Tyylikästä ja kodikasta. Hetkessä liikut keskustaan, lentokentälle ja Mustikkamaalle. Digistailattu.Tyylikästä ja kodikasta. Hetkessä liikut keskustaan, lentokentälle ja Mustikkamaalle. Digistailattu.
Keittiö muodostuu seinälle. Pöytä neljälle mahtuu kivasti. Digistailattu.Keittiö muodostuu seinälle. Pöytä neljälle mahtuu kivasti. Digistailattu.
Tyylikäs rauhallinen alkovi. Voit erottaa huoneesta kalusteella, verholla. Digistailattu.Tyylikäs rauhallinen alkovi. Voit erottaa huoneesta kalusteella, verholla. Digistailattu.
Kansainvälinen tunnelma! LOISTO sijaitsee torneista kaikista lähimpänä rantaviivaa.Kansainvälinen tunnelma! LOISTO sijaitsee torneista kaikista lähimpänä rantaviivaa.
Näkymät huoneistosta noin itään. Seuraa auringonnousuja!Näkymät huoneistosta noin itään. Seuraa auringonnousuja!
Maisemataulu!Maisemataulu!
Kurottaen uljaastii kohti taivasta mahdollistaen asukkailleen upeat näkymät.Kurottaen uljaastii kohti taivasta mahdollistaen asukkailleen upeat näkymät.
Kotiin tyylikkäästi! Kotoa laskeudut hissillä yhdyskäytäväkerrokseen ja siitäREDIN metroon.Kotiin tyylikkäästi! Kotoa laskeudut hissillä yhdyskäytäväkerrokseen ja siitäREDIN metroon.
Sinun kerroksesi.Sinun kerroksesi.
Eteisessä sisäänkäynnin yhteydessä kaksilehtinen liukuovikaapisto.Eteisessä sisäänkäynnin yhteydessä kaksilehtinen liukuovikaapisto.
Eteisestä käynti kph/WC tilaan. Hieno näkymä aukeaa läpi huoneiston aina horisonttiin asti.Eteisestä käynti kph/WC tilaan. Hieno näkymä aukeaa läpi huoneiston aina horisonttiin asti.
Kalasataman tornit piirtävät suomen mittakaavassa tunnelmaltaan kansainvälisen silhuetin.Kalasataman tornit piirtävät suomen mittakaavassa tunnelmaltaan kansainvälisen silhuetin.
Asunto myydään tyhjänä. Vasemmalls viherhuone, ranskalainen parveke.Asunto myydään tyhjänä. Vasemmalls viherhuone, ranskalainen parveke.
Huoneen oikeassa nurkassa reilun kokoinen tuueltusikkunaHuoneen oikeassa nurkassa reilun kokoinen tuueltusikkuna
Näkymä viherhuoneesta huoneeseenNäkymä viherhuoneesta huoneeseen
Keittiö muodostuu seinämälle.Keittiö muodostuu seinämälle.
Työtaso ja takaseinä kvartsikomposiittia.Mikro integroitu uuniin. Integroitu apk ja kylmälaitteet.Työtaso ja takaseinä kvartsikomposiittia.Mikro integroitu uuniin. Integroitu apk ja kylmälaitteet.
 Keittiöseinämän päässä 4kpl säilytyskaappeja ennen vaatehuoneen ovea. Keittiöseinämän päässä 4kpl säilytyskaappeja ennen vaatehuoneen ovea.
Kuvan edustalla meri on jäässä. Kesällä saavut vesijetillä tai veneellä.Kuvan edustalla meri on jäässä. Kesällä saavut vesijetillä tai veneellä.
Alkovi. Suunnitellun sängyn molemmilla puolilla on seinässä sähköpistorasiat.Alkovi. Suunnitellun sängyn molemmilla puolilla on seinässä sähköpistorasiat.
Viherhuone joka soveltuu ruokailutilaksi, työhuoneeksi tai voit tehdä tänne vaikka lukunurkkauksen.Viherhuone joka soveltuu ruokailutilaksi, työhuoneeksi tai voit tehdä tänne vaikka lukunurkkauksen.
Vaatehuoneessa hyllyjä ja ripustustankojaVaatehuoneessa hyllyjä ja ripustustankoja
Kylpyhuoneen virtaviivainen ja vaalea varustus sekä materiaalit.Kylpyhuoneen virtaviivainen ja vaalea varustus sekä materiaalit.
Täydellistä rentoutumista kaupungin parhailla näkymillä! Yksi taloyhtiön saunoista, jossa amme.Täydellistä rentoutumista kaupungin parhailla näkymillä! Yksi taloyhtiön saunoista, jossa amme.
Taloyhtiöllä on tarjota käyttöön myös edustusluokan sauna sinulle ja ystävillesi.Taloyhtiöllä on tarjota käyttöön myös edustusluokan sauna sinulle ja ystävillesi.
Tämän taloyhtiön saunan, kylpylän yhteyteen voit varata kesällä poreammeen.Tämän taloyhtiön saunan, kylpylän yhteyteen voit varata kesällä poreammeen.
Poreamme katoksessa: Ovesta käynti edellisissä kuvissa esitellylle saunaosastolle.Poreamme katoksessa: Ovesta käynti edellisissä kuvissa esitellylle saunaosastolle.
Kylpyhuoneessa tilaa ja liitännät pesukoneelle suihkunurkkauksen vieressä.Kylpyhuoneessa tilaa ja liitännät pesukoneelle suihkunurkkauksen vieressä.
Kun omasta koneesta loppuu tehot, tukevat talopesulan koneet tekevät tahroista selvää!Kun omasta koneesta loppuu tehot, tukevat talopesulan koneet tekevät tahroista selvää!
Tassukavereille pesupaikka ja samalla voit noutaa nettiostokset.Tassukavereille pesupaikka ja samalla voit noutaa nettiostokset.
Kuntosali on asukkaitten ahkerassa käytössä.Kuntosali on asukkaitten ahkerassa käytössä.
Nyt lunta, mutta kesällä ihailet kaupungin valoja, otat aurinkoa, grillailet kattoterassilla.Nyt lunta, mutta kesällä ihailet kaupungin valoja, otat aurinkoa, grillailet kattoterassilla.
Rakentaminen on värikästä, täynnä muotoja & liikettä. Viihdyttävää, mukaansa tempaavaa.Rakentaminen on värikästä, täynnä muotoja & liikettä. Viihdyttävää, mukaansa tempaavaa.
Täällä asut nauttien cityelämästä ja merestä sekä upeista ulkoilumaastoista Mustikkamaalla.Täällä asut nauttien cityelämästä ja merestä sekä upeista ulkoilumaastoista Mustikkamaalla.
Majkka, Loisto ja muut maamerkit. Sinun elämäsi koti?Majkka, Loisto ja muut maamerkit. Sinun elämäsi koti?
Pohjakuva suuntaa antava. Ei mittakaavassa.Pohjakuva suuntaa antava. Ei mittakaavassa.

Kerrostalo 1h+kt+alk

Englantilaisaukio 10, Kalasatama, Helsinki

Hinta
419 000 €

Koko
46,50 m²

Vuosi
2021

LOISTO sijoittuu Kalasatamaan itäiselle rannalle kurottaen rohkeasti kohti Kruunuvuorenselkää ja Suomenlahtea. LOISTO-asuintorni on alueen asuintorneista lähinnä merta ja rakennettu kiinni kauppakeskus REDIin. Asuintornissa on 32 kerrosta ja korkeutta koko komeudessaan 124 metriä.

Kyseessä on arkitehti Pekka Helinin suunnittelema toimiva kokonaisuus, jossa on kiinnitetty huomiota arjen logistiikkaan, tehokkaisiin tilaratkaisuihin sekä asumisen laatuun. Asukkaat kertovat talon olevan hiljainen asua äänieristyksensä ansiosta. Eteisen älypaneelista muun muassa tilaat valmiiksi hissin ja otat yhteyttä aulapalveluun. Talossa on asukkaille runsaasti yhteisiä tiloja kuten pyykkitupa, useita saunoja, isoimman saunan yhteydessä pore- ja kylpyamme, kuntosali ja vierashuonekin vuokrattavissa kylään tuleville. Ylimmän kerroksen klubi-/ kokoustilat keittiöineen toimivat toisinaan asukkaitten etätyötiloina ja toisinaan siellä järjestetään syntymäpäiväjuhlia ja harrastepiirien illanistujaisia. Tassukaveritkin on muistettu suunnittelussa. Heille on oma pesupaikka ostosvaraston yhteydessä pihakannen kerroksessa, jossa myös vierashuone ja pyykkitupa sijaitsevat.

LOISTO on cityasumista parhaimmillaan. Kulkuyhteydet ovat välittömässä läheisyydessä; kevyen liikenteen väylät, joukkoliikenne, metro ja pian myös raitiovaunulinja. Ostos- ja huvittelumahdollisuuksia sekä terveyspalveluita löytyy kauppakeskus REDIstä, johon kuljet kätevästi sisäkautta yhdyskäytävää pitkin. Elämäntavasta riippuen, et ehkä tarvitse ollenkaan omaa auto. Mikäli sinulla kuitenkin tällainen sattuisi jo olemaan, voit vuokrata suoraan asunnon myyjältä parkkihallipaikan noin 50m päässä LOISTO asuintornista hintaan 180€/kk.

Taloyhtiössä on kahden ensimmäisen vuoden aikana toteutettu tavanomaisia ylläpito-, huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Huoneiston materiaalivalinnoissa on seurattu skandinaavisen vaaleita valintoja. Sinun on helppo luoda tähän asuntoon itsesi näköinen koti. Kaikki on lähes uutta; materiaalit, kiinteät kalusteet sekä koneet ja laitteet. Voit remonttien sijaan keskittyä asumiseen ja itse elämään ihanassa merellisessä ympäristössä, jossa tunnet kaupungin sykkeen.
Kohde myydään vuokrattuna määräaikaisella vuokrasopimuksella.

MYYNTI JA LISÄTIEDOT: Ulla Rosendahl ulla@kotilkv.fi tai p. 0405517836

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
20807756
Sijainti:
Englantilaisaukio 10, 00580 Helsinki
Omistusmuoto:
Oma
Huoneistoselitelmä:
1h+kt+alk
Huoneita:
Yksiö
Hallintamuoto:
Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi:
Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala:
46,50 m²
Pinta-alojen lisätiedot:
Huoneistopinta-ala 42,5 m2 + viherhuoneen pinta-ala 4,0m2 = asuintilojen pinta-ala yhteensä 46,5 m2
Kerros:
14/32
Vapautuminen:
Hallinnanluovutus tapahtuu kauppahinnan täyssuoritusta vastaan.
Kunto:
Erittäin hyväkuntoinen - sisäänmuuttovalmis.
Kohteen kunto:
Hyvä
Energialuokka:
C2013.
Rakennusvuosi:
2021
Käyttöönottovuosi:
2021

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
419 000 €
Myyntihinta:
365 002,45 €
Velkaosuus:
53 997,55 €
Vuokrattu:
Kyllä
Vuokra:
1 200 € / kk
Huoneiston yhtiövastike yht:
672,84 € / kk
Rahoitusvastike:
354,52 € / kk
Hoitovastike:
288,30 € / kk

Asuinkustannukset

Vesimaksu:
23 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut:
Ohessa ilmoitettu huoneiston yhtiövastike yhteensä 672,84 euroa kattaa seuraavasti: - pääomavastikkeet A ja B yhteensä 354,52 euroa/kk - yhden yksikön vesiennakkoa 23€ kk /hlö - tietoliikenneyhteyden vastikkeen 7,02 euroa/kk - hoitovastikkeen 288,30€/kk ja (6,20€/m2) Pääomavastike A, rakennusaikainen laina Pääomavastike B, rakennustyöntarkkailijan laina Huoneisto on vapautunut tonttivuokravastikkeesta maksettuaan yhtiöjärjestyksen 6 pykälän mukaisen osuutensa yhtiölle kokonaisuudessaan. Vedenkulutuksen tasauslasku: Huoneistokohtainen veden kulutusmittaus (kylmä ja lämmin käyttövesi). Osakkaille lähetetään tasauslasku kerran vuodessa. Ylimääräisen yhtiövastikkeen kerääminen: Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) kaksi kappaletta ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa ja/tai tämän salliessa. Käyttöoikeus taloyhtiön tiloihin: Osakkailla on korvausta vastaan käyttöoikeus taloyhtiön tiloihin: Sauna 5 €/h. Sauna ja ulkoporeamme 10€/h. kokoustilat 120 €/krt tai 180€/ krt. Pesutupa pyykkikoneen käyttö 1€/h, kuivauskaapit ovat maksuttomia. Vierashuoneen käyttömaksu on 24€/vrk+siivousmaksu 25€/krt. (voi varata enimmillään kolmelle vuorokaudelle peräkkäin). Kuntosalin käyttö on maksutonta. Varainsiirtovero: Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa.

Lisätiedot

Pihan kuvaus:
Ei huoneistokohtaista pihaa. Taloyhtiöllä on As Oy Helsingin Majakan kanssa yhteishallinnassa pihakansi, joka on osakkaitten käytössä. Istutuksia, lapsille leikkipaikka sekä puistopenkkejä.
Lämmitys:
Kaukolämpö. Jakelu vesikiertoinen lattialämmitys johon integroitu kaukoviileä. Koneellinen ilmanvaihto tulo ja poisto.
Lämmitysmuodot:
  • kaukolämpö
  • muu
Hissi:
Taloyhtiössä on hissi
Parveke:
Kyllä
Antennijärjestelmä:
Kaapeli-tv
Luovutusrajoitukset:
Vuokrattu määräaikaisella vuokrasopimuksella 1.5.2024-31.10.2024
Palvelut:
Lähietäisyydellä ja kauppakeskus REDIstä löytyy kaupallisia palveluita ja huvittelumahdollisuuksia.
Liikenneyhteydet:
Metroon käynti suoraan asuintorni LOISTOsta sisällä sijaitsevan yhdyskäytävän kautta. Raitioliikenne pysäkki tulossa REDIn eteen. Joukkoliikenne kulkee kauppakeskus REDIn länsipuolelta.

Tilat, materiaalit ja varustelu

Säilytystilojen kuvaus:
Myyjän käytössä ja hallinnassa on huoneistokohtainen verkkokellarikomero. Lisäksi osakkaitten yhteiskäytössä on ulkoiluvälinevarasto 7kpl, ostosvarasto 1kpl, lastenvaunuvarasto 2kpl, irtaimistovarastoja 11kpl
Kate:
Kumibitumi
Käytetyt rakennusmateriaalit:
  • muu
  • betoni
  • teräs
Muut rakennusmateriaalit:
Lasielementti
Keittiön varustelu:
Materiaalit: Lattia valkolakattu tammiparketti, seinät maalattu. Työtaso kvartsikomposiitti. Välitila kvartsikomposiitti. Ylä- ja alakaapisto valkoinen, teräksenväriset vetimet. Keittiön käyttöönottovuosi 2021. Keittiö rakentuu yhdelle seinämälle. Varusteet: Hana yksisauvainen, astianpesukone. Ykskaukaloinen tiskiallas, teräs. Keittiöseinän edessä katossa kiinteä kohdevalaistus. Kodinkoneet/ varustus: Jääkaappi/pakastin AEG integroitu kalusteeseen. Astianpesukone AEG integroitu kalusteeseen. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Liesi induktio AEG, erillisuuni AEG (toimintoihin integroitu mikroaaltouuni). Jätteiden lajitteluvaunu.
Keittiön lattia:
  • parketti
Kylpyhuoneen kuvaus:
Yhdistetty kph ja wc (yhteensä 1 kpl.). Materiaalit: Lattia laatta. Seinät kaakeli. Katto pinnoitettu kostean tilan kattolevy. Varusteet: Hana, lavuaari, allaskaappi, ulosvedettävällä laatikostolla, kääntyvä suihkuseinä, suihku, wc-istuin, bide-suihku, peili. Pyykinpesukoneliitäntä. Vesikiertoinen lattialämmitys. Katossa upotettu kiinteä valaistus. Sähkölaitteille pistorasia. Pyyhetanko ja pyyhetappeja seinäkiinnityksellä.
Parveke:
  • ranskalainen
Parvekkeen suunta:
  • itä

Tontti

Koko:
974 m²
Omistus:
Oma
Kaavoitustilanne:
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot:
Helsingin kaupunki, kaavoitus. Puhelinvaihde 09310169. Alue on kehittyvä ja sitä täydennysrakennetaan parhaillaan. Ostajan edellytetään tutustuvan alueen voimassa olevaan asemakaavaan skeä kaavamääräyksiin.

Taloyhtiö

Nimi:
Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto
Isännöitsijän tiedot:
Timo Metsälä, Aarre Isännöinti Oy, asiakaspalvelu@aarre.com. Puh. 0201986700
Huolto:
Lassila&Tikanoja Osoite: Valimotie 27, 00380 Helsinki. Puhelinvaihde 010 636
Tehdyt remontit:
Käyttö- ja huolto-ohjeen mukaisia kunnossapitotöitä. Hissien korjaus ja kunnossapitotöitä 2023. Tulvavesien viemäröinti porrastasanteille 2024.
Tulevat remontit:
KORJAUKSET SUUNNITTEILLA, VUOSITAKUUKORJAUKSET: -Palomieshissien toteutus palomiesstandardien mukaan (toimintakuntoinen varmuudella vähintään 120 min.) -Hissin ja hissikuilun sähkölaitteitten suojaus vedeltä. Hissien kattojen muotoilu palomiesstandardien edellyttämällä tavalla. -Vedenhallinnan toteutus palomieshissistandardin E 2 mukaisen ratkaisuin - Turvallisen alueen suunnitteleminen ja toteuttmainen palomiesstandardien mukaisesti. -Paloturvallisuussuunnitelman päivitys kattamaan toimenpiteet, joilla standardin merkittävien vaarojen ja vaaratilanteiden luettelon mukaiset riskit on huomioitu. Katso lisätiedot Hissien virhe- ja puutelista 29.11.2022
Kuntotutkimuksista:
Vuositarkastuksen ennakkotarkastus Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto 2.1.2022, 27.11.2022 rev A, 29.11.2022 rev B ja 13.12.2022 rev C Eerika Consulting. As Oy Helsingin REDIn Loisto, Lausunto julkisivurakenteen toimivuudesta ensimmaisen asumisvuoden aikana 27.5.2022, SWECO. As Oy Helsingin REDIn Loisto,Julkisivujen takuuajan tarkastukset raportti 7.11.2022. Insinööritoimisto Renovatek, Tkt Köliö.
Huoneistojen lukumäärä:
249
Taloyhtiössä muuta:
Osakkaitten käytössä on useita saunoja yhteensä 6kpl. (kattoterassisaunassa varusteena amme ja lisäksi vuokrattavana poreamme), klubi/ kerhotilat 1kpl, juhlatilat 1kpl, pesutupa 1kpl, kuivaushuone 2kpl, vierashuone 1kpl, kuntosali 1kpl, katolla ulkoterassi grillialueineen 1kpl, ostosvarasto 1kpl jossa lemmikkien pesupiste ja jätelajittelukeskus 1kpl sekä useita ulkoiluväline- polkupyörä ja lstenvaunuvarastoja. Asuintornin ja kauppakeskus REDIn välillä on yhdyskäytävä, jota pitkin kulku metroon sekä kauppakeskuspalveluihin olemattomalla ulkoilmakosketuksella. Taloyhtiössä on hissi (4kpl hissejä. Porraskäytävien lukumäärä 1 kpl.)

Esittely

Esittelyaika:
28.04. 13:00 - 13:45
Esittelijä:
Rosendahl Ulla
p.:
+358405517836
Sähköposti:
ulla@kotilkv.fi
Lisätietoja:
Osallistuaksesi asuntoesittelyyn ilmoittaudu välittäjälle Ulla Rosendahl p.0405517836 viimeistään lauantaina 27.4.2024.kello:18:00.

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Toimiston nimi:
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Osoite:
Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4, Helsinki
Toimiston puhelin:
040 701 0003
Toimiston sähköposti:
nina.lang@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan