fbpx

Matti Hiltunen

Matti Hiltunen

Matti Hiltunen
Myyntiedustaja KiAT
37052

Kohteliasta ja luotettavaa välittämistä.

Sitkeä, diplomaattinen ja huumorintajuinen – niillä voi kuvata persoonallisuuttani.

Vahvuuteni on kyky saavuttaa nopeasti ihmisten luottamus. Yli 40 vuoden kokemus erilaisista myynnin ja hankinnan tehtävistä on antanut minulle ymmärryksen rehellisyyden ja pitkäjänteisyyden merkityksestä kaupanteon eri vaiheissa. Asuntokaupan parissa olen saanut hyvää palautetta rauhallisesta, ammattitaitoisesta ja ystävällisestä työskentelytavastani. Asiat etenevät rivakasti, tehokkaasti ja ammattitaidolla. Jotta koko myyntiprosessi sujuu mutkattomasti, tarvitaan yhteistyötä ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Vapaalla lataan akkuja kestävyysliikunnan parissa.

Luotettavaa välittämistä – myös asiakkaista. Ota yhteyttä!

SUOSITUKSET

Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.
Arviokäynnistä itse kaupantekoon meni jonkin verran enemmän aikaa mitä olimme suunnitelleet. Uuden hinnoittelun myötä asuntomme myytiin.
Kaupatekotilaisuudessa kohteliasta ja asiakaslähtöistä toimintaa niin myyjän kuin ostankin suuntaan. Tämä oli toinen kerta kun Matin kanssa teimme asuntokauppaa – ja jos joskus tulee tarvetta niin varmasti vielä olemme yhteydessä!

– Jari Latva-Karjanmaa

Hyvin miellyttävä kokemus. Kaikki oli helppoa.

– Pauli Römpötti

Matti hoiti asuntokaupat alusta loppuun vankalla ammattitaidolla. Kysymyksiin ja selvitettäviin asioihin saatiin nopeasti vastauksia.

– Ostaja, Vantaa

Palvelu oli alusta loppun asti ensiluokkaista. Alkaen keskusteluista ennen välityssopimusta aina toteutuneeseen myyntiin sekä siihen liittyviin yksityiskohtiin saakka. Rehellinen ja realistinen arvio, aktiivinen myyntiote ja asiakkaan säännöllinen sekä kiireettömän oloinen informointi tekivät prosessista minulle helpon. Avoimmuus ja ratkaisukeskeisyys olivat aina keskusteluissa läsnä. Kokemus oli erittäin myönteinen ja teki omasta kodista luopumisen vähemmän kivuliaaksi.

Kiitos Matti!

– Jarmo Matikainen

Koko prosessi sujui mallikkaasti välittäjän osalta aina ensimmäisestä näytöstä asunnon luovutukseen ja kaikelta siltä väliltä. Mukavaa oli hoitaa asuntokauppaa Matin kanssa!

– Markus Jäntti

Välittäjä hoiti koko prosessin ammattitaitoisesti ja oli juuri oikealla tavalla aloitteellinen ja aktiivinen. Olen erittäin tyytyväinen. Kiitos Matti!

– Ostaja, Espoo

Kaupat menivät sujuvasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja piti hyvin yhteyttä asuntokaupan kaikissa vaiheissa.

– Ostaja, Vantaa

Välittäjä oli todella hyvin tavoitettavissa ja näyttö sujui ammattimaisesti ja turvallisesti koronatilanne huomioiden. Meihin pidettiin säännöllisesti yhteyttä asuntokauppaprosessin edetessä ja jokainen vaihe ohjeistettiin hyvin. Kaikki sujui siis vaivattomasti ja tehokkaasti, ensiasunnon osto tuntui helpolta!

– Ostaja, Vantaa

Helposti, asiassa ei veivailtu ylimääräistä ja välittäjä jousti esitetyissä toiveissa.

– Ostaja, Espoo

Asunnon myyntimme sujui erittäin hyvin. Kohde myytiin nopeasti ja olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.

– Myyjä, Espoo

Asiat hoituivat todella sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli saumatonta ja helppoa.

– Tarja Kärki

Osallistuimme yleiseen näyttöön, jossa saimme hyvät tiedot asunnosta. Välittäjä oli meihin yhteyksissä näytön jälkeen ja selvitti myös pyytämämme lisätiedot. Tarjouksen tekeminen onnistui helposti välittäjän avulla ja myös tulevaan asumiseen liittyvät asioita on järjestelty välittäjän toimesta.

– Ostaja, Vantaa

Matin kanssa kaikki sujui oikein hyvin. Vastauksia kysymyksiin sai nopeasti, ammattitaidolla ja palvelu muutenkin oli mukavaa.

– Tuomas Karppinen

kaikki sujui vaivattomasti alusta loppuun asti. Tärkeintähän oli saada asunto nopeasti myytyä oikealla hinnalla.

– Myyjä, Vantaa

It went well.

– Ostaja, Vantaa

Loistavasti. Esittelyt sujuivat täsmällisesti ja tarjoukseni laadinta myyjälle hyvässä yhteistyössä. Arvostan suuresti myös sitä, että kauppa voitiin vahvistaa kotikaupunkini Porvoon pankissa, koska pyörätuolini takia ensin ehdotettu Helsingin keskustan pankki olisi ollut minulle hankalaa.

– Voitto Korhonen

Erittäin ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä. Suosittelen lämpimästi

– Tarja Syrjäaho

Kun edellisestä asunnon hankkimisesta on kulunut muutama vuosikymmen, emme oikein tienneet mitä odottaa välittäjältä. Matti osoittautui kuitenkin vanhan ajan herrasmiesvälittäjäksi jonka asiallinen, rauhallinen ja asiakkaasta kiinnostunut tyyli oli kovasti mieleemme. Esitteissä mainitut asiat ja kuvat antoivat todenmukaisen kuvan kohteesta ja kaikki luvatut asiat pidettiin. Kun seuraavan kerran itse tarvitsemme myyntiin välittäjää, tiedämme kenen puoleen kääntyä. Lämpimästi voin suositella Matin palveluksia!

– Riitta Lehti

Tapaamisista alkaen kaikki sujui avoimesti ja hyvin. Toiminta oli miellyttävää ja minut pidettiin tilanteen tasalla koko myynnin ajan. Ennätyksellisen nopea myynti oli miellyttävä yllätys alueella, jossa toisissa asunnoissa on ollut huomattavan pitkään myynti käynnissä.
Kiitos Matti.

– Myyjä, Vantaa

Kaikki sujui erittäin hyvin ja välittäjä piti minut hyvin ajantasalla kaikista muutoksista

– Ostaja, Espoo

We were very happy with Matti’s help in selling our house. He was professional, punctual and flexible and we could also manage our converations in English which is great.

– Myyjä, Helsinki

Erittäin hyvä välittäjä. Ystävällinen ja saada paljon apua。

– Wenxiang Tang

Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiallinen, luotettava ja ammattitaitoinen.

– Ostaja, Espoo

Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti.

– Toomas Villemson

Ammattitaitoista, asiallista, tehokasta ja nopeaa. Lämpimästi suosittelen Matti Hiltusta ja hänen kollegaansa Leena Luotoa, kun asunnon myynti on ajankohtaista.

– Myyjä, Helsinki

Asiat sujuivat ammattitaitoisesti ja nopeasti .Välittäjä hankki asunnon myynnissä tarvittavat tiedot ja asiakirjat,joten seniori-ikäisenä olin tyytyväinen,ettei itse tarvinnut stressata.Yhteydenpito oli luontevaa,vaikka ”seniorilla ”on vaikeuksia kuulon kanssa. Informointi oli erinomaista ja sain kiitettävästi tietoa siitä,miten asiat etenivät.
Huomasin,että seniorikin ”selviää”asuntokaupoista,kun onnistuu löytämään osaavan ja luotettavan välittäjän.Voin suositella.

– Myyjä, Vantaa 

Välittäjä oli hyvä, piti meidät ajantasalla ja oli aina tavoitettavissa. Piti useita esittelyjä, jaksoi uskoa hyvään lopputulokseen siksi asunto saatiin myytyä.
Kiitos.

– Myyjä, Helsinki

Esittelystä tarjouksiin ja niiden välittämisestä sekä kaupanteko onnistuivat loistavasti. Myyjän rennon asiallinen ja asiakkaan tarpeet huomiova kauppatapa on sitä parasta asiakaspalvelua.

– Jari Latva-Karjanmaa

Kaikki sujui hienosti. Oikein ammattimaista ja ihmisläheistä toimintaa välittäjältä. Kuvat asunnosta olivat erittäin hyvät ja auttoivat myymään asunnon nopeasti.

– Myyjä, Helsinki

Kaikki sujui nopeasti, asiallisesti ja ammattitaitoisesti. Välittäjä selvästi tunsi kohteen ja keskittyi olennaisiin asioihin.

– Ostaja, Vantaa

Kaikki sujui nopeasti, vaivattomasti ja asiantuntevasti.

– Ostaja, Vantaa

Välittäjän toiminta oli erittäin asiantuntevaa ja asiallista. Kohteen esittely perusteellista. Välittäjä piti asiakkaan hyvin ajantasalla kauppoihin saakka. Miellyttävä kokemus, voin suositella.

– Ostaja, Vantaa

Asiat sujuivat mutkattomasti, saimme haluamamme tiedot kohteesta ajallaan ja asiallisesti ja välittäjä oli ammattitaitoinen.

– Ostaja, Helsinki

Koronan aiheuttamaa alkuviivästystä lukuunottamatta kauppa tapahtui nopeasti. Matti vastasi tiedusteluihimme aina ilman viivettä ja varsin asiallisesti.

Kiitokset ja hyvää jatkoa toivottaen,

– Saara ja Eero Laumola

Asunnon ostaminen sujui kivasti.
Alussa tykkäsin siitä, ettei välittäjä ollut painostava vaan ”antoi tilaa” tutustua ja pohtia, mutta toi esiin kuitenkin apunsa. Lisäksi ensiasunnon ostajalle välittäjän ohjeistus tarjouksen tekoon yms. oli äärimmäisen tärkeää. Ilman näitä apuja ei kauppoja varmastikaan olisi saatu aikaiseksi.

Lisäksi koko prosessi sujui todella nopeasti, mutta haluttua tahtia kuitenkin.

– Ostaja, Vantaa

Hitaasti mutta varmasti. Tiedottaminen ja esittelyt sujui välittäjän puolelta loistavasti.

– Myyjä, Espoo

Kun se oikea asunto osuu kohdalle, on hyvä, että välittäjä tekee prosessista mahdollisimman helppoa. Varsinkin näin ensiasunnon ostajina sitä arvostaa, kun kommunikaatio eri osapuolten välillä pelaa hyvin. Kiitos!

– Ostaja, Helsinki

Halusimme välittäjän, joka tuntee alueen. Kaikki sujui oikein hyvin. Onneakin oli mukana, kysyntä ja tarjonta kohtasivat. Meille oli hyvin realistinen käsitys hinnoista.

– Myyjä, Vantaa

Hyvin ja asiallinen välittäjä sekä ammattitaitoinen

– Ostaja, Vantaa

Menu

Haku: