fbpx

Kirsi Lassila

Kirsi Lassila

Kirsi Lassila
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
3314

Mielestäni tässä työssä vaaditaan herkkyyttä ja luonteen lujuutta. Ammattimaisella varmuudella ja ymmärryksellä on suuri merkitys onnistuneessa lopputuloksessa. Kaikessa tekemisessäni on mukana rohkeutta, suuria unelmia ja tarkkoja suuntaviivoja. Aloitan jokaisen päivän täydellä teholla, sydän mukana. En pelkää työn määrää, koska kova duuni näkyy loistavana tuloksena ja tyytyväisinä asiakkaina.

Oikeanlaisella, aktiivisella ja tehokkaalla myynnillä varmistan, että toimeksiantajani saa varmasti parhaan mahdollisen kauppahinnan.

Olen työssäni paljon kokenut kiinteistönvälittäjä, mutta ennen kaikkea olen huippumyyjä ja se näkyy myyntituloksissani. Aina asuntokaupan jälkeen minulla on jälleen kaksi uutta tyytyväistä asiakasta.

Palvelen asiakkaitani myös ruotsiksi ja englanniksi.

SUOSITUKSET

Kaikki sujui todella hyvin. Yksi parhaista välittäjistä kenen kanssa olen asioinut. Pidän hänet mielessä kun seuraavan kerran omaa alan taas myymään.

– Ostaja, Helsinki

Kirsi toimi kaikissa tilanteissa kanssamme asiallisesti ja asiansa tuntevasti. Hän herätti luottamusta olemalla tuttavallinen ja vastaamalla viipymättä kysymyksiin. Hän oli myös tietoinen kaikista asioista asuntoomme ja asunnon myyjään liittyen. Voisin suositella Kirsiä tuttavillemme.

– Ostaja, Kauniainen

Välittäjä oli määrätietoinen. Myynnin nälkäinen eli oikea asenne ja tavoitteellisuus kauppojen loppuun vientiin. Asiakaslähtöinen palveluasenne.

– Myyjä, Helsinki

Kirsi on todella aktiivinen ja osaa homman todella hyvin. Lomamatkamme aikanakin oli näyttöjä. Täys 10 arvosanaksi. Olen suositellut häntä muillekin.

– Myyjä, Espoo

Kirsi hoiti homman loistavasti. Arvosanaksi 11/10!

– Myyjä, Espoo

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Call us
x
 
x
 Contact us
x
Lähetä
Email is incorrect
Thank you for your message!