blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Kerrostalo 1h+avok+kph+las.parveke

Marinportti 5, Kivenlahti, Espoo

Hinta
239 000 €

Koko
33 m²

Vuosi
2020

Uudenveroinen yksiö 2020 valmistuneen yhtiön 6/8 kerroksessa

Huikeat näkymät merelle yli pihojen ja kattojen. Tehoneliöt, joihin sopii kaikki pienen kodin tarpeelliset toiminnot. Taloyhtiössä sauna ja kuntosali, metroasema ja peruspalvelut lähellä. Merelliset ulkoilumaastot ja rantaraitti suoraan kotiovelta, Kivenlahden uimarannat ja venesatama kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan kehittyvään Kivenlahteen!

Lisätiedot ja esittelyt:

PASI ÄIKÄS
050-350 7555
pasi.aikas@kotilkv.fi

www.kotilkv.fi

ME VÄLITÄMME ELÄMÄSI KODIT

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
20566197
Sijainti:
Marinportti 5, 02320 Espoo
Omistusmuoto:
Oma
Huoneistoselitelmä:
1h+avok+kph+las.parveke
Huoneita:
Yksiö
Hallintamuoto:
Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi:
Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala:
33 m²
Kerros:
6/8
Vapautuminen:
heti
Kunto:
Huoneisto on uudenveroisessa kunnossa
Kohteen kunto:
Hyvä
Energialuokka:
B2018.
Rakennusvuosi:
2020
Käyttöönottovuosi:
2020

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
239 000 €
Myyntihinta:
89 978,02 €
Velkaosuus:
149 021,98 €
Vuokrattu:
Ei
Huoneiston yhtiövastike yht:
339,05 € / kk
Rahoitusvastike:
106,40 € / kk
Hoitovastike:
132 € / kk
Tontin vuokravastike:
100,65 € / kk

Asuinkustannukset

Vesimaksu:
22 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut:
Huoneiston yhtiövastike sis. (hoitovastikkeen ja pääomavastikkeen) + tonttivastike yhteensä: 339,05 €. Autohallipaikan hoitovastike 10,00 € os.lkm/kk ja mp-paikan hoitovastike 5,00 € os.lkm/kk. Varaston vastike 1,00 € mtila m2/kk. Vesiennakko 22,00 €/kk/henkilö. Sauna 10,00 €/kerta. Taloyhtiöllä laajakaista DNA 10M. Huoneistokohtaisesti kulutetusta kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritettava vesivastikkeen suuruus arvioidaan ja määrätään aluksi huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärän perusteella ja se tasataan huoneistokohtaisen mittauksen perusteella todellista kulutusta vastaavaksi. Yhtiökokouksessa 12.4.2022 annettiin hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Tontti on mahdollista lunastaa omaksi yhtiöjärjestyksen 7-8§ mukaisesti. Isännöitsijän ilmoituksen mukaan tontin lunastushinta varmistuu syyskuussa 2023. Syyskuussa 2022 lunastushinta on ollut 748,80471 € / m2. Lunastushinta tarkistetaan lunastushetkelle ja se voi olla ilmoitettua pienempi tai suurempi. Vuoden 2022 mukaan tämän huoneiston tontin lunastushinta olisi ollut 24.710,56 euroa. Yhtiöjärjestys 7§: Mikäli osakkeenomistaja haluaa maksaa huoneistokohtaisen osuutensa lunastushinnasta osittain tai kokonaan, on osakkeenomistajan vastattava lunastuksesta tehtyyn tiedusteluun kirjallisesti yhtiökokoukseen mennessä tai suullisesti yhtiökokouksessa ja samalla kirjallisesti sitouduttava maksamaan huoneistokohtainen osuutensa lunastuksesta aiheutuvista kaiken laatuisista kustannuksista yhtiökokouksen päättämässä ajassa. Huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta määrätään käyttäen perusteena edellä 4 §:ssä mainittuja kunkin huoneiston pinta-alan suhdetta kaikkien asuinhuoneistojen yhteenlaskettuun pinta-alaan. Osuus lunastushinnasta on lisäksi määriteltävä siten, että suorituksesta kertyneillä varoilla voidaan maksaa varainsiirtovero, julkisen kaupanvahvistajan kustannukset ja kaupasta aiheutuvat muut kulut laskettuna siihen päivään saakka, jolloin yhtiö tekee suoritusta vastaavan murto-osan kaupan tontista. Maanvuokrasopimuksen mukaisesti lunastus on mahdollista vuosittain 30.9. Maanvuokra on sidottu elinkustannusindeksiin.

Lisätiedot

Lämmitysmuodot:
 • kaukolämpö
Hissi:
Taloyhtiössä on hissi
Parveke:
Kyllä
Antennijärjestelmä:
Kaapeli-tv
Luovutusrajoitukset:
Yhtiöjärjestys 17 § Jos autopaikan, autotallin, venepaikan, autopihapaikan, autokatospaikan, moottoripyöräpaikan, varaston hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiö osakkeita, jotka oikeuttavat jonkin asuin- tai liike- (toimisto) huoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijainen lunastusoikeus. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.
Auton säilytys:
Yhtiöllä 51 kpl osakepaikkoja ja kaksi yhtiön hallinnassa olevaa liikuntaesteisten autopaikkaa. Lisäksi 3 kpl moottoripyörän osakepaikkoja.

Tilat, materiaalit ja varustelu

Muut säilytystilat:
 • kellarikomero
Kate:
Bitumikermi
Käytetyt rakennusmateriaalit:
 • muu
 • betoni
Muut rakennusmateriaalit:
teräsbetoni
Keittiön pöydät:
 • laminaatti
Keittiön muu varustelu:
 • astianpesukone
 • liesituuletin / suodatin
Liesi:
 • induktio
 • erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin:
 • jääkaappi/pakastin
Keittiön lattia:
 • parketti
Keittiön seinät:
 • maalattu
Kylpyhuoneen varustelu:
 • pesukoneliitäntä
 • lattialämmitys
 • wc-istuin
 • suihku
 • peilikaappi
 • kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen lattia:
 • laatta
Kylpyhuoneen seinät:
 • kaakeli
Kiuas:
 • sähkökiuas
Parveke:
 • lasitettu
Parvekkeen suunta:
 • etelä
Olohuoneen lattia:
 • parketti
Olohuoneen seinät:
 • maalattu

Tontti

Koko:
4 202 m²
Omistus:
Valinnainen vuokratontti
Maanvuokraaja:
Suomen Osatontti Ky
Kaavoitustilanne:
 • Asemakaava
Kaavoitustiedot:
Espoon kaupunki
Vuokra-aika päättyy:
17.06.2064

Taloyhtiö

Nimi:
Asunto Oy Espoon Neptunus
Taloyhtiössä sauna:
Kyllä
Isännöitsijän tiedot:
Matinkylän Huolto Oy ISA Isännöitsijä Jari Holmström p. 0405368170 jari.holmstrom@matinkylanhuolto.fi
Huolto:
Matinkylän Huolto
Tehdyt remontit:
Merkittäviä perusparannus- ja korjaushankkeita ei ole ollut. Ilmalämpöpumppujen asennus huoneistoihin: A10, A20, A21, A27, A31, A32, B40, B45, B51, B65, B66 ja B68. Ilmalämpöpumput ovat osakkaan omalla vastuulla.
Tulevat remontit:
Kunnossapidon periaateohjelma vuodelle 2022: Porrashuoneiden paikkakorjaus (Muuttojen aiheuttamien jälkien korjaus). Kustannus arvio 2 500€. Takuun piiriin kuuluvien vikojen ja puutteiden korjaukset. Keskusilmanvaihtolaitteiden ja porrastilojen ilmanvaihto- laitteiden ilmansuodattimien vaihto kaksi kertaa vuodessa. Jäähdytyslaitteiden määräaikaistarkastus 12 kk välein. Ilmanvaihdon palopeltien toimintatarkastus joka vuosi. Pelastussuunnitelman laadinta. Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2023-2026: Huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen, 115 kpl kustannus arvo 2 500€. Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu kustannus arvio 2 000€. Salaojien painehuuhtelu kustannus arvio 2000€. Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö kustannus arvio 13 000€. Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2027-2031: Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu kustannus arvio 2 000€. Salaojien painehuuhtelu kustannus arvio 2 000€. Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö kustannus arvio 13 000€. Energiatodistuksen uusiminen kustannus arvio 1 000€. Parvekelasien huolto. Kunnossapidon periaateohjelmassa mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Taloyhtiön autopaikat:
 • Autohallipaikkoja: 51
Huoneistojen lukumäärä:
68
Taloyhtiössä:
 • sauna
 • urheiluvälinevarasto
 • väestönsuoja
 • Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiössä muuta:
Taloyhtiössä kolme varastotilaa omilla osakkeilla, yhteensä 16 m².

Esittely

Esittelyaika:
29.01. 13:00 - 13:30
Esittelijä:
Äikäs Pasi
p.:
050 350 7555
Sähköposti:
pasi.aikas@kotilkv.fi
Lisätietoja:
Tervetuloa esittelyyn!

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Toimiston nimi:
Helsingin KOTI LKV Oy
Osoite:
Kauppakeskus Iso Omena Piispansilta 9 A (5. krs), Espoo
Toimiston puhelin:
0207 351 222
Toimiston sähköposti:
info@kotilkv.fi
Takaisin kohdelistaan