blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Rivitalo 4h, k, kph, s, p, piha, autokat, var.

Kalastajankuja 3, Nuottalahti, Tiistilä, Matinkylä, Espoo

Hinta
299 000 €

Koko
95 m²

Vuosi
1982

Rivitalokoti mitä parhaimmalla paikalla meren ja palveluiden äärellä!

Tässä kodissa on loistava tilanjako, jossa sisääntulokerroksessa on keittiö, wc ja suuri olohuone. Olohuoneesta pääset omalle etelään avautuvalle pihalle ja terassille. Suojaisa ja aurinkoinen piha rajoittuu taloyhtiön sisäpihaan ja kävelet täältä uimarannalle muutamassa minuutissa. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä parveke. Yläkerrassa myös kylpyhuone ja sauna. Asunto on alkuperäisessä kunnossa, mutta remontoimalla saat tästä ihanan kodin!

Taloyhtiö on sijoittuu erinomaiselle, rauhalliselle paikalle päättyvän kadun päätyyn. Tiistilän uusi koulu- ja päiväkotirakennus valmistuu lyhyen kävelymatkan päähän, Ison Omenan kattavat palvelut ja metro ovat reilun kilometrin päässä, ihana rantaraitti ja uimaranta muutaman sadan metrin päässä.

Yhtiöstä vapautuu asuntoja vain harvoin ja täällä viihdytään pitkään.

Asunnolle kuuluu autokatospaikka ja sen yhteydessä oleva kylmä varasto.

Tervetuloa tutustumaan! Yksityisesittelyt joustavasti.

Myynti, esittelyt ja lisätiedot:
KIRSI LASSILA LKV, KiAT, LVV
044 534 2229
kirsi.lassila@kotilkv.fi

ME VÄLITÄMME ELÄMÄSI KODIT

www.kotilkv.fi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
21154534
Sijainti:
Kalastajankuja 3, 02230 Espoo
Omistusmuoto:
Oma
Huoneistoselitelmä:
4h, k, kph, s, p, piha, autokat, var.
Huoneita:
4 h
Hallintamuoto:
Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi:
Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala:
95 m²
Kerros:
2/2
Vapautuminen:
sopimuksen mukaan
Kunto:
Huoneisto on pääsosin alkuperäisessä kunnossa.
Kohteen kunto:
Tyydyttävä
Energialuokka:
E2013.
Rakennusvuosi:
1982
Käyttöönottovuosi:
1982

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
299 000 €
Myyntihinta:
291 395,26 €
Velkaosuus:
7 604,74 €
Vuokrattu:
Ei
Huoneiston yhtiövastike yht:
333,86 € / kk
Rahoitusvastike:
105,86 € / kk
Hoitovastike:
228 € / kk

Asuinkustannukset

Sähkölämmityskustannukset:
200 € / kk
Muut maksut:
Sähkökulutus sisältää lämmityksen ja taloussähkön.

Lisätiedot

Pihan kuvaus:
Takapiha ja terassi etelään
Lämmitys:
Sähkö.
Lämmitysmuodot:
  • sähkö
Oma sauna:
Kyllä
Parveke:
Kyllä
Auton säilytys:
Jokaiselle huoneistolle on yksi autokatospaikka. Vieraspaikkoja on 3 talon päädyssä.

Tilat, materiaalit ja varustelu

Muut säilytystilat:
  • ulkovarasto
Kate:
Pelti
Käytetyt rakennusmateriaalit:
  • puu
  • tiili
Parveke:
  • ulostyönnetty
Parvekkeen suunta:
  • etelä
WC-tilojen kuvaus:
Alakerrassa erillinen wc

Tontti

Koko:
4 447,30 m²
Omistus:
Oma
Kaavoitustilanne:
  • Asemakaava

Taloyhtiö

Nimi:
Asunto Oy Kalastajankuja 3
Isännöitsijän tiedot:
Pääkaupunkiseudun isännöitsijät Oy Jarmo Saarinen p.050 595 5966 asiakaspalvelu@isannoitsijat.com
Huolto:
Asukkaat
Tehdyt remontit:
2000 Lämminvesivaraajien uusinta as. A, B, E, G, J, K 2001 Pesuhuoneiden kosteuskartoitus 2002 Huoneistojen ulko-ovien uusinta Kylpyhuoneiden kosteuseristeiden tarkastus ja raportointi Lämminvesivaraajien uusimisia (kaikki loput varaajat uusittu) 2003 Pihasuunnitelman laatiminen ja suunnitelman mukainen kasvien uusiminen ja leikkuu 2004 Ilmastointikanavien puhdistus Suunnitelman teettäminen sadevesien liittämisestä kaupungin viemäriin 2005 Ilmastointihormien saumojen ja liittymien tiivistys 2006 TV -antennin kunnostus digikelpoiseksi As. J Kylpyhuoneen kuntotutkimus ja saneeraus 2007 Pattereiden vaihto as A ja G Ulkovalojen vaihto energiasäästölampuiksi 2008 Pattereiden vaihto as. C, D ja K 2009 Rakennusluvan hankinta parvekelaseille Pattereiden uusinta as. B,F, L ja J Kiinteistön katon pesu ja rännien puhdistus Ullakon kulkusiltojen rakentaminen ja paloseinien kulkuluukkujen uusiminen Kiinteistön ilmoitustaulun hankinta Autokatoksen maalaus talkoilla 2010 Pattereiden uusinta as. E ja H (Patteriprojekti saatu loppuun, kaikkien huoneistojen patterit vaihdettu) TV- antennijärjestelmän kunnostaminen teräväpiirtovalmiiksi Kattopaloluukkujen uusiminen 2 kpl Pihakeinun uusiminen, liukumäen siirto ja kunnostus Kahden kylpyhuoneen kosteuskartoitus 2011 Rakennuksen sadevesijärjestelmän uusiminen Rakennuksen huoltomaalaus Sähköpatterien uusiminen ja lisääminen tekniseen tilaan Pakkasvahtien asentaminen vesimittaritilaan Sähköpääkeskuksen siivous ja kunnostus Postilaatikkojen uusiminen ja paikan siirto Autokatoksen katteen ruuvien tarkastus 2013 Kattosiltojen asentaminen ja talotikkaiden uusinta Hopeapajujen typistys tai kaato Kiinteistön kuntoarvio 2014: Terassien vesipostien sulkujen lisääminen 2015: Jätekatoksen uusiminen, yhtiöjärjestyksen uusiminen 2016: Vesimittarien uusiminen (taloyhtiön mittari, huoneistojen mittarit) Paineenalennusventtiilin lisääminen vesiverkostoon Puuaidan huoltomaalaus talkoilla Antenniverkon taajuuksien muutos 2017: IV kanavien nuohous 2018: Salaojien kuntotutkimus Hopeapajujen typistys 2019: Autokatosten kulma- ja otsalautojen uusinta Autokatosten huoltomaalaus 2020: Rakennuksen vesikaton uusinta, aluskatteen uusinta ja tiilikatteen vaihto peltikatteeksi. Parvekekattojen kallistusten korjaus, alusrakenteiden ja kermien uusinta. Autokatosten vesikatteen uusinta. Rakennuksen ja autokatoksen välissä olevan aidan uusinta. Toisen autokatoksen sokkelin korjaus. 2021: Kalastajankujan viereisen pensasaidan alas leikkaus. Hopeapajujen typistys. Uusien pensaiden istutus jätekatoksen vierelle. Asuntojen lämminvesikattiloiden ylipaineventtiilien uusinta. Lelulaatikon hankkiminen leikkipaikalle ja liukumäen korjaus. Talon etupihan ja autokatosten valaistuksen uusiminen.
Tulevat remontit:
PTS 2022-2027 (28.04.2022): Pihan päällysrakenteiden kunnossapitokorjauksia, asfaltoinnin ja etupihan laatoituksen uusinta, talon huoltomaalaus, Vesipellityksen tarkistus, Yläpohjan lämmöneristeen tarkistus, katolla olevien IV piippujen hyönteisverkkojen uusiminen, Vesieristeiden uusiminen asukkaiden omien remonttien yhteydessä, Viemärien kuvaus, LV-järj.tarkastus/kuntotutkimus, IV-kanavien puhdistus 2027, Sähköjärjestelmän tarkastaminen/uusiminen, Kiinteän laajakaistayhteyden rakentaminen (jos mahd, alueelle), Autokatosten sähköistyksen kunnostaminen ja sähköautojen lataus-mahdollisuuden lisääminen. Kuntoarvion päivitys 2027.
Huoneistojen lukumäärä:
11
Taloyhtiössä:
  • Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiössä muuta:
Talovarasto

Esittely

Esittelyaika:
10.09. 14:00 - 14:30
Esittelijä:
Lassila Kirsi
p.:
044 5342229
Sähköposti:
kirsi.lassila@kotilkv.fi
Lisätietoja:
Tervetuloa!

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Toimiston nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Osoite:
Kauppakeskus Iso Omena Piispansilta 9 A (5. krs), Espoo
Toimiston puhelin:
0207 351 222
Toimiston sähköposti:
info@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan