fbpx

Pipsa Honkasalo

Pipsa Honkasalo

Pipsa Honkasalo
Kiinteistönvälittäjä, LKV, DMS, KiAT, LVV
37047

Tarjoan sinulle henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua asuntosi myyntiin ja uuden ostamiseen. Toimin Espoossa ja Helsingissä sekä koko pääkaupunkiseudulla.

Laaja kokemukseni asuntomyynnistä sekä kokemukseni myös uudiskohteiden myynnistä, oma arvomaailmani, korkea työmoraalini sekä asiakkailtani saama luottamus ovat keskeiset välineet hyvään ja onnistuneeseen yhteistyöhön kodin myynnissä.

Välittäjänä pistän itseni likoon asiakkaan puolesta ja otan henkilökohtaisesti vastuun asiakkaan palvelemisesta – joka päivä.

Sydämellä mukana asuntosi myynnissä alusta loppuun – sinun parhaaksesi.

SUOSITUKSET

Kiitos Pipsa!

Onneksi löysimme juuri Sinut kotiamme myymään. Olet loistava työssäsi. Teit paljon enemmän kuin vain työsi.

Kaikki mitä itsestäsi kerroit ja kaikki kehut sinusta pitävät todellakin paikkansa. Ja enemmänkin.

Otit tilanteemme, perheenä, jossa on pieniä lapsia ja lemmikki, yksilöllisesti huomioon ja omistuneisuutesi näkyi joka vaiheessa.

Yhteydenpito oli nopeaa ja asiat todella tapahtuivat nopeasti. Tiesimme koko ajan missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Kotimme oli myynnissä vain 2 viikkoa ja hinnaksi saimme sen mitä arvioitiinkin.

Voimme todella suositella sinua kaikille, jotka haluavat omistautuneen, rehellisen, luotettavan ja nopean välittäjän. Välittäjän, joka vielä hoitaa työnsä asiakkaan tarpeet ja toiveet yksilöllisesti huomioiden.

On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä!

Anne ja Kalle

Pipsa Honkasalo!

Sydämellä mukana, Aidosti välittäen, Sinun parhaaksesi Kaikki pitää todellakin paikkansa. Ottaessani yhteyttä Pipsaan ensimmäisen kerran, niin muistan panneeni merkille, miten asiastani kiinnostuttiin aidosti. Pitkän keskustelun jälkeen olin vakuuttunut, että juuri Pipsalle haluan antaa asuntoni myyntiin. Asiat etenivät sutjakasti ja määrätietoisesti kohti ensiesittelyä. Pipsa piti säännöllisesti yhteyttä ja piti minut erittäin hyvin tietoisena myynnin etenemisestä. Yhteistyö ja kommunikointi oli luottamusta herättävää ja tunsin selvästi miten hyvin asioihin paneuduttiin. Myyntiesite oli erittäin hyvä ja kuvat loistavia. Asunto myytiin kahdessa viikossa ja kaikki sujui erittäin mallikkaasti. Perheeni tulee jatkossakin hyödyntämään Pipsan vakuuttavaa ammattitaitoa ja sitoutumista omaan työhönsä.

Parhaat Kiitokset Pipsa loistavasta asunnon myyntityöstä. Suosittelen erittäin lämpimästi Pipsaa Sinunkin asunnon välittäjäksi.

– Pekka Ahtikoski, Espoo

Pipsa on hoitanut asuntomme myynnin asiantuntevasti. Hänen suhtautumisensa meihin ja ostajaehdokkaisiinkin oli palvelualtista, eikä kertaakaan tullut fiilistä, että taas nuo häiritsee turhilla kysymyksillä tms. 🙂 Meidät pidettiin ajan tasalla myyntitoimista. Oli hienoa, että kerroit kaikesta, mitä teit.

Kesämökin myynnin kauppakirjan laatimisen ja kauppapäivälle päivättävien dokumenttien (esim. lainhuutotodistus) hankkimisen hoidimme myös Pipsan kautta. Saimme juuri sen palvelun, jonka halusimme.

– Päivi Koljonen

Valitsimme Pipsan asuntomme myyjäksi sekä edustajaksemme selkein perustein. Pipsa teki hyvän ensivaikutelman, hän selvästi paneutui asiaansa ja oli aidosti kiinnostunut myytävästä kohteestamme. Halusimme ennen kaikkea, että kotiamme myy ehdottoman luotettava myyjä, joten siksi valitsimme Pipsan. Kunnon ja perusteellisen myyjän tapaan, Pipsa kyseli paljon ja teki mielestämme hyvän taustatyön. Hän myös kuunteli meitä ja selitti asunnonmyynnin koukerot selkeästi.

Pipsa on hyvin lähestyttävä, asiaansa paneutuva ja luotettava välittäjä. Hänen kanssaan oli erittäin mukava ja helppo tehdä asuntokauppaa, ja voimme suositella Pipsaa lämpimästi!

– Tuomas ja Anna

Löysin Remaxin Pipsan netin palautekirjoitusten perusteella. Toinen asunnon välittäjä oli epäonnistunut asuntoni myynnissä. Asuntoni pinnat oli täysin uusittu mutta haasteellinen myytävä tulevan putkiremontin vuoksi joten otin yhteyttä Pipsaan enkä pettynyt odotuksissa. Pipsa osoittautui miellyttäväksi, motivoituneeksi, aktiiviseksi ja sinnikkääksi myyjäksi. Hinnan hienosäädön jälkeen Pipsa sai asunnon kaupaksi josta hänelle suuret kiitokset.

– Juha Grommi

Mielellämme jaamme kokemuksemme asuntomme myyntiin liittyen:

– Tehty pohjatyö myyntiä varten oli perusteellista.

– Myyntikohteen kuvaukset yllättivät iloisesti.

– Kaikki sovitut asiat hoitui moitteettomasti.

– Saimme ajantasalla olevaa tietoa myyntiin liittyvistä seikoista.

– Olemme tyytyväiset asiakkaat.

– Kaija ja Ossi

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Pipsa Honkasalon kanssa. Hänen kauttaan löytyi ensimmäisellä tapaamisella uusi asunto, joka täytti kaikki sille asetetut toiveet. Honkasalo järjesti nopeasti, tehokkaasti ja asiantuntevasti edellisen asunnon myynnin ja näin muutto uuteen kotiin marraskuussa 2015 sujui jouhevasti.
Hänen asiakaslähtöinen ajattelutapansa ylitti odotukset. Yhteistyömme oli kumppanuutta parhaimmillaan. Pipsa Honkasalon kiinnostus ja innostus asiakkaan tarpeita kohtaan oli aitoa. Tämä näkyi mm siinä, että hänen ideoimansa sisustusratkaisut toteutuivat uudessa kodissa.
Omien kiireiden keskellä oli helpottavaa luovuttaa kaikki asunnon myymiseen ja ostamiseen liittyvät muodollisuudet asiantuntevalle ja ammattinsa osaavalle Pipsa Honkasalolle. Suosittelen häntä jokaiselle asuntokauppaa harkitsevalle.


– Leena Mäenpää-Wirtz

Case talon myynti avioerotapauksessa..

Pipsasta jäi kyllä mieleen se, että hän paneutui erityisen huolellisesti myyntiesitteen tekemiseen. Siihen oli todella käytetty vaivaa ja siinä kerrottiin hieman muutakin kuin talon neliöt ja lämmitysjärjestelmä. Pipsalla oli myös hyvä kuvaaja, jonka kanssa saatiin aikaiseksi hienot kuvat. Meidän tapauksessa talon myynnin syy oli avioero, joka asetti omat haasteensa prosessille. Emme olleet ex- puolisoni kanssa aina ihan samaa mieltä asioista, mutta Pipsa onnistui hyvin tasapainoilemaan meidän välissä ja viemään asioita eteenpäin. Pipsa jäi mieleen valoisana ja miellyttävänä persoonana ja ammattitaitoisena välittäjänä. Iso kiitos Pipsalle, tiedän itsekkin että olimme välillä hieman haasteellisia asiakkaita 🙂 Pipsasta jäi myös fiilis, että Pipsa välittää.

– Jan

Pipsa. Kiitoksen sanat ei riitä! Hoidit talokauppamme herttaisella sydämellä ja järeällä ammattitaidolla. Ensimmäisestä tapaamisesta välillemme muodostui vahva yhteistyön henki – kanssasi oli ilo asioida. Sinusta välittyi aito halu paneutua työhösi juuri meidän parhaaksemme. Meidän luottamuksemme sinua kohtaan oli vuoren korkuinen – eikä sitä tarvinnut katua. Meillä oli hyvä ja turvallinen olo, asiat järjestyivät ongelmitta. Teit upeaa työtä hyväksemme – kiitos siitä! Oman kodin myyminen ja uuden kodin ostaminen on yksi mullistavimpia asioita ihmisen elämässä. Siihen liittyy paljon erilaisia tunteita ja paljon muistettavia käytännön asioita. Mutta niin se vain kaikki järjestyi – sinun tuella ja ammattitaidolla. Kiitos kaikesta! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ,

– Sari ja Jukka

Pipsa on Kiva!

Olimme päättäneet muuttaa Espooseen, koska kaikki kaverit asuvat siellä ja meillä oli oma asunto Meri-Rastilassa, mikä oli tarkoitus myydä ja ostaa isompi asunto, koska vaimoni oli raskaana. Olemme tosi onnekkaita, kun löysimme Pipsan, itseasiassa hänellä oli esittely Mankkaan asuntoon, josta olimme kiinnostuneita ja hänestä saadun ensivaikutelman jälkeen olimme vaimoni kanssa varmoja siitä, että Pipsa on se henkilö jonka haluamme myymään meidän asuntoa ja samalla hänen kanssaan voimme tehdä tarjouksen ja mahdolliset kaupat Mankkaan asunnosta.

Minulla on paljon ystäviä jotka ovat asunnonvälittäjiä, mutta tässä vaiheessa meidän oli pakko valita Pipsa, koska ensivaikutelma hänestä sekä hänen ammattitaitonsa ja tarjoamansa kokonaispalvelu olivat kohdallaan! Kutsuimme hänet meidän luokse. Meillä oli käynyt muutama muukin välittäjä arvioimassa asuntoamme ja Pipsa oli asuntomme hinnasta samalla linjalla heidän kanssaan sekä ymmärsi meidän tilanteen. Hän osaa lisäksi hyvin esitellä asuntoa ja kertoa kaiken siitä.

Tapaamisen ja päätöksemme jälkeen teimme hänen kanssaan myyntisuunnitelman oman asuntomme myynnistä, minkä hän toteutti alusta loppuun ilman mitään mutkia! Ja tämä on hänen lahjakkuutensa. Kiitos siitä! Kokemuksen ansiosta hän tiesi mitä tekee, milloin ja missä! Sen jälkeen kaikki olikin niin helppoa! Teimme tarjouksen Mankkaan asunnosta ja oman asuntomme kuvaus ammattilaisen toimesta olikin saman tien ja sitten kaikki olikin valmista. Jo toisen esittelyn jälkeen meillä olikin ostaja omalle asunnolle ja sitä seuraavalla viikolla jo oman asunnon kaupanteko sekä seuraavan asunnon osto heti perään!

Kaikki meni niin nopeasti ja lopussa ymmärsimme miten hyvin ja luotettavasti Pipsa hoiti oman osuutensa. Ei meillä ole mitään negatiivista sanottavaa hänestä. Olimme etsineet yli puoli vuotta asuntoa ja olimme sinä aikana nähneet monia välittäjiä, voin luvata että Pipsa on 10+, jos vertaat muihin.

Kiitos, kun sait myytyä meidän asunnon ja autoit meitä löytämään meidän unelmakodin niin helposti.

– Mikael ja Lucy

Menu

Haku: