa vesieristystarkastuksen. Työ tulee suorittaa taloyhtiön asennusohjeen mukaisesti.
Kylpyhuoneen varustelu:
 • suihkuseinä
 • pesukoneliitäntä
 • wc-istuin
 • suihku
 • peilikaappi
Kylpyhuoneen lattia:
 • laatta
Kylpyhuoneen seinät:
 • kaakeli
Saunan kuvaus:
Sauna kaipaa remonttia.
Kiuas:
 • sähkökiuas
Saunan lattia:
 • laatta
Saunan seinät:
 • puu
Makuuhuoneen kuvaus:
Kolme tilavaa makuuhuonetta yläkerrassa. Yhdestä huoneesta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneen lattia:
 • muovi
 • parketti
Makuuhuoneen seinät:
 • maalattu
 • tapetti
Parveke:
 • ulostyönnetty
Parvekkeen suunta:
 • lounas
Olohuoneen lattia:
 • parketti
Olohuoneen seinät:
 • tapetti
WC-tilojen kuvaus:
Erillinen wc on alakerrassa. Wc kaipaa remonttia.
WC-tilojen seinät:
 • maalattu
 • puu
 • tapetti

Tontti

Koko:
7 100 m²
Omistus:
Vuokrattu
Maanvuokraaja:
Hgin yliopisto
Kaavoitustiedot:
Autotallitontti: Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto valmistelee yhtiön naapuriin asemakaavan muutosta. Asunto Oy Halsuantie 10–12 on tehnyt muistuksen, jossa se ilmoittaa vastustavansa pysäköintitontille 33163/1 esitettyä uudisrakentamista. Helsingin yliopisto on vuokrannut kyseisen tontin taloyhtiön pysäköintikäyttöön vuoteen2055 ulottuvalla määräaikaisella sopimuksella. Taloyhtiö painottaa, että kaupunkisuunnitteluviraston tulee kunnioittaa yksityisten tahojen välisiä tontinvuokrasopimuksia. Taloyhtiö esittää, että tontti 33163/1 tulee poistaa kaavamuutosalueesta ja säilyttää pysäköintitonttina. Muistutuksen johdosta on kaavamuutosalueen kaakkoiskulman ratkaisuvaihtoehdoista edelleen neuvoteltu kaupunkisuunnitteluviraston, kiinteistöviraston, Helsingin yliopiston ja Asunto Oy Halsuantie 10–12:n kesken. Neuvottelujen pohjalta kaavaehdotusta on muutettu siten, että kaikki Asunto Oy Halsuantie 10–12 edellyttämät korvaavat autopaikat voidaan toteuttaa maanpäällisiin autosuojiin, jotka sijoittuvat LPA-tontille 33163/6 ja AR-tontille 33163/2. Osapuolet ovat alustavasti todenneet tämän ratkaisumallin taloudelliseksi ja toteuttamiskelpoiseksi. Isännöitsijäntodistuksen liitteenä kaupunkisuunnittelulautakunnan tarkistettu esitys kokonaisuudessaan sekä havainnekuva asemakaavan muutoksesta.
Vuokra:
22 396,42 € / vuosi
Vuokra-aika päättyy:
31.05.2055

Taloyhtiö

Nimi:
Asunto Oy Halsuantie 10-12
Isännöitsijän tiedot:
SKH-Isännöinti Oy Päävastuullinen isännöitsijä Markku Kulomäki Beckerintie 8, 00410 Helsinki asiakaspalvelu@skh.fi 095308860
Tehdyt remontit:
Kiinteistön korjausohjelma 10.5.2024 2022: Autokatoksen korjausta: ovien uusinta ja mahdollisesti muita korjauksia. 2022 Julkisivun kunnostustyö (toteutus): Talojen siporex päätyjen maalaus / korjaus. 2022 Rakennusten puuvuorausten välistem valkoisten palkkien ja tippapeltien kunnostus. 2022 Ilmanvaihto: ilmanvaihtokanavien määräaikaispuhdistus. 2022 Käyttövesiputkien kuntokartoitus: Kuntotarkastusraportin pohjalta laajempaan saneeraukseen ei ole tarvetta. 2022 Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien määräaikaispuhdistus. 2019 parvekkeiden ja terassien väliseinien maalausta 2018 lautaverhoilun uusiminen (pohjois- ja itäpuoli) toteutus 2018 pihavarastojen purku ja uusiminen (toteutus); samassa yhteydessä uusitaan varastojen lukitus 2017 leikkipaikan suunnittelu ja leikkivälineiden hankinta. Hallitus hoitanut. 2017 viemäreiden kuntotutkimus: viemärien kuntotutkimus uusimisajankohda määrittämiseksi 2016 varaston katon korjaaminen (G28) 2015 kattokaivojen suojaritilöiden uusinta: hallitus hoitaa. 2015 lämmitys (toteutussuunnittelu, toteutus): lämmönjakokeskuksen uusiminen 2014 varastojen katot: korjataan vuotavat katot 2014 pihakäytävävalojen ja huoneistojen numerovalojen kupujen vaihto 2013 rakennuslupa: haettu rakennuslupa parvekkeiden lasittaminen ja kattaminen (talot D, E, F, G, H sekä A) 2013 seinien lautaverhoilujen uusiminen (toteutussuunnittelu, toteutus): etelä. ja länsipuolen seinien lautaverhoilun uusiminen 2011 ikkunat (toteutus): Toteutus. Ikkunoiden uusinta (etelä- ja länispuoli) 2010 parvekkeiden lattiat (toteutus) parvekkeiden lattioiden uusinta, osittain talkootyönä. 2010 parvekkeet (toteutus): alkuperäisten parvekeovien uusinta 2010 ilmanvaihto: ilmanvaihtokanavien puhdistus 2010 piha: väliaitojen kunnostus, tehdään osittain talkootyönä 2010 varastot: varastojen kunnostus ja maalaus, osittain talkootyönä 2009 katto: kattokaivojen uusinta 2009 ikkunat: Halsuantien puoleiset ylä- ja alaikkunat vaihdettu 2008 lukitus: lukoston uusinta 2008 lämmitys: lämpöverkoston tasapainotus 2008 ovet: kaikkien etuovien uusinta, terassiovien ja parvekeovien uusinta joiltakin osin 2007 parvekkeet: parvekeaitaelementtien uusinta talot E-H Koko lista tehdyistä remonteista 1992-2019 saatavana välittäjältä.
Tulevat remontit:
Kiinteistön korjausohjelma 10.5.2024 2023-2024 Sähköautojen latausinfra, hallitus valmistaa esitystä yhtiökokoukselle (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, toteutus): 32+2 talliin sekä kahdelle vieraspaikalle tallien päähän 2024 PTS Autotallien kattojen korjausta 2024 Energiatodistus 1 500 2024 Katot ja läpiviennit (hallitus hoitaa): Kuntotarkistus ja korjaukset 5 000 2024 Putkiston kuntotutkimuksessa ehdotetut korjaustoimet: •Kylmävesiputkiston sulkuventtiileiden uusiminen •Lämminvesiputkiston sulkuventtiileiden uusiminen •Putkikaivojen eristeiden uusiminen •Kaikkien putkikaivojen tarkastaminen ja puhdistus sekä kaivoissa näkyvissä olevien talokohtaisten sulkuventtiileiden ja eristeiden uusiminen 2024-2025 Palovaroittimet taloyhtiön vastuulle: Siirtymäaika 31.12.2025. Tehdään koordinoidusti kaikille. 2027-2029 Putkiston kuntotutkimksen päivitys: Kuntotutkimus suoritettu 2022. Tarkoitus tehdä seurantatutkimus 2027 - 2029 2032 Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2023 PTS Autohallin kattojen korjausta 2023 Katot ja läpiviennit: kuntotarkistus ja korjaukset 2023 Putkistojen kuntotutkimuksessa ehdoteut korjaustoimet: Kylmävesiputkiston sulkuventtiileiden uusiminen Lämminvesiputkiston sulkuventtiileiden uusiminen Putkikaivojen eristeiden uusiminen Kaikkien putkikaivojen tarkastaminen ja puhdistus sekä kaivoissa näkyvissä olevien talokohtaisten sulkuventtiileiden ja eristeiden uusiminen. 2024 energiatodistus 2027-2029 Putkiston kuntotutkimuksen päivitys: kuntotutkimus suoritettu 2022. Tarkoitus tehdä seurantatutkimus 2027-2029. 2032: Ilmanvaihto: ilmanvaihtokanavien puhdistus
Taloyhtiön autopaikat:
 • Autotalleja: 32
Huoneistojen lukumäärä:
32
Taloyhtiössä muuta:
2 huoltorakennusta. DNA Welho taloyhtiölaajakaista huoneistokohtaisella perusnopeudella 25m/10m

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Toimiston nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Osoite:
Kauppakeskus Iso Omena Piispansilta 9 A (5. krs), Espoo
Toimiston puhelin:
0207 351 222
Toimiston sähköposti:
info@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan