fbpx

Merja Kareinen-Honkanen

Merja Kareinen-Honkanen

Merja Kareinen-Honkanen
Kiinteistönvälittäjä LKV
3326

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja kokemusta on kertynyt alalta jo 15 vuotta. Asiakkaani ovat kiittäneet minua kodin myynnissä tehokkaasta, luotettavasta ja määrätietoisesta myyntiprosessin läpiviennistä. Voit luottaa, että teen mitä lupaan! Pohjois-Karjalainen pirteä luonteeni ja positiivinen asenne on tuonut tulosta jatyytyväisiä asiakkaita.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja heidän antamansa suositukset tuttavilleen ja ystävilleen ovat minulle ehdottomasti paras kiitos hyvin tehdystä työstä.

Kun vaadit ammattitaitoista, rehtiä ja periksiantamatonta kiinteistövälittäjää osaksi kotisi myyntiä, niin olen oikea valinta!

SUOSITUKSET

Mahtava välittäjä, täynnä asiallista energiaa ja aina niin aurinkoinen. Hän myi aiemman asuntoni ja myös tämän nykyisen, mitä nyt myytiin, ostimme sen hänen kauttaan. Kaupat sujuivat jouhevasti ja nopeasti. Ehdottomasti suosittelen!

–  Ulla Savolainen, Helsinki

Merjan kanssa kaikki sujui alusta alkaen hyvin, niin asunnon näyttö, tarjouksen tekeminen, yhteydenpito ja asuntokaupan teko. Merja oli hyvin aktiivinen yhteydenpidossa, hän kertoi ja varmisti asunnonostoon liittyvät asiat asiantuntevasti. Erityistä plussaa ammattimaisesta palveluasenteesta, energiasta ja hyväntuulisuudesta.

– Ostaja, Espoo

Todella positiivinen ja pirteä välittäjä. Hän ei tyrkyttänyt liikaa palveluitaan, mutta osasi ohjata asiantuntemuksellaan. Koko keikka meni kauhean hyvin. Hän teki hyvä esitteen, piti koko ajan ajantasalla ja kaupanteko tehtiin niin kuin alun perin oli suunniteltu. Hän oli erittäin tehokas ja ehdottomasti käyttäisin uudelleen. Sen verran paljon välittäjiä olen tavannut, että hän oli ihan parhaasta päästä.

–Anita Nyqvist, Helsinki

Ammattitaitoinen välittäjä. Kaikki sujui todella hyvin ja vaivattomasti. Olenkin jo kolme kertaa käyttänyt häntä. hoiti ja toimi niin hyvin, että käytin häntä muutamassa muussakin kaupassa ja kaikki on mennyt yhtä hyvin.

– Asiakas, Eriksnäs

Erittäin ammattimainen välittäjä, joka halusi selkeästi hoitaa työnsä kunnolla. Nopeutti selkeästi asunnon myyntiä omalla toiminnallaan.

–Myyjä, Helsinki

Koko prosessi toimi hyvin lähtien asuntonäytön järjestämisestä aina kauppakirjan allekirjoittamiseen. Suosittelen lämpimästi!

– Myyjä, Helsinki

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Call us
x
 
x
 Contact us
x
Lähetä
Email is incorrect
Thank you for your message!