fbpx

Henrik Haukanhovi

Henrik Haukanhovi

Henrik Haukanhovi
Myyntiedustaja, MMM
35973

Olen 38-vuotias perheenisä Kauniaisista. Minulla on yli 10 vuoden kokemus myynnin vastuullisista tehtävistä, minkä lisäksi olen yrittäjänä rakentanut menestyvän liiketoiminnan. Työotteeni voisi kiteyttää kolmeen sanaan: aktiivinen, optimistinen ja aikaansaava. Vien aina maaliin sen, minkä lupaan!

Olen tehnyt koko urani työtä asiakkaiden kanssa ja saanut paljon kiitosta hyvästä yhteistyöstä, luotettavuudesta, positiivisesta asenteesta ja siitä, että asiat etenevät käsissäni ripeästi. Korkean työmoraalin lisäksi minulla on myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Olen asunut vuosien varrella eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten koko alue on minulle hyvin tuttu. Erityisesti Etelä-Espoo aina Tapiolasta Kivenlahteen sekä Kauniaisen ympäristön tunnen kuin omat taskuni.

Ole yhteydessä – kuinka voin palvella juuri sinua?

SUOSITUKSET

Kun sattumalta unelmiemme asunto tuli vastaan ja päätimme tehdä kaikkemme, että saisimme sen hankittua, otimme Henkkaan yhteyttä laittaisiko hän nykyisen kotimme myyntiin. Nopean toiminnan ihmisinä arvostimme Henkan ripeitä liikkeitä: saman päivän aikana puhelinsoitosta oli myyntitoimeksianto allekirjoitettu ja valokuvaus varattu kahden päivän päähän. Kolme päivää myöhemmin myynti-ilmoitus oli netissä ja ensimmäiset näytöt varattiin tuon samaisen illan aikana. Sunnuntain ensiesittelyiden jälkeen istuimme illalla ja jännitimme, että tuleeko tarjouksia. Niinhän niitä tuli ja pari tuntia myöhemmin oli ostotarjous hyväksytty ja sunto myyty juuri sillä hinnalla, mitä toivoimme!

Henkka mainostaa itseään KOTI LKV:n sivuilla termeillä aktiivinen, optimistinen ja aikaansaava. Sitä hän todella on. Hän hoiti asuntomme myynnin alusta loppuun asiantuntevasti ja ammattilaisen ottein. Hän sai meille asunnosta parhaan mahdollisen hinnan ja nopeammin tai helpommin en usko, että moisesta prosessista voi suoriutua!

-Myyjä, Espoo

Kiitos Henrik enemmän kuin hyvin hoidetusta asuntomme myynnistä!

-Myyjä, Kauniainen

Yhteistyö Henrikin kanssa sujui alusta saakka mutkattomasti. Ote oli koko matkan erittäin asiantunteva, luotettava ja auttavainen. Koko prosessi ylitti odotukset. Asiat tapahtuivat kellon tarkasti ja nopeasti, itselle täysin vaivattomasti. Kirsikkana jäätelökakun päällä oli asunnosta saatu hinta. Välittäjän ansiosta lopussa saatiin käyntiin tarjouskilpailu, joten saatu kauppasumma ylitti kaikki odotukset. Henrikin asenne oli reipas, asiantunteva, rento ja hänestä todella huokuu rakkaus ammattiin. Valokuvat ja näytöt sekä infot kohteesta nettiin lähtivät salamana liikkeelle, paperihommat ja kaupanteko oli hetkessä taputeltu. Voin lämpimästi suositella Henkan palveluja.

-Saija Talsi, Espoo

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Call us
x
 
x
 Contact us
x
Lähetä
Email is incorrect
Thank you for your message!