fbpx

Heli Borgström

Heli Borgström

Heli Borgström
Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM
28331

Työskennellessäni unelmatyöni parissa saan joka päivä tehdä töitä upeiden ihmisten kanssa! Jokainen asunto on uniikki ja tarvitsee välittäjän, joka todella lähtee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoituksesta kuuntelemalla ja antamalla tarpeeksi aikaa asiakastapaamiseen. Minusta saat elämäsi tärkeimpiin kuuluvaan kauppaan aidosti välittävän ja tehokkaasti työskentelevän välittäjän. Palvelen kaikissa asuntoasioissa, olet sitten ostamassa, myymässä tai vasta harkitsemassa mahdollista vaihtoa. Koulutukseltani olen kappatieteiden maisteri ja LKV – laillistettu kiinteistönvälittäjä. Luonteeni on avoin, positiivinen ja työotteeni on energinen ja tehokas.

Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään! Jag betjänar Dig gärna också på svenska. Ring redan idag! Fluent service also in English. Call me today!

SUOSITUKSET

Huippupalvelua, jossa yhdistyvät järkineuvot, iloinen asenne, aktiivinen yhteydenpito ja todellinen asiakkaan kuunteleminen. En olisi voinut uskoa, että asunnon ostaminen ja myyminen voi olla näin hauskaa 😀 Varmaan Suomen positiivisimmat välittäjät, jotka oikeasti välittävät!

Anna Tuominen

Luulen, että en liioittele, jos sanon että parhaimmat, ammattitaitoisemmat ja mukavimmat välittäjät, joita olen tavannut!

– Helena Tschokkinen

Loistavaa palvelua iloisella asenteella 🙂

-Sini Rantama

Heli on järjestänyt asuntokauppojani jo 4 kertaa ja jatkossakin asioin vain hänen kanssaan. Kaikki kaupat on mennyt alusta loppuun erinomaisesti. Voin suositella häntä lämpimästi. Asiat hoituvat nopeasti ja ammattitaidolla. Heli on aktiivisesti yhteydessä ja hoitaa hommansa loistavasti. Suuri kiitos!

– Saana de la Chapelle, Espoo

Menu

Haku: