blank
blank
blank
blank
RuokailutilaRuokailutila
blank
blank
blank
blank
Makuuhuone 1Makuuhuone 1
Makuuhuone 3Makuuhuone 3
Käytävä, jossa säilytystilaaKäytävä, jossa säilytystilaa
Erillinen wcErillinen wc
Erillinen wcErillinen wc
Kodinhoitohuone ja kylpyhuoneKodinhoitohuone ja kylpyhuone
KylpyhuoneKylpyhuone
KylpyhuoneKylpyhuone
SaunaSauna
SisäänkäyntiSisäänkäynti
SisäänkäyntiSisäänkäynti
blank
Terassi kesälläTerassi kesällä
AutotalliAutotalli
AutotalliAutotalli
blank

Paritalo 4h, k, ruokailutila, kph, sauna, wc, khh, vh, autotalli

Eestiläistentie 4, Suomenoja, Espoo

Hinta
429 000 €

Koko
140 m²

Vuosi
1973

Ihastuttava, yksitasoinen koti metsän laidalla! Tässä kodissa on mukava tunnelma, sillä asunnon suurista ikkunoista avautuvat maisemat suoraan puistoalueeksi kaavoitettuun metsään. Vaaleasävyisessä keittiössä on reilusti kaappitilaa ja tänne mahtuu ruokapöytä. Keittiö yhdistyy erillisen ruokailutilan kautta olohuoneeseen. Ruokailutilasta käynti terassille ja pihalle. Piha rajoittuu puistoon. Tilavassa olohuoneessa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä lisäksi takka.

Makuuhuoneita löytyy kolme kappaletta ja kaikissa huoneissa on vaatekaapit. Käytävällä on tämän lisäksi integroituja vaatekaappeja sekä vaatehuone.

Kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi myös wc-istuin sekä sauna. Kodinhoitohuoneessa on pyykkikaapit sekä pesukoneliitäntä. Kodinhoitohuoneesta käynti terassille. Eteisen yhteydessä on erillinen wc, joka toimii hienosti vieraiden wc:nä.

Talo on rakennettu kallion päälle pilarien varaan, irti maasta. Lämmitysmuotona suora sähkö, lisäksi takka ja ilmalämpöpumppu. Sähkönkulutus ollut hieman päälle 16.000 kWh vuonna 2023. Oma tontti. Taloyhtiö koostuu neljästä asunnosta ja osakkaat huolehtivat pihatöistä.

Asuntokaupan yhteydessä myydään myös 25 neliöinen autotalli (hinta sisältyy kokonaishintaan). Autotallin lisäksi myös pihapaikkoja asunnon edessä.

Sijaintina Suomenoja on mitä parhain. Täältä on lyhyt matka esimerkiksi Länsiväylälle ja Kamppiin ajat noin 15 minuutissa ja Kirkkonummelle 17 minuutissa. Suomenojalta löytyy myös kattavat lähipalvelut, Merituulen kauppakeskus (K-Supermarket, K-Rauta), Bauhaus, Plantagen sekä lisäksi useita huonekalu- sekä muita kauppoja ja palveluja.

Myös päiväkodit ja koulut löytyvät alueelta. Lähin päiväkoti, Suomenojan päiväkoti löytyy alle 400 metrin päästä ja ala-aste Eestinlaaksosta ja Nöykkiöstä.

Finno daghem, förskola och skola (årskurser 1-6) hittar du bara ca 400 meter från detta hem, så skolvägen är kort och trygg.

Täältä myös hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Kuntotarkastus tehty joulukuussa 2023. Tervetuloa tutustumaan taloon paikan päälle!

Tiedustelut ja esittelyt / förfrågningar
Daniela Siltaniemi YKV, LKV, KiAT, KED
0503376298
daniela.siltaniemi@kotilkv.fi

Betjäning även på svenska.
Service also in English.

Avainsanat: metsämaisema, yksi taso, terassi, kolme makuuhuonetta, takka, ilmalämpöpumppu, rajoittuu puistoon, autotalli, Finno skola, svenskspråkigt daghem, svenskspråkig förskola, svenskspråkig skola, suuret ikkunat, autotalli, palvelut lähellä, hyvät julkiset kulkuyhteydet

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
21232023
Sijainti:
Eestiläistentie 4, 02270 Espoo
Omistusmuoto:
Oma
Huoneistoselitelmä:
4h, k, ruokailutila, kph, sauna, wc, khh, vh, autotalli
Huoneita:
4 h
Hallintamuoto:
Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi:
Paritalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala:
140 m²
Pinta-alojen lisätiedot:
Asunto on yhtiöjärjestyksen mukaan 5h.
Kerros:
1/1
Vapautuminen:
sopimuksen mukaan
Kohteen kunto:
Tyydyttävä
Energialuokka:
E2018.
Rakennusvuosi:
1973
Käyttöönottovuosi:
1973

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
429 000 €
Myyntihinta:
429 000 €
Velkaosuus:
-
Vuokrattu:
Ei
Huoneiston yhtiövastike yht:
240 € / kk
Hoitovastike:
240 € / kk

Asuinkustannukset

Vesimaksu:
17 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut:
Hallituksella on oikeus päättää enintään kolmen kuukauden suuruisen ylimäääräisen hoitovastikkeen keräämisestä tai keräämättä jättämisestä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä.

Lisätiedot

Lämmitys:
Sähkö.
Lämmitysmuodot:
 • sähkö
Oma sauna:
Kyllä
Kuntotarkistus tehty:
Kyllä
Auton säilytys:
Autotalli F myydään asuntokaupan yhteydessä.

Tilat, materiaalit ja varustelu

Tulisija:
 • takka
Lattiamateriaali:
Parketti
Seinämateriaali:
Maalattu
Kate:
Tuplavartti
Käytetyt rakennusmateriaalit:
 • puu
 • teräs
Keittiön varustelu:
Integroidut kodinkoneet sekä integroitu kahvikone. Komposiittitasot.
Keittiön muu varustelu:
 • mikroaaltouuni
 • astianpesukone
Liesi:
 • sähköliesi
 • induktio
 • erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin:
 • jääkaappi/pakastin
Keittiön lattia:
 • parketti
Keittiön seinät:
 • maalattu
Kylpyhuoneen varustelu:
 • suihkukaappi
 • lattialämmitys
 • wc-istuin
 • peilikaappi
 • kiinteät valaisimet
 • kylpyhuonekaapisto
Kylpyhuoneen lattia:
 • laatta
Kylpyhuoneen seinät:
 • puu
Kiuas:
 • sähkökiuas
Saunan lattia:
 • laatta
Saunan seinät:
 • puu
Makuuhuoneen kuvaus:
Makuuhuoneissa vaatekaapit.
Makuuhuoneen lattia:
 • parketti
Makuuhuoneen seinät:
 • maalattu
Olohuoneen lattia:
 • parketti
Olohuoneen seinät:
 • maalattu
Pesutilojen lattia:
 • laatta
Pesutilojen seinät:
 • maalattu
WC-tilojen kuvaus:
Komposiittitaso.
WC-tilojen lattia:
 • laatta
WC-tilojen seinät:
 • maalattu

Tontti

Koko:
2 820 m²
Omistus:
Oma

Taloyhtiö

Nimi:
Asunto Oy Vihtorinvintti
Isännöitsijän tiedot:
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Ratakatu 1b A 7, 00120 Helsinki 09-6122600 isännöitsijä Juha Linna 04577311025 juha.linna@hsi.fi
Huolto:
Asukkaat
Tehdyt remontit:
Tasakatto muutettu aumakatoksi 1984, talojen ulkomaalaus 1996, pihan asfaltointi 1998, jäteaitauksen rakentaminen 2008, katon pinnoitus ja kattovarusteiden kunnostus 2015, pihan puiden kunnon kartoitus ja kaato 2019. 2004 Lämmitysjärjestelmän saneeraus: asennettu termostaattiohjatut Nobö lämmittimet kosteisiin tiloihin (1991), asennettu termostaattiohjatut Nobö lämmittimet muihin tiloihin (2004). 2004 Terassin saneeraus: uusittu runkorakenteet (painekyllästetty lankku), uusittu sateelle altis pintalaudoitus (painekyllästetty lauta), saneerattu askelmat (painekyllästetty lankku), pintakäsitelty ja maalattu näkyvät teräsrakenteet, saneerattu ja lahonsuojakäsitelty kaiteet ja muut puuosat 2005 Postilaatikoiden uusinta (yhteinen): valettu perustus, asennettu ruostumaton runkoputkisto, asennettu lukittavat ruostumattomat laatikot. 2005 Terassin laajennus: ilmoitus Espoon kaupungille vähäisestä rakennustoimenpiteestä 6.5.2005, rakennettu runkorakenteet ja askelmat (painekyllästetty lankku), rakennettu pintalaudoitus ja kaiteet (painekyllästetty lauta). 2008 Kylpyhuoneen saneeraus: uusittu kiinteät komerot ja vesikalusteet, asennettu Svedbergs suihkukaappi, asennettu lattialämmitys ja kuivausteline, kaakeloitu lattia ja maalattu seinät ja katto 2008 Tulovesiputki: uusittu tulovesiputken lämmitysvastus (2008), uusittu tulovesiputki (2002). 2008 Jäteaitaus (yhteinen): uusittu jätteenkäsittelytilan aitaus 2008 Pääsisäänkäynnin portaikko: uusittu pääsisäänkäynnin portaikon perustukset puurakenteet ja pintasora. 2009 WC:n saneeraus: uusittu kiinteät komerot ja vesikalusteet, kaakeloitu lattia (1992), maalattu seinät ja katto. 2009 Saunan saneeraus: uusittu seinäpaneelit, lauteet ja kiuas, kaakeloitu lattia (1992). 2013 Keittiön, ruokasalin, olohuoneen, käytävän ja eteisen saneeraus: uusittu keittiön lattia Tammi mosaiikki parketiksi, asennettu tiskipöydän vesieristys, uusittu keittiökalusteet, tasot ja koneet (AEG, Miele). maalattu seinät ja hiottu ja lakattu parketit. 2015 Katon kunnostus: puhdistettu ja pinnoitettu katemateriaali, huoltomaalattu lumiesteet, uusittu valokatteet. 2020 Terassin saneeraus: uusittu kaiteet, vahvistettu tuenta, vaihdettu tarvittavat pintalaudat. 2021 Ulkomaalaus, autotalli F: maalattu tai lahonsuojakäsitelty autotallin F puiset ulkopinnat, maalattu tai lahonsuojakäsitelty molempien terassien lattiat ja kaiteet. 2022 Ulkomaalaus, huoneisto D: maalattu tai lahonsuojakäsitelty sisäänkäynnin puoleiset puiset ulkopinnat, saneerattu ja lahonsuojakäsitelty terassin sokkelilaudoitus, maalattu perustuspilarien näkyvät osat. 2023 Korjaukset: hankittu Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu, istutettu asunnon D piha-alueelle 90 m2 siirtonurmea, uusittu Svedbergs suihkukaappi, uusittu integroitu AEG pakastin. Koko luettelo saatavilla välittäjältä.
Tulevat remontit:
Varsinainen yhtiökokous 23.3.2024: Yhtiöllä ei ole poikkeavasta yhtiöjärjestystä johtuen tiedossa koko yhtiötä koskevia hankkeita. Päätettiin, että tont-tiviemärien kunto tarkistetaan viimeistään vuonna 2029. Pihavalojen uusiminen. Yksi osakas on saanut tarjouksen pihavalojen kupujen uusimisesta. Yhtiöllä on yhteensä 5 valotolppaa. Hinta a`126 euroa/kpl päätettiin maksaa yhtiön kassasta. Lisäksi hankitaan 8 kpl led valoja.
Kuntotutkimuksista:
Kuntotarkastus RS3 tehty myytävässä asunnossa ja autotallissa 28.12.2023.
Taloyhtiön autopaikat:
 • Autotalleja: 2
Huoneistojen lukumäärä:
4
Taloyhtiössä muuta:
painovoimainen ilmanvaihto

Esittely

Esittelyaika:
11.06. 17:30 - 18:15
Esittelijä:
Siltaniemi Daniela
p.:
050 3376298
Sähköposti:
daniela.siltaniemi@kotilkv.fi

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Toimiston nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Osoite:
Kauppakeskus Iso Omena Piispansilta 9 A (5. krs), Espoo
Toimiston puhelin:
0207 351 222
Toimiston sähköposti:
info@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan