fbpx

Ilkka Juutilainen

Ilkka Juutilainen

Ilkka Juutilainen
Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
3328

Minulla on vankka kokemus välitystyöstä ja takana paljon onnistuneita asunto- ja kiinteistökauppoja. Ansaitsen asiakkaideni luottamuksen aina perusteellisella ja tehokkaalla myyntityöllä.  Asiakkaanani voit luottaa siihen, että hoidan kaiken asuntosi myyntiin tai ostoon liittyvän ensiluokkaisesti.

Toimintani perustana on rautainen ammattitaito. Suoritin keväällä 2022 maan ensimmäisten välittäjien joukossa uuden laatuauktorisoinnin ja olen oikeutettu käyttämään Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä -titteliä. Olen myös Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja, joten voin vahvistaa kiinteistökaupat.

Työni vastapainona vietän vapaa-aikani kahden pienen lapseni kanssa puuhastellen sekä jääkiekon, jalkapallon ja golfin parissa.

Ota yhteyttä, kun asunnon myynti on ajankohtaista!

SUOSITUKSET

Kaikki meni sujuvasti ja asiakaslähtöisesti. Koimme, että välittäjälle oli kunnia-asia löytää meille se oikea koti. Hyvin tehokas välittäjä!

–  Ostaja, Espoo

Valitsimme Ilkan välittäjäksemme, koska hänen tyylinsä myydä ostamamme asunto vakuutti: hän ei ollut liian päällekäyvä ja tuputtava, vaan hillitty ja asiallinen. Oman asuntomme myyntiprosessi oli ripeä ja todella sujuva. Kiinteistövälittäjä oli tärkeällä hetkellä aina saatavilla. Aikatauluista sopiminen oli niin helppoa, että tunsimme olevamme välittäjän ainoita asiakkaita. Voisimme hyvin suositella välittäjää tuttavillemme.

– Myyjä, Espoo

Täysi kymppi koko projekti, ei olisi voinut paremmin mennä. Koko homma hoidettiin erinomaisesti. Erittäin tehokas kiinteistönvälittäjä.

–  Juha Kajukorpi, Vantaa

Välittäjä vaikutti olevan töissä 24/7, vastasi heti aina kaikkiin kyselyihin ja piti meidät erittäin hyvin ajan tasalla. Erittäin luotettava kiinteistönvälittäjä, ei tarvinnut koskaan epäillä että myyntiprosessi olisi huonoissa käsissä… Kaikinpuolin paras kiinteistönvälittäjä Espoossa ja Kirkkonummella, johon olen törmännyt. Voin suositella lämpimästi!

–  Myyjä, Sundsberg

Kaikki arviointikäynnistä kaupantekoon sujui vaivattomasti ja yhteydenpito oli aktiivista ja kiireetöntä. Asunnosta saatiin hyvät kuvat ja myynti-ilmoitus sai hyvin näkyvyyttä. Välittäjä oli mukava, kuunteli meitä ja vastaili asiallisesti kaikkein hölmöimpiinkin kysymyksiimme. Yllättävän nopeat kaupat ilahduttivat tietenkin meitä myyjiä suuresti. Suosittelen!

– Myyjä, Masala

Ilkka valikoitui välittäjäksemme, koska hänellä oli valmiit kontaktit alueella, mistä etsimme itsellemme uutta asuntoa. Välittäjä oli myös kärsivällinen, eikä lainkaan “ylpeä” vaan nöyrä ja helposti lähestyttävä, johon loimme luottamuksen heti. Hän aidosti välitti asunnon myymisestämme!

– Myyjä, Kirkkonummi

Valitsin Ilkan välittäjäksemme, koska hänellä on hyvä maine alueella. Ilkka on luotettava ja aktiivinen, hänellä on pelisilmää ja etsii aktiivisesti kohteita myös passiivisille asiakkaille.

– Saana Ilmolahti, Kirkkonummi

Välittäjä toimi mielestäni kiitettävällä tavalla: Näyttöjä riittävästi, sovitut tapaamiset toteutuivat minuutilleen, välittäjä asiallinen ja positiivinen. Myynti kesti tosin kauemmin kuin olin ajatellut, mutta se ei aiheutunut välittäjästä vaan vallitsevasta, yleisestä myyntitilanteesta. Asunto meni kaupaksi kohtuullisella hinnalla ja sekä välittäjä, ostaja että myyjä olivat tyytyväisiä.

– Aira Lindroos, Espoo

Asuntomme oli ollut pitkään myynnissä toisilla välittäjillä, mutta kun Ilkka otti myynnin hoitaakseen kaupat syntyivät käytännössä heti. Ilkka keskittyi mielestäni myynnin kannalta juuri olennaisiin asioihin. Ilkasta jäi erittäin positiivinen, luotettava ja asiantunteva vaikutelma heti ensitapaamisesta lähtien.

– Sami Itkonen

Ensivaikutelma välittäjästä oli mukava ja luotettava. Kertoi faktat ja jäi tunnelma, että pyrki todella myymään asuntomme parhaalla mahdollisella tavalla. Välittäjä oli aina sovitusti yhteydessä ja mielestäni myös riittävästi. Myyjä pysyi aikataulussa ja asunto menikin paljon nopeammin kuin olimme ajatelleet. Mitään ongelmia matkan varrella ei tullut. Mielestäni myyjä hoiti myynnin asiallisesti ja tehokkaasti, kuin myyden omaa asuntoaan. Ensivaikutelma ei oikeastaan muuttunut ja jos muuttui niin vielä parempaan suuntaan. Olemme erittäin tyytyväisiä!

– Ostaja, Espoo

Oikein ammattitaitoinen, pätevä ja miellyttävä välittäjä. Mähän otin sen niin kuin netistä vaan, sormella tökkäsin siihen välittäjälistaan. Hän kertoi aktiivisesti, missä mennään ja piti lupauksensa siitä, että halusi myydä sen ihan oikeesti. Ihan niin kuin omaansa olisi myynyt. Oikein pätevän tuntuista touhua.

– Janne Tahvanainen, Helsinki

Olen erittäin tyytyväinen välittäjäämme. Ilkka on mukavan rauhallinen, asiansa osaava ammattilainen!

– Myyjä, Espoo

Menu

Haku: