Avara asunto joka on monella tavalla kalustettavissa. Digitaalisesti sisustettu kuva.Avara asunto joka on monella tavalla kalustettavissa. Digitaalisesti sisustettu kuva.
Urbaani merenranta kutsuu viettämään aikaa. Rannalla kahviloita ja ravintoloita sekä veneparkkeja.Urbaani merenranta kutsuu viettämään aikaa. Rannalla kahviloita ja ravintoloita sekä veneparkkeja.
Kerros 21. Maisema on paras mahdollinen. Esteetön merinäkymä kohottaa arjen yläpuolelle.Kerros 21. Maisema on paras mahdollinen. Esteetön merinäkymä kohottaa arjen yläpuolelle.
OH näkymä viherhuoneelta keittiöseinälle ja eteiseen. Ikkuna ulottuu lattiasta lähes kattoon. Valoa!OH näkymä viherhuoneelta keittiöseinälle ja eteiseen. Ikkuna ulottuu lattiasta lähes kattoon. Valoa!
Keittiössä kodinkoneet integroitu. Ajaton. Mahtuu saareke jos tarvitset työtilaa.Keittiössä kodinkoneet integroitu. Ajaton. Mahtuu saareke jos tarvitset työtilaa.
Viherhuone erotettavissa olohuoneesta lasiliukuovin. Viherhuone sisältyy asuinneliöihin.Viherhuone erotettavissa olohuoneesta lasiliukuovin. Viherhuone sisältyy asuinneliöihin.
Olohuone on loistavan mallinen kalustamista ajatellen.Olohuone on loistavan mallinen kalustamista ajatellen.
Makuuhuone 2 digitaalisesti sisustettu.Makuuhuone 2 digitaalisesti sisustettu.
MH 2. kalustamaton näkymä n. koilliseen. Ikkuna nousee lattiasta ja on avattavissa puolestavälistä.MH 2. kalustamaton näkymä n. koilliseen. Ikkuna nousee lattiasta ja on avattavissa puolestavälistä.
MH 2 (pienempi huone): Liukuovikaapisto. MH 2 (pienempi huone): Liukuovikaapisto.
Vaikuttavat näkymät päämakuuhuoneen ikkunasta.Vaikuttavat näkymät päämakuuhuoneen ikkunasta.
Päämakuuhuone, näkymä kulmaikkunasta. Upea! Vaatekaappi, seinäpaikka televisiolle, parisänky mahtuu.Päämakuuhuone, näkymä kulmaikkunasta. Upea! Vaatekaappi, seinäpaikka televisiolle, parisänky mahtuu.
Myös päämakuuhuoneen sivuseinä aukeaa viherhuoneen kautta maisemiin.Myös päämakuuhuoneen sivuseinä aukeaa viherhuoneen kautta maisemiin.
Huipulla paistaa aurinko.Huipulla paistaa aurinko.
Kulosaarensillan toisella puolella venesatama ja autoreitti Korkeasaareen.Kulosaarensillan toisella puolella venesatama ja autoreitti Korkeasaareen.
Taloyhtiön kattoterassilta ihailet näkymiä merelle ja Etelä-Helsinkiin.Taloyhtiön kattoterassilta ihailet näkymiä merelle ja Etelä-Helsinkiin.
Puhtaan valkoiset posliinipinnat. Lähes käyttämättömät.Puhtaan valkoiset posliinipinnat. Lähes käyttämättömät.
Tänne voit sijoittaa lisäsäilytystilaa kuten pyykkikaapin/ laatikoston.Tänne voit sijoittaa lisäsäilytystilaa kuten pyykkikaapin/ laatikoston.
Korkealla ollaan. Näkyy kun horisontti kaartuu.Korkealla ollaan. Näkyy kun horisontti kaartuu.
Voit saapua kotiin vesijetillä tai ajaa vesisuksilla kotisi edustalla. Talvella lahdella pilkitään.Voit saapua kotiin vesijetillä tai ajaa vesisuksilla kotisi edustalla. Talvella lahdella pilkitään.
Tilaa eteisen älypaneelilla esim. hissi tai soita aulapalveuun. Toimii ja helpottaa arkea.Tilaa eteisen älypaneelilla esim. hissi tai soita aulapalveuun. Toimii ja helpottaa arkea.
Terassikasvillisuus noudatta merihenkistä teemaa. Terassikasvillisuus noudatta merihenkistä teemaa.
Alue on kehittyvä, rakentaminen jatkuu. Näkymä n.koillinen Arabianlahden suuntaan.Alue on kehittyvä, rakentaminen jatkuu. Näkymä n.koillinen Arabianlahden suuntaan.
Tervetuloa asumaan upeiden ulkoilureittien äärelle.Tervetuloa asumaan upeiden ulkoilureittien äärelle.
Rannikkonäkymä muuttuu vuodenajan mukaan.Rannikkonäkymä muuttuu vuodenajan mukaan.
Jos omistat veneen, voisiko venepaikka löytyä sillan toiselta puolelta?Jos omistat veneen, voisiko venepaikka löytyä sillan toiselta puolelta?
Katse kohti etelää. Loistavat liikenneyhteydet käden ulottuvilla.Katse kohti etelää. Loistavat liikenneyhteydet käden ulottuvilla.
Nauti ulkosalla kesäpäivistä - kutsu ystäviä ihailemaan maisemia.Nauti ulkosalla kesäpäivistä - kutsu ystäviä ihailemaan maisemia.
Verkkokauppatilaukset saapuvat kätevästi viidennen kerroksen postihuoneeseen.Verkkokauppatilaukset saapuvat kätevästi viidennen kerroksen postihuoneeseen.
Kuntosali on maksutta asukkaitten käytössä ja laitevalikoima on monipuolinen.Kuntosali on maksutta asukkaitten käytössä ja laitevalikoima on monipuolinen.
Pyykkihuoltoa on ajateltu. Asukkaille on tarjolla pyykkikoneita ja kuivauskaappeja sekä mankeli.Pyykkihuoltoa on ajateltu. Asukkaille on tarjolla pyykkikoneita ja kuivauskaappeja sekä mankeli.
Edustustason sauna. Saunoja taloyhtiössä 6 kpl eri kokoisille seurueille. Myös lenkkisauna tarjolla.Edustustason sauna. Saunoja taloyhtiössä 6 kpl eri kokoisille seurueille. Myös lenkkisauna tarjolla.
Tästä kylpyammeesta varmasti yhdet Helsingin upeimmat näkymät. Mahdollisuus vuokrata myös poreallas.Tästä kylpyammeesta varmasti yhdet Helsingin upeimmat näkymät. Mahdollisuus vuokrata myös poreallas.
Terassille on sijoitettu asukkaitten käytössä oleva poreallas (kuvassa oikealla kulmassa). Suosittu!Terassille on sijoitettu asukkaitten käytössä oleva poreallas (kuvassa oikealla kulmassa). Suosittu!
Asukkaitten käytössä on kerhotiloja, juhlatiloja sekä vierashuone, jota voi vuokrata.yövieraille.Asukkaitten käytössä on kerhotiloja, juhlatiloja sekä vierashuone, jota voi vuokrata.yövieraille.
Asunnon pohjakuva. Suuntaa antava. Ei mittakaavassa.Asunnon pohjakuva. Suuntaa antava. Ei mittakaavassa.

Kerrostalo 3h+KT

Englantilaisaukio 10, Kalasatama, Helsinki

Hinta
595 000 €

Koko
59,50 m²

Vuosi
2021

Kolmio ainutkertaisella sijainnilla - korkealta näet horisontin kaartuvan.

Harvoin tarjolla kolme huonetta ja keittiö näissä neliöissä. REDIn LOISTOssa tunnelma pysyy kepeänä ja luonnonvaloa riittää. Tehokkaasti suunnitellut neliöt tarjoavat asukkailleen tiloja eri toiminnoille. Huoneiden muodot tekevät asunnosta helposti sisustettavan. Rakenna tänne koti, jossa asut vuosia. Talon asukkaitten kertoman mukaan LOISTOssa on hiljaista asua erinomaisen äänieristyksen ansiosta. Täällä viihdytään ja tänne muutetaan.

Kalasatamasta on kattavat kulkuyhteydet eri suuntiin Helsinkiä ja PK-Seutua. Lentokentälle pääset taksilla/ autolla alle puolessa tunnissa. Uusi raitiovaunuyhteys kuljettaa keskustaan, jonne pääset tietenkin myös, talon sisäkäytävää pitkin Kauppakeskus REDIn kulkua hyödyntäen, metrolla. Taiteen, tapahtumien sekä monenlaisen kulttuurin ystäville Kalasatama on oiva ja aktiivinen asuinalue. Tule tutustumaan vaaleaan kauniiseen asuntoon, huikeisiin maisemiin ja kokemaan, miltä tuntuisi, jos vaikka juuri sinä asuisit korkealla - kerroksessa 21!

Esittelyt ja lisätiedustelut Ulla Rosendahl KiLAT, Osakas p. 040 55178 36 tai ulla@koitlkv.fi Harkitsetko asunnon myymistä REDIn LOISTOssa tai muualla PK-seudulla/ Uudellamaalla? Autan mielelläni. Saat maksuttoman hinta-arvion nykyisestä asunnostasi ja tietoa asuntomarkkinan pulssista.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
20823639
Sijainti:
Englantilaisaukio 10, 00580 Helsinki
Omistusmuoto:
Oma
Huoneistoselitelmä:
3h+KT
Huoneita:
Kolmio
Hallintamuoto:
Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi:
Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala:
59,50 m²
Pinta-alojen lisätiedot:
Huoneistopinta-ala 56 m2 + viherhuoneen pinta-ala 3,5m2 = pinta-ala yhteensä 59,5 m2 Huoneistonpinta-aloja ei ole mitattu SFS 5139 määriteltyä huoneiston laskentajärjestelmää käyttäen. Huoneiston todellinen pinta-ala saattaa siis poiketa oleellisesti yhtiöjärjestyksessä ilmoitetusta pinta-alasta.
Kerros:
21/32
Vapautuminen:
heti
Kunto:
Sisäänmuuttovalmis
Kohteen kunto:
Hyvä
Energialuokka:
C2013.
Rakennusvuosi:
2021
Käyttöönottovuosi:
2021

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
595 000 €
Myyntihinta:
595 000 €
Velkaosuus:
-
Vuokrattu:
Ei
Huoneiston yhtiövastike yht:
387,82 € / kk
Hoitovastike:
380,80 € / kk

Asuinkustannukset

Vesimaksu:
23 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut:
Ylimääräisen yhtiövastikkeen kerääminen: Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) kaksi ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa. Ostajan varainsiirtovero: Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa. Käyttöoikeus taloyhtiön yhteisiin tiloihin: Asukkailla on korvausta vastaan käyttöoikeus taloyhtiön tiloihin: Sauna 5, 30.kerros 15 €/h ja poreallas 20€/h Sauna 6, 30.kerros 15 €/h Sauna 6. kerros 10 €/h Sauna 5. kerros saunavuoro joka toinen viikko 1 h/kerta 15,00 €/kk tai saunavuoro viikoittain 1 h/kerta 30,00 €/kk Kerhotila 5. kerros ja kabinetti 30. kerros 5 €/h Vierashuone 35 €/vrk pe ja la + siivousmaksu 25 €, muut ajat 25 €/vrk + siivousmaksu 25 € Juhlatilat 30.krs 200 €/krt pe ja la, 130€ muina aikoina Pesutupa pyykkikoneen käyttö 1€/h, kuivauskaapien käyttö, maksutonta Kuntosalin käyttö, maksutonta

Lisätiedot

Pihan kuvaus:
Ei huoneistokohtaista piha-aluetta. Taloyhtiöllä on As Oy Helsingin Majakan kanssa yhteishallinnassa pihakansi krs.5, joka on osakkaitten käytössä. Istutuksia, lapsille leikkipaikka sekä puistopenkkejä. Jäte- ja lajittelupisteeseen käynti pihakannelta krs. 5.
Lämmitys:
Kaukolämpö, jakelu vesikiertoinen lattialämmitys johon integroitu kaukokylmä/-viileä. Koneellinen ilmanvaihto, tulo ja poisto.
Lämmitysmuodot:
  • muu
Hissi:
Taloyhtiössä on hissi
Parveke:
Kyllä
Antennijärjestelmä:
Kaapeli-tv
Palvelut:
Lähietäisyydellä ja kauppakeskus REDIstä löytyy kaupallisia palveluita ja huvittelumahdollisuuksia.
Muut palvelut:
REDIn kirjasto aloitti toimintansa tammikuussa 2024.
Liikenneyhteydet:
Metroon käynti ostoskeskus REDIN kautta asuintorni LOISTOsta. Raitioliikenne pysäkki tulossa REDIn eteen. Joukkoliikenne kulkee kauppakeskus REDIn länsipuolelta.

Tilat, materiaalit ja varustelu

Säilytystilojen kuvaus:
Myyjän hallinnassa on osaketta seuraava, huoneistokohtainen verkkokellarikomero. Lisäksi osakkaitten yhteiskäytössä on ulkoiluvälinevarasto 7kpl, ostosvarasto 1kpl, lastenvaunuvarasto 2kpl, irtaimistovarastoja 11kpl
Kate:
Kumibitumi
Käytetyt rakennusmateriaalit:
  • muu
Muut rakennusmateriaalit:
Teräs, betoni ja lasielementti
Keittiön varustelu:
Materiaalit: Lattia valkolakattu tammiparketti, seinät maalattu. Työtaso kvartsikomposiitti, valkoinen. Välitila komposiittikivi. Ylä- ja alakaapisto valkoinen, teräksenväriset vetimet. Keittiön käyttöönottovuosi 2021. Varusteet: Hana yksisauvainen, asitanpesukoneliitännällä. Ykskaukaloinen tiskiallas, teräs. Keittiöseinän edessä katossa kiinteä upotettu kohdevalaistus. Kodinkoneet/ varustus: Jääkaappi/pakastin AEG integroitu kalusteeseen. Astianpesukone AEG integroitu kalusteeseen. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Liesi induktio AEG, erillisuuni AEG (toimintoihin integroitu mikroaaltouuni). Jätteiden lajitteluvaunu.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Yhdistetty kph ja wc (yhteensä 1 kpl.). Materiaalit: Lattia laatta. Seinät kaakeli. Katto pinnoitettu kostean tilan kattolevy, maalattu. Varusteet: Hana, lavuaari, allaskaappi, ulosvedettävällä laatikostolla, kääntyvät suihkuseinät, suihku, wc-istuin, bide-suihku, peili valolla. Pyykinpesukoneliitäntä. Vesikiertoinen lattialämmitys. Katossa upotettu kiinteä valaistus. Sähkölaitteille pistorasia.
Makuuhuoneen kuvaus:
MH materiaalit: Lattia valkolakattu tammiparketti. Maalattu seinät ja isommassa makuhuoneessa sisäikkunaelementti lasia. Katto levytetty, pinnoitettu, maalattu. MH varusteet: Isompi Mh kaapisto, kaksilehtinen, pienemmässä yksiovinen. Sälekaihtimet. Viherhuone: Siirrettävillä lasielementtiovilla erotettavissa omaksi tilaksi. Ranskalaisen parvekkeen ovi ulos. Ilmansuunta noin kaakko/ itä MH lukumäärä yhteensä 2 kpl.
Parvekkeen suunta:
  • itä
  • kaakko

Tontti

Koko:
974 m²
Omistus:
Oma
Kaavoitustilanne:
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot:
Helsingin kaupunki, kaavoitus. Puhelinvaihde 09310169. Alue on kehittyvä ja sitä täydennysrakennetaan parhaillaan. Ostajan on syytä tutustua alueen kaavaan kartta.hel.fi

Taloyhtiö

Nimi:
Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto
Isännöitsijän tiedot:
Henri Nieminen, Aarre Isännöinti Oy, asiakaspalvelu@aarre.com. Puh. 0201986700
Huolto:
Lassila&Tikanoja. Osoite: Valimotie 27, 00380 Helsinki. Puhelinvaihde 010 636
Tulevat remontit:
Tulvalesikaivojen ja -viemäröinnin rakentaminen porrastasanteille. Työ käynnissä. Korjaukset suunnitteilla, vuositakuukorjaukset: -Palomieshissien toteutus palomiesstandardien mukaan (toimintakuntoinen varmuudella vähintään 120 min.) -Hissin ja hissikuilun sähkölaitteitten suojaus vedeltä. Hissien kattojen muotoilu palomiesstandardien edellyttämällä tavalla. -Vedenhallinnan toteutus palomieshissistandardin E 2 mukaisen ratkaisuin - Turvallisen alueen suunnitteleminen ja toteuttmainen palomiesstandardien mukaisesti. -Paloturvallisuussuunnitelman päivitys kattamaan toimenpiteet, joilla standardin merkittävien vaarojen ja vaaratilanteiden luettelon mukaiset riskit on huomioitu. Katso lisätiedot Hissien virhe- ja puutelista 29.11.2022
Kuntotutkimuksista:
Vuositarkastuksen ennakkotarkastus Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto 2.1.2022, 27.11.2022 rev A, 29.11.2022 rev B ja 13.12.2022 rev C Eerika Consulting. As Oy Helsingin REDIn Loisto, Lausunto julkisivurakenteen toimivuudesta ensimmaisen asumisvuoden aikana 27.5.2022, SWECO. As Oy Helsingin REDIn Loisto, Julkisivujen takuuajan tarkastukset raportti 7.11.2022. Insinööritoimisto Renovatek, Tkt Köliö.
Huoneistojen lukumäärä:
249
Taloyhtiössä:
  • sauna
  • talopesula
Taloyhtiössä muuta:
Osakkaitten käytössä on useita saunoja yhteensä 6klp. (kattoterassisaunassa varusteena amme ja lisäksi vuokrattavana poreamme), klubi/ kerhotilat 1kpl, juhlatilat 1kpl, pesutupa 1kpl, kuivaushuone 2kpl, vierashuone 1kpl, kuntosali 1kpl, katolla ulkoterassi grillialueineen 1kpl, ostosvarasto 1kpl jossa lemmikkien pesupiste ja jätelajittelukeskus 1kpl sekä useita ulkoiluväline- polkupyörä ja lastenvaunuvarastoja. Asuintornin ja kauppakeskus REDIn välillä on yhdyskäytävä, jota pitkin kulku metroon sekä kauppakeskuspalveluihin ilman ulkoilmakosketusta.

Esittely

Esittelyaika:
11.07. 16:00 - 16:30
Esittelijä:
Rosendahl Ulla
p.:
+358405517836
Sähköposti:
ulla@kotilkv.fi
Lisätietoja:
Asuntoesittelyyn osallistuvat haetaan sisäänkäynniltä klo 16:00. Ilmoita välittäjälle torstaina 11.7. ja kello 12:00 mennessä asuntoesittelyyn osallistumisestasi p. 0405517836 tai ulla@kotilkv.fi. Tervetuloa! Esittely pidetään ilmoittautumisperusteella.

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Toimiston nimi:
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Osoite:
Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4, Helsinki
Toimiston puhelin:
040 701 0003
Toimiston sähköposti:
nina.lang@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan