fbpx

Erja Vihanto

Erja Vihanto

Erja Vihanto
Kiinteistönvälittäjä LKV, KED
3332

Erja on palannut KOTIIN!

Vuosien kokemus välitystyöstä sekä yrittäjyydestä pääkaupunkiseudulla, että Länsi-Uudellamaalla takaa ammattitaitoisen näkemyksen erilaisten asuntojen myynnistä.

Työtä teen asiakaslähtöisesti, sydämellä kaikkien osapuolten etua huomioiden. 

Postiivisella, iloisella elämänasenteella periksiantamattomasti!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä kodillesi uusi suunta!

SUOSITUKSET

Koko ostoprosessi sujui erinomaisesti! Erittäin osaavaa, ripeää ja asiantuntevaa toimintaa. Suosittelen lämpimästi muillekin ?

– Ostaja, Nummela

Kaikki meni todella jouhevasti, kaikki paperit oli esiluettu ja niin edelleen. Tiedottaminen sujui erittäin hyvin, tiesin koko ajan missä mennään. Välittäjä oli todella joustava, aktiivinen, kiinnostunut työstään ja osaava. Sitten kun taas myymme, käännymme varmasti Erjan puoleen.

–  Myyjä, Espoo

Kaikki meni paremmin kuin odotimmekaan. Välittäjä teki enemmän kuin lupasi ja olemme todella tyytyväisiä. Suosittelemme mielellämme Erja Vihantoa välittäjäksi!

–  Kimmo Heino, Nummela

Olimme katsomassa kyseisen välittäjän kanssa toista kohdetta, joka ei meitä kuitenkaan miellyttänyt. Välittäjä näytti paperilta meille nykyisen talomme tiedot sekä kuvat ja pyysi meitä sinne tutustumaan. Menimmekin vielä samana päivänä. Nähtyämme talon, rakastuimme heti. Talon pyynti oli ollut yli budjettimme, mutta oli juuri tulossa myyntiin lasketulla hinnalla. Oli onnemme, että välittäjä kertoi meille tästä talosta, muuten emme olisi sitä huomanneet. Kävimme muutamaan otteeseen katsomassa taloa ennen tarjouksen jättämistä. Välittäjä oli hyvin joustava ja saapui näyttämään meille taloa jopa päivän jalkaleikkauksen jälkeen. Hän hoiti kuntotarkastuksen tilaamisen ja oli itse mukana tarkastuksessa. Voin lämmöllä suositella Erja Vihantoa. Vanhempani tilasivatkin häneltä jo asuntoarviokäynnin. Kiitokset hänelle!

– Tiia Seppänen, Vihti

Välittäjä otti nopeasti yhteyttä yhteydenottoni jälkeen. Hän toimi ammattimaisesti ja hyviä vuorovaikutustaitoja käyttäen. Asuntoni myytiin heti ensiesittelyn jälkeen.

– Myyjä, Nummela

Kaikki sujui hyvin. Erja järjesti aktiivisesti näyttöjä ja piti hyvin yhteyttä niin minuun kuin näytöillä käyneisiin potentiaalisiin asunnon ostajiinkin. Kaikin puolin loistavaa palvelua!

– Myyjä, Nummela

Välittäjämme piti jatkuvasti yhteyttä ja meidät tarkasti ajan tasalla myynnin etenemisestä. Palvelu oli henkilökohtaista ja sujuvaa. Toiveemme ja näkemyksemme otettiin myös hyvin huomioon.

Myyjä, Nummela

Välittäjän kanssa sujui alusta asti kaikki kuin tanssi, aikatauluissa 100 % menoa ja asiat tuntui olevat todellakin hallussa, hyvin Erja teki työnsä myös tässä kohteessa, täydellistä asiaan paneutumista! Myyntiaikakin oli viikko ja kaksi päivää, tosin kohde olikin harvinaista herkkua. Suosittelen Erjaa!

– Myyjä, Espoo

Menu

Haku: