blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Omakotitalotontti 2h, k, wc, kellaritiloja

Norantie 5, Talma, Sipoo

Hinta
59 000 €

Koko
39 m² / 73 m²


Hyvällä sijainnilla kehittyvässä Talmassa rakennuspaikka omakotitalolle. Talman osayleiskaavassa kiinteistö sijaitsee AP-1 alueella (tiivis pientalovaltainen alue). Kaavan mukaan alue tulee asemakaavoittaa ja kaavamääräyksissä mainitut tehokkuusluvut (0,3-0,7) viittaavat mahdolliseen tulevaan asemakaavaan. Tällä hetkellä rakennusoikeus määräytyy rakennusjärjestyksen mukaan. Rakennuspaikan yhteenlaskettu kokonaiskerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin vähintään 250 k-m². Asemakaava-alueen ulkopuolella rakentaminen edellyttää aina suunnittelutarveratkaisun hakemista.

Kiinteistöllä sijaitsee v. 1960 valmistunut omakotitalo sekä 1962 valmistunut saunarakennus. Sipoon kunnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 39 m², kerrosala 65 m², kellarin ala 8 m² ja kokonaisala 73 m². Rakennukset myydään purkukuntoisina ja sen takia välitysliike ei ole hankkinut rakennuslupa-asiakirjoja ja rakennuslupapiirustuksia. Kiinteistön rajan tuntumasta löytyy sekä kunnallinen vesijohto että paineviemäri ja rakentaminen edellyttää liittymistä näihin.

Talman hiekkamontun uimaranta, Talma Ski ja Talma Active Park sekä Talman frisbeegolfrata sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Lähimmät kaupat sijaitsevat Ahjossa ja Keran keskustaan on vain noin 10 minuutin ajomatka, joten kaikki palvelut ovat kohtuumatkan päässä

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja sovitaan esittelystä!

Myyntiä hoitaa:
Stefan Bergdahl
kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
040 481 2990 | stefan.bergdahl@kotilkv.fi

Jag betjänar även på svenska.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
20351977
Sijainti:
Norantie 5, 04240 Sipoo
Huoneistoselitelmä:
2h, k, wc, kellaritiloja
Huoneita:
Ei luokiteltu
Tyyppi:
Omakotitalotontti (kiinteistö)
Asuintilojen pinta-ala:
39 m²
Pinta-alojen lisätiedot:
Sipoon kunnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala on 39 m², kerrosala 65 m², kellarin ala 8 m² ja kokonaisala 73 m². Rakennukset myydään purkukuntoisina ja sen takia välitysliike ei ole hankkinut rakennuslupa-asiakirjoja ja rakennuslupapiirustuksia. Maksettava kauppahinta perustuu ainoastaan maa-alueen arvoon.
Vapautuminen:
heti
Kunto:
Rakennus myydään purkukuntoisena.
Kohteen kunto:
Välttävä
Energialuokka:
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Asbestikartoitus:
Ei
Käyttöönottovuosi:
1960

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
59 000 €
Myyntihinta:
59 000 €
Velkaosuus:
-
Vuokrattu:
Ei
Kiinteistövero:
270,31

Asuinkustannukset

Muut maksut:
Norantien perustiemaksu 20 €/vuosi, Talmantien tiemaksu muutama kymmenen euroa/vuosi. Tiedot perustuvat talouteen, jossa ei ole ollut omaa autoa. Lyhyen matkan päässä Norantien varrella asuva naapuri, jolla 1 auto, on vuonna 2023 maksanut tiemaksuja seuraavasti: Norantie 54 euroa ja Talmantie 85 euroa. Ostajan tulee varautua Kiinteistöveron nousuun uudisrakennuksen myötä. Ostaja vastaa rakennusten purkukustannuksista ja liittymiskustannuksista vesi- ja viemäriverkkoon.

Lisätiedot

Sähköliittymä siirtyy:
Kyllä
Päiväkoti:
Talman päiväkoti (suom.) n. 2,7 km, Metsätien päiväkoti n. 6,4 km, Päiväkoti Pikkusydän (kaksikielinen) n. 7,5 km, Nikkilän päiväkoti/Nickby daghem n. 7,6 km, Leppätien kielikylpypäiväkoti (väistötilat) n. 7,6 km.
Koulu:
Talman koulu (luokat 1-6) n. 2,7 km, Leppätien koulu (kielikylpy, luokat 1-6) n. 6,7 km, Kyrkoby skola (ruots., luokat 1-6) n. 7,2 km, Sibbo Gymnasium n. 7,3 km, Sipoonjoen koulu (luokat 1-3, 7-9) n. 7,7 km, Kungsvägens skola (luokat 7–9) n. 7,7 km, Sipoon lukio n. 7,7 km.
Palvelut:
Talman montun uimaranta n. 200-250 m, Talma Ski ja Talma Active Park n. 250 m, Talman frisbeegolfrata n. 300 m, K-Market Ahjo n. 2,8 km, Alepa Ahjo ja apteekki n. 3,1 km, Golf Talma n. 4,5 km, Prisma Kerava n. 5,2 km, K-Citymarket Kerava n. 5,4 km, Keravan keskusta n. 5,8 km, Nikkilän keskusta n. 7,4 km, Nikkilän kirjasto n. 7,5 km, Nikkilän terveysasema n. 7,7 km, S-market ja K-Supermarket Nikkilässä n. 7,8 km.
Muut palvelut:
Palvelu- ja liikenneyhteystiedot perustuvat Google Mapsin tietoihin, välitysliike ei ole vastuussa mahdollisista karttapalvelussa esiintyvistä virheistä. Katso lisää www.sipoo.fi/palvelu/kartat-ja-paikkatieto/
Liikenneyhteydet:
Talmantien bussipysäkit (koulubussit) n. 100 m, Martinkyläntien bussipysäkit n. 1,3-1,5 km, Keravan juna-asema n. 5,6 km, Nikkilän bussiterminaali n. 7,5 km.
Tie perille:
Kyllä

Tilat, materiaalit ja varustelu

Viemäri:
  • saostuskaivo
Vesihuolto:
  • kaivo
Lisätietoja vesijohdosta:
Kiinteistön rajalla kunnallinen vesijohto, johon liityttävä

Tontti

Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Rakennusjärjestyksen mukaisesti. Rakennuspaikan yhteenlaskettu kokonaiskerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, vähintään kuitenkin 250 k-m². Asemakaava-alueen ulkopuolella rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisun hakemista.
Tontin nimi:
MOKULLA
Koko:
0.35000000000000003 ha
Omistus:
Oma
Kaavoitustilanne:
  • Osayleiskaava
Kiinteistötunnus:
753-421-4-90
Rakennukset:
  • Rakennukset myydään purkukuntoisina ja sen takia välitysliike ei ole hankkinut rakennuslupa-asiakirjoja ja rakennuslupapiirustuksia.
  • saunarakennus
  • vaja

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Toimiston nimi:
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Osoite:
Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4, Helsinki
Toimiston puhelin:
040 701 0003
Toimiston sähköposti:
nina.lang@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan