fbpx

Kirsi Lassila

Kirsi Lassila

Kirsi Lassila
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
3314

Olen työssäni paljon kokenut kiinteistönvälittäjä, mutta ennen kaikkea olen huippumyyjä ja se näkyy myyntituloksissani. Jokaisen asuntokaupan jälkeen minulla on jälleen kaksi uutta tyytyväistä asiakasta.

Mielestäni tässä työssä vaaditaan herkkyyttä ja luonteen lujuutta. Ammattimaisella varmuudella ja ymmärryksellä on suuri merkitys onnistuneessa lopputuloksessa. Kaikessa tekemisessäni on mukana rohkeutta, suuria unelmia ja tarkkoja suuntaviivoja.

Olen espoolainen kahden lapsen äiti. Koti ja perhe ovat minulle elämäni tärkeimpiä asioita. Kotona ollessani rakastan tehdä hyvää ruokaa perheelleni ja ystävilleni. Sisustus ja estetiikka ovat myös lähellä sydäntäni.

Olen pitkän urani aikana myynyt kaikenlaisia kohteita pienistä huoneistoista arvokiinteistöihin. Löydän jokaisesta myyntikohteestani parhaat puolet ja osaan markkinoida ne oikealla tavalla asiakkailleni.

Olen vuodesta toiseen palkittu yrityksemme parhaimpina myyjinä. Oikeanlaisella, aktiivisella ja tehokkaalla myynnillä varmistan, että toimeksiantajani saa varmasti parhaan mahdollisen kauppahinnan.

Palvelen asiakkaitani myös ruotsiksi ja englanniksi.

SUOSITUKSET

Kaikki sujui todella hyvin. Yksi parhaista välittäjistä kenen kanssa olen asioinut. Pidän hänet mielessä kun seuraavan kerran omaa alan taas myymään.

– Ostaja, Helsinki

Kirsi toimi kaikissa tilanteissa kanssamme asiallisesti ja asiansa tuntevasti. Hän herätti luottamusta olemalla tuttavallinen ja vastaamalla viipymättä kysymyksiin. Hän oli myös tietoinen kaikista asioista asuntoomme ja asunnon myyjään liittyen. Voisin suositella Kirsiä tuttavillemme.

– Ostaja, Kauniainen

Välittäjä oli määrätietoinen. Myynnin nälkäinen eli oikea asenne ja tavoitteellisuus kauppojen loppuun vientiin. Asiakaslähtöinen palveluasenne.

– Myyjä, Helsinki

Kirsi on todella aktiivinen ja osaa homman todella hyvin. Lomamatkamme aikanakin oli näyttöjä. Täys 10 arvosanaksi. Olen suositellut häntä muillekin.

– Myyjä, Espoo

Kirsi hoiti homman loistavasti. Arvosanaksi 11/10!

– Myyjä, Espoo

Menu

Haku: