fbpx

Pauliina Peltonen

Pauliina Peltonen

Pauliina Peltonen
Asuntomyyjä, markkinointivastaava
37030

Aktiivista ja avointa välitystyötä 

Olen erittäin tyytyväinen lukiessani palautteita, siihen kuinka asiakkaalle asti on välittynyt työpanokseni määrä. Arvostan asiakkaitani suuresti ja pyrin luomaan tunteen helposti lähestyttävyydestä.

Avoimuus tarkoittaa, että pidän asiakkaani ajan tasalla ja välitystarjouksessani on eriteltynä mistä palkkio koostuu. Veloitukseton arviokäynti, kiinteä välityspalkkio ‘ei kauppaa, ei kuluja’ -lupauksella. 
Sosiaalisen median osaamiseni myötä tavoitamme markkinoinnilla aina lisää potentiaalisia ostajia. Apunasi elämän eri vaiheissa: myynti, osto, vuokraus.

SUOSITUKSET

Kaikki sujui tosi hyvin alusta loppuun asti. Välittäjä Pauliina oli ollut koko prosessin aikana tosi auttavainen ja ystävällinen. En ole koskaan ostanut Suomessa kotia ennen. Pauliina oli auttavainen myös tässä aiheessakin ja minusta tuntui että helposti voin lähestyä ja kysyä kysymyksiä häneltä. Kiitos! 

– Ostaja, Helsinki

Pauliina on kunnianhimoinen välittäjä, jonka ammattitaito alusta loppuun löi allekirjoittaneen ällikältä. Toivon että teemme yhteistyötä myös mahdollisesti tulevaisuudessa. 

– Myyjä, Helsinki

Kiitos yhteistyöstä! Pauliina huomioi myös lapset erinomaisesti näytöllä ja kaupanteossa ja koimme, että oli helppoa lähestyä ja kysyä kaikki pienemmätkin asiat. Suosittelemme varmasti eteenpäin. 

Ostaja, Helsinki 

Pääsin katsomaan kohdetta nopeasti paikan päälle, lisäpisteitä siitä. Pauliina oli hyvin tavoitettavissa oikeastaan ajasta riippumatta ja kaikki eteni hyvällä fiiliksellä kaupantekoon saakka. Kaupantekijäis muistaminen ja tapaaminen asunnolla vielä jätti lämpimän mielen. Kiitos avustasi! 

Ostaja, Porvoo 

Pauliina teki aktiivisesti töitä löytääkseen meille asuntoehdokkaita ja pysyimme hyvin ajan tasalla missä mennään mikä oli loistavaa. Kohde jonka päädyin ostamaan ei ollut toivelistani kärjessä, mutta tässä kohtaa ammattilainen taisi tietää itseäni paremmin mitä etsin! Lämmin kiitos. 

Ostaja, Helsinki 

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Call us
x
 
x
 Contact us
x
Lähetä
Email is incorrect
Thank you for your message!