fbpx

Ulla Rosendahl

Ulla Rosendahl

Ulla Rosendahl
KiLAT
123203

Kun toivot asuntokauppaa luotettavasti, tämän päivän menetelmillä ja teknisellä toteutuksella sekä ripauksella huumoria, autan sinua mielelläni.

Työni tärkeimmät tavoitteet tulevat asunto-omaisuuden myyjältä ja tietenkin ostajan tarpeita kuunnellen pääsemme yhdessä asuntokaupoille. Alakouluikäisen lapsen äitinä myös lapsiperheitten asumistarpeet ovat minulle tuttuja. Hoidan ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella osakehuoneisto- sekä kiinteistökaupat erilaisilla tonttijaoilla alusta loppuun, myös kuolinpesät. Kaikissa asunnoissa on jotain kivaa ja persoonallista, johon ostava asiakas voi ihastua. Minun tehtäväni on poimia hyvät asiat esille, auttaa asunnonostajia näkemään asunnon viihtyisyys ja aistimaan tämän hurma, rakennusteknisiä seikkoja unohtamatta. Kaiken kruunaa huippuvalokuvaajan myyntikohteesta ottamat markkinointikuvat ja, joiden kuvaajalle ilokseni saan viikoittain välittää asiakkaitteni kiitokset.

Asuntokauppaa teen pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo ja Vanttaa sekä lähimmissä kehyskunnissa mukaan lukien Raasepori. Kehuja olen saanut ammattitaidosta ja asuntokaupalle asetettujen tavoitteiden täyttymisestä. Minut löydät myös Face Bookista #asunnotvaihtoon sekä henkilökohtaiselta välittäjän kotisivultani ulla@kotilkv.fi. Tervetuloa tutustumaan työhöni!

Also service in English.

 

Ole hyvä, ohessa muutamia asiakaspalautteita luettavaksesi.

 

”Kilpailutimme useamman välittäjän ja Ulla oli selkeästi paras. Ammattimainen ote sekä positiivinen asenne ja hinta-arvio oli lähimpänä omaa arviota joten päädyimme häneen. Myyntiprosessin kuvaus sekä ammattitaito tekivät isoimman vaikutuksen. Erityisesti hyvät perustelut hinta-arvioon vakuuttivat. Alueellamme on ollut välittäjiä joiden motiivit ovat hivenen kyseenalaiset. On jopa yleisesti tiedossa alueemme alihinnoittelu kauppojen nopeuttamiseksi. Saimme haluamamme hinnan nopeasti ja asuntomme meni heti ensimmäisellä näytöllä. Ja hinta oli reilusti yli muiden välittäjien hinta-arvioiden joten en voi olla kuin erittäin tyytyväinen Ullan panokseen ja vahva suositus asunnon myyjille. Kiitos Ulla vielä mahtavasta palvelusta!”

-Markku Strömberg-

 

”Olimme ostamassa asuntoa ja huomasimme heti ensimmäisten hetkien aikana näytöllä, että Ulla on rautainen kiinteistöalan ammattilainen ja juuri oikea välittäjä meidän tilanteeseemme. Ullan kanssa oli todella helppoa ostaa uusi asunto ja heti perään myydä oma nopealla tahdilla. Ullan kanssa työskennellessä ei tarvinnut huolehtia miten omat tärkeät asiat etenee vaan kaikki toimi erinomaisesti ja pystyimme huolettomasti luottamaan siihen, että asiat hoidetaan viimeisen päälle kuntoon. Ullan huumorintaju, välitön persoona ja mutkaton yhteistyö olivat suuria valtteja siihen, että halusimme luottaa asunnon myynnin Ullalle. Suosittelemme lämpimästi kaikille, saatte varmasti tehokkaan kiinteistövälittäjän loistavalla asiakaspalveluasenteella.”

-Myyjä, Espoo-

 

”Lämpimästi suosittelen. Ullan kanssa oli helppo toimia ja mikä tärkeintä, Ulla myi asuntoni tavoitehintaan. Toteutunut hinta oli huomattavasti suurempi, mitä muiden välittäjäehdokkaiden ehdottamat pyyntihinnat. Hyvin ammattitaitoista toimintaa kaiken kaikkiaan.”

-Myyjä, Espoo-

 

”Erittäin hienosti. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja Ullan iloiseen ja ripeään toimintaan.”

-Myyjä Espoo-

 

”Ulla oli aivan ihana välittäjä! Kilpailutimme useita välittäjiä ja Ulla erottautui positiivisella energiallaan. Hän osasi löytää asunnosta hyviä puolia, joilla asuntoa markkinoida. Lisäksi hän uskoi hintatoiveeseemme, eikä yrittänyt väkisin painaa sitä reilusti alemmas, niin kuin kaikki muut välittäjäehdokkaat. Lisäksi hän löysi meidän asuntomme ostajat ihan itse, omien kontaktiensa kautta. Asunto meni sitten ensimmäisellä näytöllä kaupaksi. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja todellakin suosittelemme Ullaa myös muille. Kiitos Ulla!”

-Myyjä, Veikkola-

 

”Vaikutuin ammattitaidosta ja psykologisesta silmästä sekä kivasta otteesta, jolla toinen, muualla asuva, myyjä otettiin mukaan videoyhteyksin eikä pelkästään valtakirjoilla, kuten edellinen välittäjä teki.

”Kaikki pitäisi tehdä itse” -henkisellä miehelläni oli myös omat odotuksensa myyntiä koskien. Eipä ollut hänelläkään nokan koputtamista. Kiitos vielä kerran ja jos joku kaipaa asunnonvälittäjää niin suosittelen sinua kyllä täydestä sydämestä.”

– Myyjä, Vantaa –

 

”Prosessi kokonaisuudessaan sujui vaivattomasti ja helposti toimeksiantajan näkökulmasta. Pääsimme aikataulullisesti ja taloudellisesti asetettuihin tavoitteisiin ja välittäjä toimi ammattimaisesti koko prosessin ajan. Erittäin todennäköisesti suosittelen minua palvellutta välittäjää.”

-Myyjä, Espoo-

 

”Missä teitä palvellut välittäjä onnistui erityisesti? Asiantuntemus, kommunikointi, asiakaspalvelu.

Kuinka todennäköisesti suosittelisit sinua palvellutta välittäjää? Erittäin todennäköisesti.

Kertoisitko vielä, missä välittäjä onnistui erityisesti? Asiantuntemus ja suuri ystävällisyys”

-Myyjä, Lohja-

Menu

Haku: