Toimiva keittiö ajattomalla värityksellä ja pintamateriaaleilla. Valoisa ja kivat pihanäkymät.Toimiva keittiö ajattomalla värityksellä ja pintamateriaaleilla. Valoisa ja kivat pihanäkymät.
Keittiö aukeaa porrasaaulaan ja eteiseen. Ruokailutila keittiön vieressä portaiden takana.Keittiö aukeaa porrasaaulaan ja eteiseen. Ruokailutila keittiön vieressä portaiden takana.
Täällä ei tarvitse tehdä keittiöremonttia eikä muutakaan remonttia. Täällä ei tarvitse tehdä keittiöremonttia eikä muutakaan remonttia.
Kaunis sisäänlmuuttovalmis koti. Vinyylilankkulattiat kestävät ja ovat ajattomat. Kaunis sisäänlmuuttovalmis koti. Vinyylilankkulattiat kestävät ja ovat ajattomat.
Tilava olohuone johon mahtuu ruokailutila. Käynti terassipihalle.Tilava olohuone johon mahtuu ruokailutila. Käynti terassipihalle.
Näkymä olohuoneesta keittiöön ja eteisen suuntaan. Valo virtaa läpi huoneiston.Näkymä olohuoneesta keittiöön ja eteisen suuntaan. Valo virtaa läpi huoneiston.
Terassi on osaksi katettu parvekkeen alapohjankohdalta. Terassi on osaksi katettu parvekkeen alapohjankohdalta.
Pihan ja terassin edessä ei ole muita taloja. Nautit yksityisyydestä ja vihernäkymistä.Pihan ja terassin edessä ei ole muita taloja. Nautit yksityisyydestä ja vihernäkymistä.
Mahtuu grillailemaan ja kahvittelemaan.Mahtuu grillailemaan ja kahvittelemaan.
Kaunis tunnelma alakerran erillis WC.ssä.Kaunis tunnelma alakerran erillis WC.ssä.
Eteisessä on runsaasti säilytystilaa liukuovikaapistossa.Eteisessä on runsaasti säilytystilaa liukuovikaapistossa.
Portaat johtavat yläkertaan. Hyvässä kunnossa.Portaat johtavat yläkertaan. Hyvässä kunnossa.
Toinen makuuhuone joka kooltaan päämakuuhuonetta hiukan pienempi.Toinen makuuhuone joka kooltaan päämakuuhuonetta hiukan pienempi.
Yläkerran aula jossa ilmalämpöpumppu, viilentävä. Kuvassa pienempi MH.Yläkerran aula jossa ilmalämpöpumppu, viilentävä. Kuvassa pienempi MH.
Päämakuuhuoneesta parvekkeelle.Päämakuuhuoneesta parvekkeelle.
Ihanat avaoimet näkymät parvekkeelta. Voit juoda aamukahvit, kuivattaa pyykkiä, nukuttaa vauvaa jne.Ihanat avaoimet näkymät parvekkeelta. Voit juoda aamukahvit, kuivattaa pyykkiä, nukuttaa vauvaa jne.
Väljästi rakennettu yhtiö sijaitsee vehreyden keskellä - kuitenkin vain 1km päässä kauppakeskuksestaVäljästi rakennettu yhtiö sijaitsee vehreyden keskellä - kuitenkin vain 1km päässä kauppakeskuksesta
Parveke on syvä, huoneen levyinen joten sinne mahtuu vaikka sohvaryhmä vilvoitteluun saunan jälkeen.Parveke on syvä, huoneen levyinen joten sinne mahtuu vaikka sohvaryhmä vilvoitteluun saunan jälkeen.
Päämakuuhuoneesta käynti ihanaan vaatehuoneeseeen. Monen unelma!Päämakuuhuoneesta käynti ihanaan vaatehuoneeseeen. Monen unelma!
Käy sisään ja nauti järjestyksestä ja kauneudesta.Käy sisään ja nauti järjestyksestä ja kauneudesta.
On laatikostoa, hyllyä. tankoa ja pörrömatto kruunaa kokemuksen.On laatikostoa, hyllyä. tankoa ja pörrömatto kruunaa kokemuksen.
Yläkerran kylpyhuone jossa pesutorni, pyykkikaappi ja seinäpatterikin löytyy.Yläkerran kylpyhuone jossa pesutorni, pyykkikaappi ja seinäpatterikin löytyy.
Sauna, jossa ikkuna. Mahtuu useampi löyöyttelijä.Sauna, jossa ikkuna. Mahtuu useampi löyöyttelijä.
Valoisa ja raikas kylpykokoemus.Valoisa ja raikas kylpykokoemus.
Pihan edessä korkea viheraita joka talvella peittyy kauniisti lumella.Pihan edessä korkea viheraita joka talvella peittyy kauniisti lumella.
Huoneiston hallinnassa on numeroitu autopaikka, sähkölatausmahdollisuudella.Huoneiston hallinnassa on numeroitu autopaikka, sähkölatausmahdollisuudella.
Naaranpajuntiellä asut keskellä vehmasta Suomen luontoa.Naaranpajuntiellä asut keskellä vehmasta Suomen luontoa.
Suuntaa antava. Ei mittakaavassa.Suuntaa antava. Ei mittakaavassa.

Rivitalo 3H+K+S

Naaranpajuntie 18, Nummela, Vihti

Hinta
210 000 €

Koko
78,50 m²

Vuosi
2007

Tämä asunto on sinulle, kun haluat kauniin kodin, joka on sisäänmuuttovalmis. Täällä on vaaleat pinnat, kestävät ja tyylikkäät vinyylilankkulattiat ja yläkerrassa kaunis puuparketti. Vaalea ajaton keittiö kutsuu viihtymään. Yläkerrassa on tajuttoman ihana vaatehuone, jonne oikeasti voit kävellä sisään ja antaa varpaiden laskeutua pörrömatolle. Parveke ja sauna kruunaavat kokonaisuuden.

Taloyhtiön sijainti on juuri se mitä moni haluaa: Vehreetä ja vihreetä lähiympäristöä lenkkipolkuineen sekä luonnonrauhaa, mutta kuitenkin kaikki päivittäispalvelut, liikenneyhteydet, päiväkodit ja kahvilat sekä kaupat tulisi olla kävelymatkan päässä. Tällainen unelma toteutuu täällä Naaranpajuntiellä!

Huoneistossa ei ole havaittu vesi- tai kosteusvahinkoa tai asumisen viihtyvyyteen vaikuttavia haittoja. Taloyhtiö lämpeää edullisella ja luotettavalla maalämmöllä. Kaikki edellytykset laadukkaalle asumiselle ja kotona viihtymiseen on siis olemassa! Tiesitkö, että tähän taloyhtiöön ja asuntoon osakkaalla on mahdollisuus tilata valokuitutietoliikenneyhteys (mikäli laajakaista ei riitä). Autopaikkakin on jo valmiiksi varustettu sähkölatausmahdollisuudella.

Ota minuun yhteyttä Ulla Rosendahl, KiLAT ja Osakas KOTI LKV p. 040 55178 36 tai ulla@kotilkv.fi ja sovitaan teille asuntoesittelyaika. Vastaan mielelläni lisätiedusteluihin. Tavataan näytöllä!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
20318686
Sijainti:
Naaranpajuntie 18, 03100 Vihti
Omistusmuoto:
Oma
Huoneistoselitelmä:
3H+K+S
Huoneita:
Kolmio
Hallintamuoto:
Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi:
Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala:
78,50 m²
Pinta-alojen lisätiedot:
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, eikä mittausmenetelmä ole tiedossa. Pinta-alatieto voi näin ollen vaidella ollen isännöitsijäntodisutksessa, yhtiöjärjestyksessä sekä myyntiesitteellä ilmoitettua asuinpinta-alaa suurempi tai pienempi.
Kerros:
1-2/2
Vapautuminen:
sopimuksen mukaan
Kunto:
Hyväkuntoinen, sisäänmuuttovalmis.
Kohteen kunto:
Hyvä
Energialuokka:
C2018.
Rakennusvuosi:
2007
Käyttöönottovuosi:
2007

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
210 000 €
Myyntihinta:
207 926,01 €
Velkaosuus:
2 073,99 €
Vuokrattu:
Ei
Huoneiston yhtiövastike yht:
370,28 € / kk
Rahoitusvastike:
32,73 € / kk
Hoitovastike:
337,55 € / kk
Autopaikkamaksu:
5 € / kk

Asuinkustannukset

Vesimaksu:
20 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut:
Pääomavastikkeen peruste on RL2 Julkisivumaalaus ja kattojen pinnoitus. Huoneistokohtainen lainaosuus 2073,99€ per 31.5.2024 (isännöitsijäntodistus 14.6.2024).

Lisätiedot

Pihan kuvaus:
Huoneiston hallinnassa on piha-alue jonka suunta on noin etelään. Piha-alue on rakennettu terassiksi. Aidattu. Terassin korjaus-, huolto- ja kunnossapitovastuu osakkaalla.
Lämmitys:
Lämmitysjärjestelmä määlämpö, vesikeskuslämmitys. Ilmanvaihto, huoneistokohtainen
Lämmitysmuodot:
 • muu
Oma sauna:
Kyllä
Parveke:
Kyllä
Antennijärjestelmä:
Kaapeli-tv
Tehdyt remontit:
Alakertaan asennettu vinyylilankkulattia v.2021. Ilmalämpöpumppu asennettu v.2021 ja auton sähkölataus asennettu 2021. Näistä on tehty taloyhtiölle muutostyöilmoitukset. Pihalle rakennettu terassi ennen vuotta 2016, edellisten asukkaitten toimesta. Ei muutostyöilmoitusta saatavilla.
Luovutusrajoitukset:
Omalla osakesarjalla olevia autopaikkoja koskee lunastuslauseke (yhtiöjärjestys). Asuinhuoneistoa ei koske lunastuslauseke.
Auton säilytys:
Taloyhtiön välittömässä läheisyydessä runsaasti kadunvarsipaikkoja.
Palvelut:
Kuoppanummen koulukeskus n. 1,6km Pajuniitynpäiväkoti n. 190m Nummelan alakoulu n. 1,7km Linja-autoasema Nummela n.850m Prisma kauppakeskus, HesBurger, ABC n. 450m K-Citymarket kauppakeskus n. 950m Useita pankkien toimipisteitä sekä paikallisia ravintoloita n. 1,2km

Tilat, materiaalit ja varustelu

Säilytystilojen kuvaus:
Yhtiöjärjestyksen mukaan kunkin huoneiston käytössä on sekä kylmä että lämmin varastotila.
Tulisija:
 • takkavaraus
Käytetyt rakennusmateriaalit:
 • puu
 • tiili
 • betoni
Keittiön varustelu:
MATERIAALIT: Seinät maalattu. Välitila työtason päällä kaakeli. Lattia vinyylilankku. Työtaso levyä. VARUSTEET: Erillisuuni ja keraaminen liesi Junker käyttöikä yli v. 10v. Astianpesukone Junker käyttöikä yli 10v. Liesituletin X-Line, alkuperäinen. Jääkaappi/pakastin Junker, käyttöikä yli 10 vuotta. Yläkaapisto ja alakaapisto. Keittiössä ikkuna ja avoin/ oveton käynti eteiseen/ olohuoneeseen.
Kylpyhuoneen kuvaus:
MATERIAALIT: Lattia laatta, seinä kaakeli ja katto paneloitu puunvärinen. VARUSTEET: Pyykkitorni Siemens (pesukoneen esipesutoiminnossa vikaa). Koneellisen ilmanvaihdon yksikkö. Säilytys-/pyykkikaappi. Kaksilehtinen peiliseinäkaappi valolla. Pesuallas, hana, sekoittaja, pide-suihku, wc-istuin ja seinäsuihku (sadesuihku), suihkuverhokisko. Lattialämmitys (mukavuus) ja seinäpatteri.
Saunan kuvaus:
MATERIAALIT: Seinä ja katto paneloitu. Lattia laatta. Lauteet puuta. VARUSTEET: Kiuas Harvia, käyttöikä yli 10v. Seinäpatteri. Saunavalo seinäkiinnityksellä lauteen alla. Ikkuna. Lattiakaivo.
Makuuhuoneen kuvaus:
MATERIAALIT: OH lattia lattia sauvaparketti. Seinät maalattu. Katto maalattu. Vaatehuoneen lattia parkettia, seinät maalattu, katto maalattu. VARUSTEET: Tietoliikenne ja sähkötulot. Ikkuna. Seinäpatteri. MH1 käynti vaatehuoneeseen jossa laatikostot, hyllyä ja tankoja, valot. Ikkuna noin etelään. MH2 käynti katetulle parvekkeelle. Ikkuna noin itään. Makuuhuoneet sijoittuvat huoneiston toiseen kerrokseen ja näitä on yhteensä 2 kpl. Yläkerrassa ilmalämpöpumppu, viilentävä Gree Bora asennettu 7/2021.
Parveke:
 • ulostyönnetty
Parvekkeen suunta:
 • itä
WC-tilojen kuvaus:
MATERIAALIT: Seinät maalattu, koristelaatta (kivi), kaakeli pesupisteen yläpuolella. Katto paneloitu, kuultovaalea. VARUSTEET: Peili laskutasolla. Peilivalo. Pesuallas, hana, sekottaja, bide-suihku, allaskaappi, wc-istuin. Lattialämmitys (mukavuus). Erillinen Wc yhteensä 1 kpl.

Tontti

Koko:
12 020 m²
Omistus:
Oma
Kaavoitustilanne:
 • Asemakaava
Kaavoitustiedot:
Vihdin rakennusvalvonta p.044 467 5219 Asematie 30, 03101 Nummela Vaihde (09) 4258 3000 kunnanvirasto@vihti.fi

Taloyhtiö

Nimi:
Asunto Oy Vihdin Ritalanpuisto
Isännöitsijän tiedot:
Retta Sevices Oy, Retta Isännöinti www.rettaisannointi.fi Tuusantie 3, 03100 Nummela Finer Marko p. 010 228 9948 marko.finer@retta.fi
Huolto:
Nummelan Huoltokaksikko Oy Pisteenkaari 1 A 2, 03100 Nummela Yhteyshenkilö Jari Tammi jari.tammi@huoltokaksikko.fi
Tehdyt remontit:
2008 liukumäen hankinta 2009 laajakaistalaitteiden hankinta, ilmastointilaitteiden suodattimet 2012 Kivituhkaa lisätty, Ulkovarastojen ovet uusittu, Väliaitoja maalattu talkootyönä. 2013 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2015 Kivituhkan lisäys pihateille ja kuorikatteen lisäys pensaiden alle, Pihavalojen vaihto energiaa säästäviin led valoihin, 2016 Salaojien puhdistus ja kuvaus, Jätekatoksen laajennus varastolla, Lämmitysjärjestelmämuutos: kaukolämmöstä maalämpöön siirtyminen. Ekonor Lämmönvahti lämmönsäätöjärjestelmä asennettu 2013 (tästä luovuttu 2015, koska ei toiminut) Sopimuksen mukainen liityntämaksu palautettu 2016. 2016-2017 Pesuhuoneiden ja saunojen saumauksien uusimisia ja suihkutilan märkätila-alueiden seinien pintakäsittely likaa hylkivällä aineella. 2018-2019 Lintuverkkojen asennus 2021 IV-kanavien puhdistus, Ulko-ovien (2-3 per asunto) tiivistykset 2022 Katon tarkastus, puhdistus ja sammaleenestokäsittely, Rakennusten puuosien huoltomaalaus 2023 Kivituhkan lisäys
Tulevat remontit:
2024 Pensaiden alas leikkaus ja puuston karsiminen, elementti/liikuntasaumojen uusiminen, PTS10/36 (tutkimus/tarkastus) 2025 17 §:ssä tarkoitettu rakennuksen omistajan palovaroittimien hankintaa ja kunnossapitoa koskeva velvollisuus tulee voimaan 1.1.2024 alkaen, siirtymäaika 31.12.2025 asti. Pihatiet kivituhkanlisäys. 2026 Asfaltin tarkastaminen, paikkaukset, saumaus ja tarvittaessa uusiminen, sähköautojen latausinfra 2027 Lämmitysverkoston tasapainotus
Kuntotutkimuksista:
Sisäilmari kosteuskartoitus, 31.8.2016
Huoneistojen lukumäärä:
37
Taloyhtiössä:
 • väestönsuoja
 • kaapeli-tv
 • Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiössä muuta:
Mahdollisuus tilata Telian valokuituliittymä. Osakas vastaa kuluista täysimääräisesti.

Esittely

Esittelyaika:
15.07. 16:00 - 16:30
Esittelijä:
Rosendahl Ulla
p.:
+358405517836
Sähköposti:
ulla@kotilkv.fi

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Toimiston nimi:
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Osoite:
Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4, Helsinki
Toimiston puhelin:
040 701 0003
Toimiston sähköposti:
nina.lang@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan